قيمت رو از چند جا چك كن بعد بگير .
|
تفاوت قیمت ها :
کرمانشاه :
رم 2 گیگ پاتریوت باس 800 : قیمت 26 تومن
مادر بورد Gigabyte EP45 - UD3R : قیمت 155 تومن
تهران :
رم 2 گیگ پاتریوت باس 800 : قیمت 21 تومن
مادر بورد Gigabyte EP45 - UD3R : قیمت 135 تومن
واقعا جالبه !
عزيز ، به نظر من RAM Patriot نخر كه قلابيش خيلي زياده. 10000 تومان بيشتر بده و Corsair بخر كه برند اول دنياست و قلابيش هم هنوز نيومده و فوق العادست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط O R A C L E برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز خودم از Patriot منصرف شدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام OCZ بگیرم .
یعنی Corsair از OCZ بهتره ؟
دارم راه میوفتم !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما می گید corsair برند اول دنیاست یا جایی اعلام کرده اولین برند دنیاست؟؟؟ اگه بخواین حساب کنید crusial balestix برند اول دنیا می شه در ddr2!!!!! برای رم ها نمی شه هیچ رنکینگی در نظر گرفت ضمننا سری high end رو باید با سری high end مقایسه کرد شما اگه Corsair dominator gt رو مد نظر دارید باید با OCZ flex reperX مقایسه کنید
New Season
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks