برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر .
بررسی میکنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر .
شما از کجا مطمئنید که فرضا همون Adata SwordFish که هت سینک داره ، توی لپتاپ ام جا میشه؟
باز هم به هر حال مصرف hdd ، حتی زمان بی کاریش هم فکر نکنم چندان تفاوتی با ssd داشته باشه و مصرف لپتاپ را افزایش میده .
هر چند این ssd ئه ساتا که گرفتم را هنوز حتی جعبه اش را باز نکردم (حتی میتونم پس بدم یا حتی پلمپ شده و نو بفروشم) . اما باز با این حال ، زیاد تمایل ندارم . حداقل ، به همون دلیل که هارد hdd حتی بیکار هم باشه ، خودش به اندازه ی قابل توجهی در دراز مدت مصرف داره .
فرضا شاید سال های بعد ، یه nvme (اگه هت سینک دار که میگید جا میشه که البته من هنوز نمیدونم که بشه یا نه) را کنار همین ssd اضافه کنم .
samsung 870 evo 500gb با گارانتی 60 ماهه آواژنگ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر .

Bookmarks