اخ گفتی. خیلی دردناکه. این مورد رو من قد موهای سرم تجربه کردم :دی سیستم روشن نمیشه خیلی ستمه. انگار دنیا رو میکوبن تو سرت. همه چیز رو میبندی. میری برا تست . بسم الله. روشن نمیشه. نتیجه اینکه تا تصویر نگرفتید اصلا پیچ نکنید.
Printable View
اخ گفتی. خیلی دردناکه. این مورد رو من قد موهای سرم تجربه کردم :دی سیستم روشن نمیشه خیلی ستمه. انگار دنیا رو میکوبن تو سرت. همه چیز رو میبندی. میری برا تست . بسم الله. روشن نمیشه. نتیجه اینکه تا تصویر نگرفتید اصلا پیچ نکنید.
بله کاملا درسته هیچ چیز نباید پیچ بشه تا وقتی که تست نشده
البته من مادربرد رو پیچ میکنم اما کاملا سفت نمیکنم تا تست از بین بره و بعضیها هم بیرون کیس تست میکنن
جالبه که تا حالا شاید تو 30-40 تا سیستمی که بستم مین همشون ایسوز بوده که تا حالا خرابی توش ندیدم :great:
به همین خاطر همیشه از ایسوز استفاده میکنم.
داش مهدی پیشنهاد میکنم حتی رو سینی هم قرار نده. من برام پیش اومد پیچ رو اصلا سفت نکردم و در حد درگیر شدم فقط بستم. روشن نشد. بردم مغازه قبول نکرد. گفت پیچ شده. باید ببری گارانتی. اونجور که من فهمیدم اون قسمت هایی که پیچ میشن زیرشو ببینی یکمی لبه داره که به محظ درگیر شدن خم میشه و میخوابه و از اونجا میشه فهمید پیچ شده.
من یه بار یه سیستمی رو برا رفیقم جمع کردم
آقا هرکاری کردم روشن نمی شد تا می خواست روشن بشه سریع خاموش میشد.
آقا با اتوبوس مادر برد رو فرستادمش گارانتی (یکی از دوستام زحمتشو کشید)گفتن ایرا د نداره
دوباره بستم کار نکرد کفری شده بودم.این سری تمام اتصالات رو باز کردم و روی زمین بستمش دیدم کار میکنه
نگو ایراد از یو اس بی جلو کیس بوده که من موقع بستن اون رو هم وصل می کردم
بله سعید جان اون قسمتهایی که در واقع زیر پیچ هست لبه داره که با پیچ کردن اونا صاف میشننقل قول:
اما من یه چند تا رضوه پیچ رو میچرخونم و حواسم به اونا کاملا هست :wink:
مهدی جان به نظر من بیرون کیس مطمئن تر هست .
استاد کار اومد. در رید :دی این اقا بهادر استاد بی چون چرای اینکار هست. اسمبل. اقا بهادر از تجربه هات برامون بگو.
دوستان یه چیز جالب هم من بگم بعضی وقت ها هست سیستم رو میبندی هر کار میکنی تصویر نمیده یعنی روشن میشه بوق هم نمیزنه ولی تصویر نمیده همه چیز رو چک میکنید باز هم میبینید تصویر نمیده در این جور مواقع یه کاری که میشه کرد اینه که پایه های رم رو با یک پاک کن تمیز کنید (البته زیاد خشن این کار رو انجام ندین کنده میشن پایه ها) این حالت به خصوص بیشتر وقتی اتفاق میفته که مثلا مادربورد رو میدی گارانتی و رم برای مدتی بیرون از اسلاتش هست که بعضی از پایه هاش اکسید میشه (البته چند باری رو رم های نو هم برای من این اتفاق افتاد که با همین روش مشکل حل شد)
نقل قول:
مخلصیم . من از تجربیات دوستان استفاده میکنم . باشه اگر چیزی به ذهنم اومد حتما مینویسم . فعلا دوستان خوب شروع کردند . :11():
بعضی وقتها به دلیل جمع شدن الکتریسته ساکن روی برد حتما یکبار clear_cmos کنید . مخصوصا زمانی که یک قطعه جدید مثل رم رو نصب میکنید . حتی برای روشن کردن سیستم تازه بسته شده یکبار clearcmos ضرری نداره .