خب پس بقیه قطعات را ببینیم چی بگیرم .
گرافیک بمونه اخر
کاربر شهرسختافزار
خب پس بقیه قطعات را ببینیم چی بگیرم .
گرافیک بمونه اخر
|
|
کاربر شهرسختافزار
اول یه تشکر از پاسخ های همیشه خوب آقا نیما
اما ذکر یه نکته رو لازم میدونم و اون اینه که amd در سری 6XXX خودش
تا حد زیادی مشکل tessellation رو حل کرده و حتی در زمینه کراس فایر
هم تا حد زیادی پیشرفت کرد به طوری که در حال حاضر دیگه چیزی از SLI
موفق سری 400 انویدیا کم نداره (می تونید به تاپیک جامع سری 6900
همین انجمن مراجعه کنید) پس این درست نیست که همچنان انویدیا رو در
DX11 از amd برتر بدونیم
به طور مثال
Metro2033 که یکی از قوی ترین موتورهای گرافیکی DX11 رو داره
merto..JPG
می بینید که سری 5000 در قیاس سری 400 و 500 افتضاح
ظاهر شده اما سری 6000 دیگه اینطور نیست مثلا 6870 از 5870
هم بهتر ظاهر شده ( در حالی که 6870 کمی بهتر از 5850 هست)
و 6970 هم به راحتی GTX 570 رو پشت سر گذاشته
یا مثلا بازی مافیا 2 که وابستگی شدیدی به vga داره
Capture..JPG
باز می بینید که اختلاف 6970 و GtX 580 واقعا کمه ( البته در 1920x1200 )
پس در کل میشه گفت سری 6000 در حال حاضر هیچی از سری 400 و 500
کم نداره به جز physX که اون هم واقعا آش دهان سوزی نیست و نبودش
می تونه خیلی مهم نباشه
fun1q..jpg
قسمت بالا physX فعاله و قسمت پایین غیر فعال
در کل به نظر من amd همواره کارایی مناسبی رو در کنار قیمت پایین تر ارائه میکنه
موفق باشید
nothing is as it seems
محمد جان ممنون که در بحث شرکت فرمودید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز الان 570 با 6970 تقریبا قیمت و قدرتشون برابرند
حالا 570 دارای physx هستش که تو بعضی از بازیهای سنگین کاربرد خوبی داره ( بنظر من همون عکسی که گذاشتین نشون میده که آش دهن سوزی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
همه این بحثها به کنار وقتی شما کارهای گرافیک و میکس انجام میدین تقریبا تمامی برنامه های gpu acceleration با کارتهای nvidia عملکرد و همخوانی بهتری نسبت به محصولات amd/ati دارند
البته این به دلیل سرمایه گذاری سنگین و طولانی مدت nvidia از یک طرفه ، از طرف دیگه برنامه سازها هم به دلیل فروش بالاتر nvidia (در بلند مدت) قطعا روی این کارتها بیشتر سرمایه گذاری میکنند
در کل وقتی 2 کارت هم قیمت باشن و قدرتشون هم یکی باشه بنده پیشنهاد میکنم اون کارتی که امکانات بیشتری داره انتخاب بشه
اینجا هم physx و cuda حکم همین امکانات اضافه رو داره
Labyrinth (27-12-10), mehrdad_ab (27-12-10), mohamad70 (26-12-10), ripek (28-12-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از جفتتون.فرق فیزیکس خیلی مشخصه...من خودم عشق ati/amd هستم..اما وقتی در یک رنجی امکاناتش بهتره خوب باید انویدیا انتخاب شه...حالا بحث کارت گرافیک بمونه واسه اخر.
در مورد رم و پاور و اچ دی دی و کیس نظرتون چیه عزیزان
در مورد رم نظر ندارم رم گرون قیمت خرید کنید چون اختلاف کارائی زیادی ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا اگر شما بالای 200 تومن بخواهید بابت 6 گیگ رم 1600 cl7 هزینه کنید اگر 6 گیگ رم معمولی حدود 100 تومن بخرید و 100 هزار تومن مازاد رو برای گرافیک هزینه کنید پرفورمنس خیلی بالاتری خواهید داشت ( این بحث خیلی مفصله و همونطور که قبلا هم عرض شد در همین هفته یه تاپیک مفصل در این رابطه خواهیم داشت )
در مورد پاور هم شما با یک کارت گرافیک به یک پاور 600 واتی نیاز دارید
شخصا به دلیل قیمت مناسب ، نویز پائین و قدرت خوب پاور tonb رو پیشنهاد میدم که مدل 600 حدود 75 و مدل 650 حدود 85 تومن قیمت داره ( پاورها 80+ و active pfc دارند )
اگر نظرتون روی پاور گرین باشه بین 110 تا 130 میتونید 585 تا 685 خرید کنید که اونها هم پاورهای خوب و مناسبی هستند
هارد هم که seagate baracuda 7200.12 500gb هارد خنک ، کم صدا ، سریع و خوش قیمتیه ، اگر 2 تاشو raid0 ببندید سرعت بهتری هم پیدا میکنه ( قیمت حدود 44 تومن )
برای این سیستم کیس با تحویه آنچنان قوی نیار ندارید و به سلیقه خودتون میتونید کیس از 20 تومن به بالا خرید کنید
Labyrinth (27-12-10), mehrdad_ab (27-12-10), ripek (28-12-10)
کاربر شهرسختافزار
در مورد پاور دنبال حداقل 850 وات هستم و thermaltake , cooler master,greenمد نظرم هست..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد هم 1ترابایت به بالا میخوام که اینجوری که گفتین خوبه.
کیس هم دنبال یا thermaltake armor هستم یا green infinity
|
|
عزیز پاور انتخاب کردن حساب کتاب داره همینجور که کیلوئی نمیشه پاور خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم شما در حالت idle زیر 200 وات مصرف میکنه ، اگر پاور بالای 850 بگیرید میزان بارتون میاد زیر 25%
در این حالت فشار بسیار زیادی به پاورتون میاد و عمر سیستمتون خیلی کم میشه
کلا ما ایرانیا عادتمون اینه یا از این طرف پشت بام پرت میشیم یا از اون طرف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نیما جان اگه میشه یه توضیحی راجع به این حرفت میدی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
اقا نیما واقعا خیلی ممنون
اگر خنک کننده مایع ببندم زیاد تغییری تو مصرف نداره؟
ترکیبات کولنت با ضد یخ یکی هست؟
زیاد نه ، یه چیزی حدود 50-60 وات به مصرف اضافه میکنه ( به دلیل پمپ )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarsf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترکیبات کولنت به دلیل زیر صفر نرفتن فاقد موار ضد یخ هستش و تا جائی که تست کردم بین 0.5 تا 3 بسته به کیفیت ضد یخ درجه دمای پردازنده را خنکتر نگه میداره ( خاصیت گرماگیری بهتری داره )
البته احتمالا از نظر خورندگی و یا رسوب هم در زمان بالا باید کولنت بهتر باشه
به هر حال بنظرم ریسک نکنید و اگر بعدها نیاز پیدا کردید کولنت تهیه بفرمائید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks