پاور tsco 650 فکر نکنم از پاور باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دما وحشتناک بالا میره الان هم ولتاژ را اوردم پایین هم fsb ولی بازم بالاست تا 75 میره .
Printable View
پاور tsco 650 فکر نکنم از پاور باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دما وحشتناک بالا میره الان هم ولتاژ را اوردم پایین هم fsb ولی بازم بالاست تا 75 میره .
دقيقا از پاور هست . اين پاور 650 وات REAL نيست . بيشتر از 230 خروجي ندارد . 100% از پاور هست . از دوستان ديگه هم بپرس . اين پاور جزو پاورهاي كيلوئي هست . با يك پاور 530 حتما تغييرات رو حس ميكني . اين بردها پاورهاي خوب ميخوان . براي اوركلاك كه حتما يك پاور خوب ميخواي . به جاي كولينگ پاور براي شما واجب تر هست .
اين پاور رو چند بار تو گرين تست شده . به خاطر همين ميگم 200 وات بيشتر قدرت ندارد
خوب اخه دما چه ربطی به پاور داره . من که مشکل نا پایداری ندارم رو خود 4000 هم کاملا پایدارم فقط دا میره بالا.
با يك كمي تحقيق متوجه ميشي . وقتي پاور نتونه درست ولتاژ ها رو تامين كنه . باعث داغ شدن قطعات ميشه . اين پاور مناسب سيستم شما نيست ممكنه به قطعاتتون صدمه بزنه . قطعاتيكه بر اثر پاور غير استاندارد خراب بشن شامل گارانتي نميگردند
عزیزم ، آخه شما بنده خدا رو 60% اورکلاک کردی ! مگه فن استوک میتونه تحملش کنه !!!؟!!نقل قول:
شما پردازنده ای از اینتل سراغ داری که در این مقدار اورکلاک با فن استوک بشه دماش رو کنترل کرد ؟!
میشه یه فن ارزان قیمت معرفی کنید کار من را روی 4000 راه بندازه .
مشكلتون پاور هست .
پاور هم میگیرم . یه 550 سعی می کنم بگیرم . یعنی با پاور دیگه سی پی یو داغ نمی کنه و فن نمی خوام.
براي اوركلاك خوب يكسري تجهيزات ميخواد يك فن خوب از ملزوماتش هست . با خريد پاور هم ركورد بالاتري ميزنيد ؟ چون زمانيكه اور ميكنيد مصرف سيستم بالا ميره اين پاور در حالت عادي مشكل دارد چه برسه به اور . شما يك پاور 535 گرين بگيريد . مطمئن ميشيد كه برق كافي به تمام قطعات ميرسه . پاور شاهرگ اصلي سيستمه
تو این حالت کاملا پایدار هستم دما هم بد نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]