برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون .
بله . گفتم چون یه بار میخوام هزینه کنم ، همین رو بگیرم . چون روی دسکتاپ ام samsung 860 evo 250gb داشتم و میدونستم هم از لحاظ سرعت و دما و نرم افزاری ، خیلی خوبه . با بقیه ی مدل هایی که برای آشناهامون گرفته بودم ، حداقل ، یکی از این ویژگی ها را نداشتن (هم اینکه از لحاظ پشتیبانی نرم افزاری ، خیلی ضعیف تر بودن) .
با قیمت 1.5 تومن یا حتی کمتر میشد adata su750 هم بگیرم اما از لحاظ توان مصرفی ، خیلی فرق داشتن . اما با این قیمت میشد adata su800 بگیرم که باز این مدل سامسونگ به نظر مخصوصا اندکی از لحاظ مصرف بهتر بود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم .
اگه هت سینک دارها توش نصب بشن ، میشه بصورت خیلی جدی تر بهشون فکر کرد .
اما باز هم از لحاظ افزایش سرعت ، حداقل ، در بیشتر کارهایی که میکنم ، تفاوت سرعت زیادی نخواهند داشت . یکی اش در سرعت لود ویندوز . موقع لود ویندوز و خیلی از کارها ، اغلب ، لود ssd ، در حد 30 درصد هست . تک و توک به 100 درصد اون هم در بازه ی زمانی کوتاه (در حد 3 ثانیه) میرسه .
قطعا برای دسکتاپ ، m.2 بهتر هه . اما برای لپتاپ من (نه برای هر کس) با توجه به نیازم و مصرف ، ssd sata هم بد نیست (با این حال ، قطعا میدونم ولو اندکی که شده ، سرعت m.2 بیشتر هه . منظورم از اندک ، رو که توضیح دادم . چون اغلب برنامه ها ، از تمام پتانسیل اش ممکنه استفاده نکنن چون اون میزان ، دستور خوندن و نوشتن ندارن یا کمتر دارن) . البته من هم مطمئن نبودم که هت سینک دارش ، توی لپتاپ جا میشه یا نه .
بله . میدونم احتمالا مصرف شون ، چندان فرقی ندارن . چون مصرف بالاشون ، در زمان لود 100 درصد هست . درصورتی که در اغلب موارد ، همچین لودی را نیاز ندارن و طبعا مصرف شون هم کمتر میشه (البته نمیدونم باز هم در اون صورت برابر یا کمتر از 870 evo sata iii میشن یا نه .
===============
راستی ، هارد رو هم دوستم اومد باز کرد . هارد هم این طور باز میشد که در شکل زیر ، زیرِ اون جایی که رنگ قرمز کشیدم را یه شی ای میذاریم (فرضا چاقو یا اگه شیِ بهتری بود ، اون را زیرش میذاریم) و به سمت بالا فشار میدیم . اون قسمتِ دیگه ی متقارنِ هارد را هم همین کار را میکنیم و در میاد (برای هارد ، پیچ و اینها هم نداره . البته من قبل اش ، کابل باطری و خودِ باطری و همچنین کابل ساتا اش را جدا کردم که احتمالا این کار لازمه) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت ریستارت ویندوز (از زمانی که دکمه ی restart در ویندوز را کلیک میکنیم تا زمانی که صفحه ی login ای که پسورد میخواد ، بالا بیاد) در hdd و در زمانی که کابل برق وصل بود و در زمانی که حالت باطری روی balance بود ، دقیقا 3 دقیقه و 5 ثانیه طول کشید (چند بار هم آزمایش شد و کمتر از 3 دقیقه نشده بود) .
مشخصات لپتاپ هم 12gb ddr4 2666mhz رم و i3 10110u هست با این ssd .
دقیقا روی همین حالت در ssd ، زمانش دقیقا 20 ثانیه شد .
من حدس میزدم که بین 4 تا 5 برابر سرعت بیشتر بشه . اما در تصورم نبود که بیش از 5 برابر سرعت بالاتر بره .
همچنین سرعت روشن شدن (با قابلیت fast boot) در hdd در همین حالت که 53 ثانیه بود ، در ssd ، حدود 9 ثانیه شد .
سرعتش حتی از سرعت سیستم دسکتاپ ام (samsung 860 evo 250gb با 16gb رم و i5 4460 با ویندوز 10 x64) هم بیشتر هه که انتظار این رو نداشتم (البته در سیستم دسکتاپ ، یه آنتی ویروس پادویش ، بیشتر نصب هست) . البته در سیستم دسکتاپ ، هارد hdd هم هست . هر چند ویندوز از توش اجرا نمیشه . اما نمیدونم برای خوندن و آماده کردن هارد ، سرعت سیستم کلی ، کم میشه یا نه . و کابل hdd را قطع نکردم که ببینم سرعتش بیشتر میشه یا نه . هر چند موقع بالا اومدن ویندوز از ssd ، با اونکه در hdd فقط اطلاعات آرشیو (اسناد و فیلم و عکس و اینها) هست ، ولی صدای هد هارد ، میچرخه که انگار شاید در حال خوندن اطلاعات لازم جهت لود درایوهاش حداقل باشه (نمیدونم) .
هر چند در زمان هایی که در بالا گفته شد ، برنامه ی پست post (ئه بایوس یا uefi) در لپتاپ هم حساب شد که نباید میشد چون ربطی به ssd نداشت اما همین زمان در سیستم دسکتاپ ، حساب نشد وگرنه سرعت ، بالاتر از این میشد .

Bookmarks