بله.نصبه .راه حلی سراغ دارین شما؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
کاربر شهرسختافزار
بله.نصبه .راه حلی سراغ دارین شما؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی
|
|
اپدبت بایوس رو هم انجام بدید . ولی عموما لپتاپ های 2011 به قبل مشکلات زیادی با ویندوز 10 دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arshia32 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arshia32 (03-02-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان؛ یه مشکل داشتم؛ لپ تاپ من Asus هست، خامو نمیشه، زمانی که shut down میکنم ده دقیقه فن لپ تاپ با دور تند کار میکنه ، بعد از اون من دکمه خاموش رو که میزنم خاموش میشه؛ خواستم ویندوز رو عوض کنم نشد،ارور میده که درایور نداری، الان جایی هستم که به هیچ عنوان دسترسی به تعمیرگاه یا چیز دیگه ندارم؛ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
من یه لپ تاپ لنوو مدل z5170 به تازگی خریداری کردم و یه نکته من رو نگران کرده
باتری سیستم داخلیه و جدا نمیشه .
اگه من بخوام مستقیم به شارژ بزنم میترسم همزمان شارژ و دیشارژ کنه و از اونجایی که من میخوام فقط با برق کار کنم و نمیشه اینکه همیشه باتری به شارژ باشه منو نگران کرده.
آیا توصیه ای دارید ؟؟ یا اینکه برنامه ای هست که فرآیند شارژ رو موقع کار کردن با AC کنسل کنه ؟؟
یا اینکه من نباید نگرانی ای در این مورد داشته باشم ؟؟
با تشکر
Sent from my AOSP on HammerHead using Tapatalk
جای نگرانی نیست . فقط گاهی بگذارید سیکل شارژ و دشارژ انجام بشه . باطری های داخلی هم با خارجی تفاوتی ندارند و توسط تعمیرکار نیم ساعته تعویض میشند و باتریش هم در بازار داخلی موجوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostoul برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernal1990 (27-04-16), mostoul (26-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
من دیروز لب تاب asus n550jx-e خریدم
بعد از نصب ویندوز 10 و نصب تمام درایور های موجود بر روی سایت ایسوز رفتم که کارم با لب تاب شروع کنم؛ اولین کاری که کردم پخش موسیقی بود!
متاسفانه مشکل از همین جا شروع شد، صدای لب تاب که از حدود 50 - 60 % بالاتر میبرم صدا منقطع میشه
برای حل چندین کدک مختلف، درایور کارت صدا مختلف و حتی ویندوز 8.1 و ابونتو هم استفاده کردم؛ ولی هیچ کدوم تاثیر مقبت نداشت
البته خروجی هدفون مشکلی توی حداکثر صدا نداره و کاملا صحیح و واضح صدا به گوش میرسه
حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنید که خیلی اعصابم بهم ریخته!
به نظر میرسه از اسپیکرهای لپتاپ باشه چون روی هدفون درسته . باید بفرستید گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernal1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernal1990 (27-04-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم هم همین فکر کرده بودم
خوشبختانه از دیجی کالا گرفتم، تعویض میکنم (هرچی باشه از تعمیر بهتره)
چه بهتر . امیدوارم مشکلتون حل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط infernal1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
infernal1990 (27-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks