مادربردهای بخصوص با بایوسهای ویژه میتونند این امکان رو داشته باشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_ati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجائی که میدونم مادربردهای msi این قابلیت رو ندارند
|
|
احتمال آنلاک نشدن خیلی زیاده و اطمینانی نیست ، مگر اینکه فروشنده با این شرط بهتون بفروشه که بسته به مدل 10-20 تومن اضافه ازتون میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پرفورمنس تستی که کردم در کلاک مساوی دقیقا پرفورمنس 955 رو بهم داد
پردازنده 965 نداشتم که تست کنم ولی با ریزالتهای ثبت شده چک کردم خیلی نزدیک بود
قبلا هم این مورد رو توضیح دادم ، بعضی از بچ نامبرها کاملا استیبل میشن و پایدار میموننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط IVAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ریزالت هم با شما موافق نیستم اگر کیوان عزیز بتونن یه تست بگیرن ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه،ممکنه سی پی یو انلاک بشه ولی بعدش پایداری خودش رو از دست بده و بترکه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و وقتی انلاک شد میشه به حالت اول برش گردوند؟کلا این کار به سی پی یو اسیبی نمیزنه؟تا حالا شنیدید کسی این کارو بکنه سی پی یو دیگه قابل استفاده نباشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
ripek (17-01-10)
اگر پایدار باشه و تست کاملش کنی پایدار میمونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه بعضی وقتا مینوسند که از کار افتاد بیشتر مربوط به مین میشه
تا بحال نشنیدم و تجربه نداشتم که برای cpu با این کار مشکلی پیش بیاد
بعد از آنلاک به راحتی با تغییر همون گزینه به حالت لاک بر میگرده
کاربر شهرسختافزار
من هنوز جوابمو راجع به چیپ پل جنوبی مادبرد مورد تست نگرفتم
sb710 هستش احتمالا cpu-z اشتباه شناختهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hellbrain666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hellbrain666 (04-01-10), ripek (17-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند روزي نبودم دلم براتون تنگ شده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من خيلي تخصص ندارم اما درمورد پايداري سيستم بايد بگم كه تست استيبيليتي نرم افزار everest رو در حدود دو ساعت نيم گذاشتم هيچ مشكلي نداشت و يا با تستي كه در خود نرم افزار winrar بود حدود دو ساعت تست مي كرد بدون مشكل
در مورد پنچ مارك هم چون زياد تخصص ندارم بايد بگم در everst اين پردازنده از core 2 quad 9550 بالاتر بود او با q9650 هم برابري مي كرد البته ورزن كمي قديمي بود و پردازنده هاي جديد core i 7 رو نداشت
و نكته اي كه ديروز در رايانه خبر ديدم پردازنده اي جديدي كه براي ماهنامه گرفته بودند core i 5 يكي از سريهاي 800 كه مدل دقيق رو يادم نيست بود كه امتياز 7.4 را از ويندوز 7 گرفته بود و امتياز اين پردازنده هم 7.3 است
اگه تونستم چند تا عكس مي زارم
و اگه بايد كار خاصي رو براي تست درست انجام بدم راهنمايي كنيد
با تشكر
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks