اخ گفتی. خیلی دردناکه. این مورد رو من قد موهای سرم تجربه کردم :دی سیستم روشن نمیشه خیلی ستمه. انگار دنیا رو میکوبن تو سرت. همه چیز رو میبندی. میری برا تست . بسم الله. روشن نمیشه. نتیجه اینکه تا تصویر نگرفتید اصلا پیچ نکنید.
حق آب و گل داره
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله کاملا درسته هیچ چیز نباید پیچ بشه تا وقتی که تست نشده
البته من مادربرد رو پیچ میکنم اما کاملا سفت نمیکنم تا تست از بین بره و بعضیها هم بیرون کیس تست میکنن
جالبه که تا حالا شاید تو 30-40 تا سیستمی که بستم مین همشون ایسوز بوده که تا حالا خرابی توش ندیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همین خاطر همیشه از ایسوز استفاده میکنم.
good_punisher (10-09-08), mili_snax (10-09-08), Overclocker (18-10-08)
حق آب و گل داره
داش مهدی پیشنهاد میکنم حتی رو سینی هم قرار نده. من برام پیش اومد پیچ رو اصلا سفت نکردم و در حد درگیر شدم فقط بستم. روشن نشد. بردم مغازه قبول نکرد. گفت پیچ شده. باید ببری گارانتی. اونجور که من فهمیدم اون قسمت هایی که پیچ میشن زیرشو ببینی یکمی لبه داره که به محظ درگیر شدن خم میشه و میخوابه و از اونجا میشه فهمید پیچ شده.
عضو VIP شهر سختافزار
بله سعید جان اون قسمتهایی که در واقع زیر پیچ هست لبه داره که با پیچ کردن اونا صاف میشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من یه چند تا رضوه پیچ رو میچرخونم و حواسم به اونا کاملا هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من یه بار یه سیستمی رو برا رفیقم جمع کردم
آقا هرکاری کردم روشن نمی شد تا می خواست روشن بشه سریع خاموش میشد.
آقا با اتوبوس مادر برد رو فرستادمش گارانتی (یکی از دوستام زحمتشو کشید)گفتن ایرا د نداره
دوباره بستم کار نکرد کفری شده بودم.این سری تمام اتصالات رو باز کردم و روی زمین بستمش دیدم کار میکنه
نگو ایراد از یو اس بی جلو کیس بوده که من موقع بستن اون رو هم وصل می کردم
Mehdi_Full (10-09-08)
Emperatour (11-09-08), Mehdi_Full (11-09-08)
|
|
حق آب و گل داره
PCminister (11-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلصیم . من از تجربیات دوستان استفاده میکنم . باشه اگر چیزی به ذهنم اومد حتما مینویسم . فعلا دوستان خوب شروع کردند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان یه چیز جالب هم من بگم بعضی وقت ها هست سیستم رو میبندی هر کار میکنی تصویر نمیده یعنی روشن میشه بوق هم نمیزنه ولی تصویر نمیده همه چیز رو چک میکنید باز هم میبینید تصویر نمیده در این جور مواقع یه کاری که میشه کرد اینه که پایه های رم رو با یک پاک کن تمیز کنید (البته زیاد خشن این کار رو انجام ندین کنده میشن پایه ها) این حالت به خصوص بیشتر وقتی اتفاق میفته که مثلا مادربورد رو میدی گارانتی و رم برای مدتی بیرون از اسلاتش هست که بعضی از پایه هاش اکسید میشه (البته چند باری رو رم های نو هم برای من این اتفاق افتاد که با همین روش مشکل حل شد)
Musketeer™ Pro (01-10-08)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا یه همچین مشکلی هم برای من پیش اومده بود. روی سیستمم یه کارت TV داشتم و بعد یه مدت موقعی که دکمه Record رو فشار می دادم سیستم ریست می شد. چند بار بازش کردم و تمیزش کردم، ویندوز عوض کردم ولی چاره ساز نبود تا اینکه یه جا تمیز کردن پایه ها با پاک کن رو خوندم. شاید باورتون نشه ولی تا این کارو انجام دادم، درست شد و هنوز دارم ازش استفاده می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks