خدا رو شکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کاری که گفتید برای بیرون اومدن رو تو همون کلیپ هم خیلی سریع انجام میده.
در مورد نصب هیت سینک دار همشون نصب نمیشن.
اما مدل هایی هستن که مشکلی ندارن که از اونایی که تو ایران هستن اون دو مدلی که از ای دیتا گفتم هم همه جا پیدا میشن، هم قیمتشون مناسبه، هم گارانتی 5 ساله دارن.
شرکت های دیگه هم اس اس دی های هیت سینک دار که تو همه لپ تاپ ها بدون مشکل جا بشن دارن مثل تیم گروپ، ایسر و ....
در مورد برند هم توی ساتا ها و ام .2 جن 3 که سامسونگ (اگر قیمت رو در نظر نگیریم) رو دست نداره و بیشترین سرعت رو حتی از بالارده ترین های برند های دیگه داره.
فقط تو جن 4 هست که شرکتای دیگه اس اس دی های سریعتر از سامسونگ دارن. اونم فقط چن تا مدل به اندازه انگشتای یه دست که تفاوتشون هم خیلی فاحش نیست.
ضعف سامسونگ توی نسل جدید نداشتن اس اس دی های سری کانسومر که ماها میخریم کلا با عمر نوشتاری بالا هست.
درحالیکه برندهای دیگه مدل های جن 4 (البته با سرعت پایین تر از پرجمدار ها - در حد 5.5 گیگ خوندن و 5 گیگ نوشتن (سریعترین نمونه اش تازه بقیه 5 گیگ خوندن و 4.5 گیگ نوشتن)
با عمر نوشتاری 3 برابری هم دارن یعنی 1 ترا که استانداردش 600 ترا هست ، اونا 1800 ترا هستن، دو ترا دو برابر این مقدار!
با قیمت مناسب یعنی ارزون تر از پرچمدارشون با سرعت 7 گیگ و عمر 600 ترا
که ارزش خریدشون رو خیلی بالا میبره. چون برای عمده افراد سرعت جن 3 تازه اگه از مدل های خوب باشه (3-3.5 گیگ) کاملا کافیه و اون جن 4 های عمر بالاتر با سرعت میانگین 5 گیگ در نظر بگیریم خودش عالیه و نیازی به سرعت 7 گیگی ندارن.
تازه یک میلیون هم حدودی ارزونتر میتونن نمونه عمر نوشتاری سه برابرش رو بخرن!
و 1800 ترا اونقد زیاده که اگه باهاش فارم چیا نکنن تا قبل از اینکه کلا از رده خارج شه این نوع اس اس دی باز عمر نوشتاریش تموم نخواهد شد.
از لحاظ نرم افزاری هم واقعا سامسونگ مجیشن خیلی خوبه و سامسونگ مایگریشن. فقط حیف که امکان تغییر میزان HBM رو نمیده برای مدل های DRAM LESS مثل 980 و مقدار دیفالتش کمه.
ای دیتا SU800 ULTIMATE هم کند تر هست هم عمر نوشتاری کمتری داره از 860 و 870
میشه گفت نزدیک ترین اس اس دی از نظر کارایی به این مدل سامسونگ MX500 CRUCIAL بود که اونم خیلی خوبه اما خیلی کمیاب شده
860 پرو هم که جزو آخرین اس اس دی های MLC هست عمر نوشتاری 1200 ترابایتی داره اما اختلاف قیمتش اونقد زیاده که ارزش خریدش رو از دست داده.
کلا دیگه کسی سراغ MLC نمیره و حتی ساخته هم نمیشه (جز در اس اس دی های اینترپرایز که قبلا SLC بودن و الان MLC شدن)
TLC ها بازار رو قبضه کردن چون هم سرعتشون خوبه هم قیمتشون و هم با پیشرفت تکنولوژي و تصحیح خطا و کنترار های پیشرفته تر عمر نوشتاریشون هم خوب شده.
حتی QLC ها هم دارن جا باز میکنن از سامسونگ QVO بگیر تا کروشیال P2 (قبلا TLC بود بعدا QLC شد مثل برخی برندهای دیگه و متاسفانه بدون اعلام به مشتری ها یا نوشتن روی جعبه)
به شخصه تو فاصله یک تا دو ماه چن تا P2 ظرفیت متفاوت گرفته بودم برای فروش اونایی که قدیمی تر بودن زمان تولیدشون TLC بودن و جدید تر ها QLC با نصف عمر نوشتاری!
البته قیمتش هم تو جدیدا دراپ زیادی خورده بود سر همین (از سمت خود مایکرون) اما من TLC ها رو هم به قیمت QLC ها خریده بودم چون خود آمازون هم اطلاعی نداشت از این داستان!
یعنی رو هر 1 ترا حدود 40 دلار ارزون تر دراومد برام نسخه قدیمی تر هاش، البته منم به همون قیمت ارزون QLC ها یعنی ارزونتر فروختم
در نهایت مبارک باشه.

Bookmarks