خب پس بقیه قطعات را ببینیم چی بگیرم .
گرافیک بمونه اخر
Printable View
خب پس بقیه قطعات را ببینیم چی بگیرم .
گرافیک بمونه اخر
اول یه تشکر از پاسخ های همیشه خوب آقا نیما
اما ذکر یه نکته رو لازم میدونم و اون اینه که amd در سری 6XXX خودش
تا حد زیادی مشکل tessellation رو حل کرده و حتی در زمینه کراس فایر
هم تا حد زیادی پیشرفت کرد به طوری که در حال حاضر دیگه چیزی از SLI
موفق سری 400 انویدیا کم نداره (می تونید به تاپیک جامع سری 6900
همین انجمن مراجعه کنید) پس این درست نیست که همچنان انویدیا رو در
DX11 از amd برتر بدونیم
به طور مثال
Metro2033 که یکی از قوی ترین موتورهای گرافیکی DX11 رو داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می بینید که سری 5000 در قیاس سری 400 و 500 افتضاح
ظاهر شده اما سری 6000 دیگه اینطور نیست مثلا 6870 از 5870
هم بهتر ظاهر شده ( در حالی که 6870 کمی بهتر از 5850 هست)
و 6970 هم به راحتی GTX 570 رو پشت سر گذاشته
یا مثلا بازی مافیا 2 که وابستگی شدیدی به vga داره
باز می بینید که اختلاف 6970 و GtX 580 واقعا کمه ( البته در 1920x1200 )
پس در کل میشه گفت سری 6000 در حال حاضر هیچی از سری 400 و 500
کم نداره به جز physX که اون هم واقعا آش دهان سوزی نیست و نبودش
می تونه خیلی مهم نباشه
قسمت بالا physX فعاله و قسمت پایین غیر فعال
در کل به نظر من amd همواره کارایی مناسبی رو در کنار قیمت پایین تر ارائه میکنه
موفق باشید
محمد جان ممنون که در بحث شرکت فرمودید :give_rose:نقل قول:
ببین عزیز الان 570 با 6970 تقریبا قیمت و قدرتشون برابرند
حالا 570 دارای physx هستش که تو بعضی از بازیهای سنگین کاربرد خوبی داره ( بنظر من همون عکسی که گذاشتین نشون میده که آش دهن سوزی هست :wink: )
همه این بحثها به کنار وقتی شما کارهای گرافیک و میکس انجام میدین تقریبا تمامی برنامه های gpu acceleration با کارتهای nvidia عملکرد و همخوانی بهتری نسبت به محصولات amd/ati دارند
البته این به دلیل سرمایه گذاری سنگین و طولانی مدت nvidia از یک طرفه ، از طرف دیگه برنامه سازها هم به دلیل فروش بالاتر nvidia (در بلند مدت) قطعا روی این کارتها بیشتر سرمایه گذاری میکنند
در کل وقتی 2 کارت هم قیمت باشن و قدرتشون هم یکی باشه بنده پیشنهاد میکنم اون کارتی که امکانات بیشتری داره انتخاب بشه
اینجا هم physx و cuda حکم همین امکانات اضافه رو داره
ممنون از جفتتون.فرق فیزیکس خیلی مشخصه...من خودم عشق ati/amd هستم..اما وقتی در یک رنجی امکاناتش بهتره خوب باید انویدیا انتخاب شه...حالا بحث کارت گرافیک بمونه واسه اخر.
در مورد رم و پاور و اچ دی دی و کیس نظرتون چیه عزیزان
در مورد رم نظر ندارم رم گرون قیمت خرید کنید چون اختلاف کارائی زیادی ندارندنقل قول:
مثلا اگر شما بالای 200 تومن بخواهید بابت 6 گیگ رم 1600 cl7 هزینه کنید اگر 6 گیگ رم معمولی حدود 100 تومن بخرید و 100 هزار تومن مازاد رو برای گرافیک هزینه کنید پرفورمنس خیلی بالاتری خواهید داشت ( این بحث خیلی مفصله و همونطور که قبلا هم عرض شد در همین هفته یه تاپیک مفصل در این رابطه خواهیم داشت )
در مورد پاور هم شما با یک کارت گرافیک به یک پاور 600 واتی نیاز دارید
شخصا به دلیل قیمت مناسب ، نویز پائین و قدرت خوب پاور tonb رو پیشنهاد میدم که مدل 600 حدود 75 و مدل 650 حدود 85 تومن قیمت داره ( پاورها 80+ و active pfc دارند )
اگر نظرتون روی پاور گرین باشه بین 110 تا 130 میتونید 585 تا 685 خرید کنید که اونها هم پاورهای خوب و مناسبی هستند
هارد هم که seagate baracuda 7200.12 500gb هارد خنک ، کم صدا ، سریع و خوش قیمتیه ، اگر 2 تاشو raid0 ببندید سرعت بهتری هم پیدا میکنه ( قیمت حدود 44 تومن )
برای این سیستم کیس با تحویه آنچنان قوی نیار ندارید و به سلیقه خودتون میتونید کیس از 20 تومن به بالا خرید کنید
در مورد پاور دنبال حداقل 850 وات هستم و thermaltake , cooler master,greenمد نظرم هست..نقل قول:
هارد هم 1ترابایت به بالا میخوام که اینجوری که گفتین خوبه.
کیس هم دنبال یا thermaltake armor هستم یا green infinity
عزیز پاور انتخاب کردن حساب کتاب داره همینجور که کیلوئی نمیشه پاور خریدنقل قول:
این سیستم شما در حالت idle زیر 200 وات مصرف میکنه ، اگر پاور بالای 850 بگیرید میزان بارتون میاد زیر 25%
در این حالت فشار بسیار زیادی به پاورتون میاد و عمر سیستمتون خیلی کم میشه
کلا ما ایرانیا عادتمون اینه یا از این طرف پشت بام پرت میشیم یا از اون طرف :lol:
نیما جان اگه میشه یه توضیحی راجع به این حرفت میدی ؟؟نقل قول:
بهترین راندمان پاور بین 30 تا 80% هستشنقل قول:
اگر مصرف سیستم بالا یا پائین این میزان باشه راندمان پاور کم میشه ، ولتاژ خروجیها به هم میریزه ، ریپل برقهای خروجی زیاد میشه
شما وقتی میخواهین یک پاور مناسب برای سیستم انتخاب کنید همونقدری که به میزان مصرف ماکزیمم قطعات باید دقت داشته باشید باید به مصرف سیستم در زمان idle هم توجه کنید
مثال :برای سیستمی که در حالت فول بار 600 وات مصرف میکنه ( occt power supply test ) ، در حالت معمولی ( زمان بازی ) حدود 500 وات مصرف داره و در موقع idle حدود 200 وات یک پاور 600 واتی مناسبه چون در حالت بی کاری هم مصرف سیستم زیر 30 % نمیاد
ولی اگر همین سیستم رو با پاور 1200 واتی راه اندازی کنیم در حالت فول بار مشکلی نداریم ولی زمان بیکاری خروجیهای برق دچار مشکل در ولتاژ و ریپل میشن که در بلند مدت عمرشون کم میشه
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو کامل بیان کنم ، اگر باز سئوالی بود بفرمائید
پینوشت : در پست قبل طول عمر سیستم اشتباها طول عمر پاور نوشته شده بود که اصلاح شد
خیلی ممنوننقل قول:
حالا 2 سوال دیگه
این بازه 30 تا 80 برای همه پاورهاست ؟؟؟
میزان مصرف سیستم در حالت Idl رو چه جوری باید فهمید ؟؟