ساتا اکسپرس قضیه اش فرق میکنه یه استاندارد دیگست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط danial.max برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ساتا اکسپرس قضیه اش فرق میکنه یه استاندارد دیگست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط danial.max برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
danial.max (23-01-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
لب تاب hp dv6000 دارم.چند وقت هست به ویندوز ۱۰ اپدیت کردم .بعد از اپدیت فقط همون اول یک بار توسط کایل hdmi به تیوی وصل شد.ولی روز بعد تا الان دیگه وصل نشد.
۴ بار ویندوز عوض کردم هم نسخه پرو هم اینترپرایس.
با دو تا کابل دیگه امتحان کردم.
چند بار درایوهاش رو ابدیپ و از اول نصب کردم. فایده نداشته.
ولی تا ویندوز ۷ نصب میکنم راحت وبدون دردسر وصل میشه.
لطف کمکم کنید که خیلی احتیاج دارم.
پیشاپیش سپاسگزارم.
یا علی
مشکل سازگاری دارید . این موارد با سخت افزارهای نسبتا قدیمی با ویندوز 10 هست . درایور کارت گرافیک برای ویندوز 10 نصب شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshia32 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arshia32 (03-02-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله.نصبه .راه حلی سراغ دارین شما؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
اپدبت بایوس رو هم انجام بدید . ولی عموما لپتاپ های 2011 به قبل مشکلات زیادی با ویندوز 10 دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshia32 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arshia32 (03-02-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان؛ یه مشکل داشتم؛ لپ تاپ من Asus هست، خامو نمیشه، زمانی که shut down میکنم ده دقیقه فن لپ تاپ با دور تند کار میکنه ، بعد از اون من دکمه خاموش رو که میزنم خاموش میشه؛ خواستم ویندوز رو عوض کنم نشد،ارور میده که درایور نداری، الان جایی هستم که به هیچ عنوان دسترسی به تعمیرگاه یا چیز دیگه ندارم؛ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
من یه لپ تاپ لنوو مدل z5170 به تازگی خریداری کردم و یه نکته من رو نگران کرده
باتری سیستم داخلیه و جدا نمیشه .
اگه من بخوام مستقیم به شارژ بزنم میترسم همزمان شارژ و دیشارژ کنه و از اونجایی که من میخوام فقط با برق کار کنم و نمیشه اینکه همیشه باتری به شارژ باشه منو نگران کرده.
آیا توصیه ای دارید ؟؟ یا اینکه برنامه ای هست که فرآیند شارژ رو موقع کار کردن با AC کنسل کنه ؟؟
یا اینکه من نباید نگرانی ای در این مورد داشته باشم ؟؟
با تشکر
Sent from my AOSP on HammerHead using Tapatalk
جای نگرانی نیست . فقط گاهی بگذارید سیکل شارژ و دشارژ انجام بشه . باطری های داخلی هم با خارجی تفاوتی ندارند و توسط تعمیرکار نیم ساعته تعویض میشند و باتریش هم در بازار داخلی موجوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostoul برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernal1990 (27-04-16), mostoul (26-04-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks