درسته کلا مدل های کمی نصب هاردشون این شکلیه.
اکثر لپ تاپ ها با پیچ هستن و البته شاید بشه گفت برای شما اون راحت تر بود درآوردنش.
بلکه منظورم از براکت همون مشکلی لاستیکی هست که تو یوتیوب سرچ کنید برا همین لپ تاپ حتی آموزش نصبش روی هارد و بعد قرار دادنش هم نشون میده و کافیه مهندسی معکوس انجام بدید.
اما کار بسیار ساده ای هست.
تو این ویدیو که اصلا اونم درنمیاره و صرفا با کشیدن به سمت درست و از جای درست کل هارد رو از سوکت درمیاره خیلی آسون.
اما مدل دیگه هم میشه درآورد که اول براکت لاستیکی درمیاد که چون چفت شده باید باهاش کمی ور رفت تا کامل بیاد بیرون.
اون ورقه نقره ای اصلا نیاز نیست پاره بشه خودش آخرش میاد بیرون هر چند نیازی هم نیست بهش الان و اگه بازش کنید راحت تر میبینید وضعیت هارد رو مشکلی نداره جدا سازیش.
در مورد اس اس دی با هیت سینک ، ببینید اس اس دی های داغ میکنن که سرعت های بالاتر دارن مثل 970 evo plus یا 980 پرو که البته باز توی کیس با تهویه مناسب درسته مخصوصا 980 پرو دماش خیلی پایین نخواهد بود اما دجار ترمال تروتل هم نمیشه.
اما خب در کل بهتره یک هیت سینک روشون باشه.
اما اس ا س دی های قیمت - سرعت مناسب هیچ مشکلی حتی توی فول لود نخواهند داشت. مثل کروشیال p2 که گفتم، بدون هیت سینک توی لپ تاپ هم هیچ مشکلی توی فول لود براش پیش نمیاد.
همچنین دو مورد وجود داره که هم هیت سینک دارن که جا میشه تو لپ تاپ هم اصلا داغ نمیکنن، قیمت و سرعت مناسب (نسبت به قیمتشون میدن)
ADATA SWORFISH
ADATA FALCON
اولی ارزون تره و کمی سرعتش پایین تر (همچنان بسیار بهتر از ساتا)
دومی گرون تره و سرعت کمی بیشتر
اما جفتشون توی رده BUDGET قرار میگیرن برای کسانی که نمیخوان هزینه زیادی بکنن. هیت سینک هم از قبل روشون نصبه.
من 250 گیگش رو خریدم 1 تومن و 500 گیگش رو 1.400
با گارانتی 5 ساله آونگ
همچنین M.2 SATA هم هست که بهش دو شیار میگن (البته حتما قبلش از ساپورت لپ تاپ از این مدل مطمن بشید چون مدل هایی هستن که فقط یکی از این دو تا رو پشتیبانی میکنن، برخلاف پی سی که معمولا بیشترشون هر دو مدل رو پشتیبانی میکنن)
اما مشکل اینجاست که قیمت این مدل ها بالاتر از NVME ها هست و ارزش خریدشون رو پایین آورده.
اما برای کسی که مجبور باشه و لپ تاپش فقط از این نوع ساپورت کنه و بخواد کنارش هارد داشته باشه یا دو تا اس اس دی یکی 2.5 یکی ام.2 تنها راهه.
که باز به دلیل قیمت بالاتر و سرعت حدود یک سوم تا یک چهارم مدل هایی که معرفی کردم پیشنهاد نمیکنم (اما مشخصا دماش نزدیک 2.5 اینچی خواهد بود)
اما میگم شما با خرید هر کدوم از اون دو مدل مخصوصا SWORDFISH که ارزون تره و ارزش خرید بالاتری داره به هیچ مشکلی نه از نظر دما نه از اینکه جا بشه نمیخورید.
در عوض قیمت مناسب و عالی، گارانتی اصلی 5 ساله، دمای پایین با هیت سینک خواهید داشت.
بازم یادآوری میکنم اس اس دی های تو این رده حتی بدون هیت سینک هم داغ نمیکنن.
الان اس اس دی ساتایی که خریدید چیه مدلش؟

Bookmarks