مبارک باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی ساتا ها بهترین هست. فقط قیمتش بالاست.
در مورد ای دیتا ها که گفتم من خیلی از این مدل ها فروختم و نصب کردم و تا حالا هیچ لپ تاپی حتی اسلیم ها، نشده که مشکلی پیش بیاد و هیت سینک نذاره که توش نصب بشه.
در ضمن اصلا مصرفشون اونقد کمه که به حساب نمیاد اختلافش.
فقط 1.5 وات مصرفش بیشتره که یعنی هیچی عملا اونم تازه توی پیک یعنی حداکثر مصرف.
تو حالت IDLE هم که اصلا هیچیه عملا فقط چن میلی وات هست.
اما اگر منظورتون مصرف هارد هم بوده که سر جاش بمونه خب اون داستانش جداست، شما الان با اس اس دی 500 دارید هارد رو برمیدارید.
خب با اس اس دی ام .2 500 هم باز میتونید هارد رو بردارید تازه از 870 سامسونگ ارزون ترم هست. جدا از سریعتر بودنش.
و حالا هارد رو میتونید بفروشید یا اینکه اکسترنالش کنید.
البته این ها همه صرفا پیشنهاد من بود.
- - - Updated - - -
مبارک باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی ساتا ها بهترین هست. فقط قیمتش بالاست.
در مورد ای دیتا ها که گفتم من خیلی از این مدل ها فروختم و نصب کردم و تا حالا هیچ لپ تاپی حتی اسلیم ها، نشده که مشکلی پیش بیاد و هیت سینک نذاره که توش نصب بشه.
در ضمن اصلا مصرفشون اونقد کمه که به حساب نمیاد اختلافش.
فقط 1.5 وات مصرفش بیشتره که یعنی هیچی عملا اونم تازه توی پیک یعنی حداکثر مصرف.
تو حالت IDLE هم که اصلا هیچیه عملا فقط چن میلی وات هست.
اما اگر منظورتون مصرف هارد هم بوده که سر جاش بمونه خب اون داستانش جداست، شما الان با اس اس دی 500 دارید هارد رو برمیدارید.
خب با اس اس دی ام .2 500 هم باز میتونید هارد رو بردارید تازه از 870 سامسونگ ارزون ترم هست. جدا از سریعتر بودنش.
و حالا هارد رو میتونید بفروشید یا اینکه اکسترنالش کنید.
البته این ها همه صرفا پیشنهاد من بود.

Bookmarks