سلام دوستان من که اینو دیدم شاخ در آوردم . من یه سوال از اساتید داشتم یه main msi k9a2 platinum 790fx با cpu phenom ii 550 جطور میتونم دوتا هسته دیگشو فعال کنم
سلام دوستان من که اینو دیدم شاخ در آوردم . من یه سوال از اساتید داشتم یه main msi k9a2 platinum 790fx با cpu phenom ii 550 جطور میتونم دوتا هسته دیگشو فعال کنم
ripek (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ایا امکان این هست که کسی این سی پی یو رو بخره و بعد نشه انلاکش کرد؟منظورم اینه که میشه با اطمینان این سی پی یو رو خرید برای انلاک کردن؟و صرفه جویی در هزینه؟یا ممکنه بشه و ممکنه نشه؟بعد وقتی سی پی یو دو تا هسته ی دیگشم انلاک شد ایا مثلا با phenom ii x4 965 be برابری میکنه؟و همون پرفرمنس رو میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
ripek (13-01-10)
احتمال آنلاک نشدن خیلی زیاده و اطمینانی نیست ، مگر اینکه فروشنده با این شرط بهتون بفروشه که بسته به مدل 10-20 تومن اضافه ازتون میگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid_m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد پرفورمنس تستی که کردم در کلاک مساوی دقیقا پرفورمنس 955 رو بهم داد
پردازنده 965 نداشتم که تست کنم ولی با ریزالتهای ثبت شده چک کردم خیلی نزدیک بود
مادربردهای بخصوص با بایوسهای ویژه میتونند این امکان رو داشته باشندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_ati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجائی که میدونم مادربردهای msi این قابلیت رو ندارند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks