سلام دوستان .
یه لپتاپ گرفته بودم . الان یه ssd ئه sata گرفتم و میخوام تعویضش کنم .
مدل لپتاپ ، asus x415fac یا همون asus vivobook r465fa-b هست .
لپتاپ را الان باز کردم . باطری شم در آوردم .
اما هاردش رو نمیدونم چجوری باید بهش دسترسی داشته باشم .
عکس داخل لپتاپ و مخصوصا حاشیه های هارد را در زیر میذارم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==========================================
==========================================
به نظرتون چجوری باید به هارد دسترسی داشته باشم؟
در تصاویر هارد ، در قسمت سمت راست هارد (فرضا در تصویرِ بالا ، تصویرِ یکی مونده به آخری) ، یه چیزی از جنس پلاستیک سیاهی دورش هست که روی این پلاستیک ، عکسِ فِلِش به سمت بالا را داره .
این معناش اینه که این پلاستیک را به سمت بالا بکشیم تا پلاستیک پاره کنیم (چون انگار پاره شدنی هست) .
همچنین در تصویر آخری ، انگار کناره هاش یه گیره هایی هست . اونها را باید هل بدم ، کنار بزنم؟
همچنین در همون تصویرِ یکی مونده به آخری ، بالای اون پلاستیک سیاه ، باز چیز دیگه ای از جنس پلاستیکِ اما این یکی تقریبا طوسی رنگ (یا قهوه ای روشن) و مستطیلی هست که برخلاف اون قبلی ، به هارد (به چیزی شبیه به ورق که نقره ای رنگ هست) چسبیده هست . اون را هم باید جدا کنم؟
این شی را اگه جدا کنم ، بالاش که انگار کابل ساتا برای هارد هست ، آسیب نمیبینه ؟ چون انگار معلوم نیست کابل هارد ساتا ، به این شی متصل شده هست یا نه .
انگار بعد از اینها نوبت به همون ورق نقره ای که دور هارد انگار پیچیده هست برسه (ورقی که باعث میشه ، فعلا هارد اصلا دیده نشه) . این ورق را هم باید از دورش در بیارم و پاره کنم؟
تشکر .

Bookmarks