سجاد جان بار قبل هم گفتم . لینک ها به صورت کد باشه . دفعه بعد اینطور پست ها را حذف میکنم .
Printable View
سجاد جان بار قبل هم گفتم . لینک ها به صورت کد باشه . دفعه بعد اینطور پست ها را حذف میکنم .
سلامنقل قول:
آها همه ی لینک ها بصورت کد باشن . فکر کردم منظورت فقط برای همون پست قبلی بود
درست کردم
از ورژن آخر یعنی 2284 واقعا راضی هستم . رو ویندوز 10 که خیلی خوب داره کار میکنه. ان شاء الله که هر روز پیشرفت کنن
فکر میکنم این اولین و آخرین تلاش ایران برای بومی سازی تکنولوژی آنتی ویروس باشه که تا حالا تونسته دووم بیاره و فکر میکنم علتش اینه که خرید مردم تو نسخه آخر بیشتر و بیشتر شده(از کاربران متصل به شبکه ابری داخل تنظیمات مشخصه که مدام تعدادش در حال افزایش هست)
البته اون مراسم رونمایی هم واقعا تاثیر گذار بود تو شناخته شدن پادویش
اوستا سجاد من تا آخرین حد توان تلاش میکنم این پروژه کاملا بومی ایرانی زمین نخوره. از تو هم ممنونم که آخرین اخبار این ابزار بومی رو به عشق پیشرفت سرزمینت اینجا میذاری.
من خیلی خوش بینم این پروژه بزرگ به هدفش برسه
انتشار نسخه جدید آنتی روت کیت پادویش
نسخه جدید آنتیروتکیت پادویش با قابلیتهای جدید و بهبودهای کارایی منتشر شده است و هماکنون برای کاربران در سایت پادویش قابل دانلود میباشد. مهمترین تغییرات آنتیروتکیت پادویش به شماره نسخه ۱.۴.۲۴.۲۴۰ به شرح زیر میباشد:
- قابلیت تشخیص روتکیتهای جدید
- بهبود عملکرد امولاتور برای تشخیص بدافزارها
- تشخیص MBR و VBR آلوده
- اضافه شدن تشخیصهای هیورستیکی شامل کلیدهای رجیستری مخفی شده(Hidden) ، غیرقابل دسترس (Access denied)و فایل درایور های مخفی شده (Hidden) در مسیر سرویس و نمایش آن
سلامنقل قول:
پروژه زمین نمیخوره ان شاء ا... اوستا سامان
فقط کاربرا توی سرعت پیشرفتش کمک میتونن کنن
میگم توی نسخه ی بعدی ، توی آنتی ویروس پادویش میزارن دیگه؟
نقل قول:قطعا باید همینطور باشهنقل قول:
میگم توی نسخه ی بعدی ، توی آنتی ویروس پادویش میزارن دیگه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شرکت نرم افزاری امن پرداز مفتخر است در راستای افزایش سطح امنیت کاربران، نسخه جدید ضدرمز پادویش را با نام ضدباجگیر پادویش به تست عمومی بگذارد.کد:http://padvish.com/contents.php/fa/225/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B6%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%B2-%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D8%B4-(%D8%B6%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%AC%E2%80%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C
ضدباجگیر پادویش انتهای سال گذشته عرضه شده بود و تا کنون جلوی ده ها هزار حمله باج افزاری به کاربران پادویش را گرفته است. انتشار نسخه جدید امکانات مهمی را به ضد باج گیر پادویش، علاوه بر امکانات قبلی اضافه میکند:
مهمترین امکانی که در نسخه جدید اضافه شده است، امکان دادهبان است که وظیفه تهیه پشتیبانهای سبک، کمحجم و سریع از اطلاعات کاربر را بر عهده دارد و از حذف این پشتیبانها در اثر حملات بدافزاری جلوگیری میکند.
همچنین نسخه جدید توانایی مقابله با بدقلقترین خانواده بدافزارهای باجگیر به نام cerber 5 و جلوگیری از تخریب دادههای کاربر را دارا است.
علاوه بر این کاربران با داشتن این ابزار، و به عنوان یک کاربرد جانبی ضدباجگیر پادویش، میتوانند نسخههای قبلی فایلهای خود را بازگردانی کنند یا فایلهایی که به اشتباه حذف کردهاند را واگردانی کنند که آسودگی خیال بیشتری برای آنها در مقابل اتفاقات غیربدافزاری فراهم میکند.
کاربران عزیزی که هماکنون از نسخه فعلی ضدباجگیر پادویش استفاده میکنند میتوانند جهت دریافت نسخه جدید به آدرس beta@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]pardaz.com ایمیلی با عنوان «تست عمومی ضدباجگیر پادویش» ارسال کنند.
جهت شرکت در تست عمومی، داشتن یک مجوز فعال ضدباجگیر پادویش الزامی خواهد بود که از صفحه این محصول قابل دریافت است.
اَه
اون موقعی که 12 تومن بود پادویش ، اوستا سامان ای کاش 10 تا مجوز میخریدم واسه این روزا :Love-ssa~! (1):
تورم پادویش هم زیاد شد . :Love-ssa~! (1): لایسنس منم داره تموم میشه . باید پول جمع کنم برا خرید جدید
من 600 بار بهشون گفتم مجوز 6 ماهه و 3 ماهه هم بزارن . حرف گوش نمیکنن که! . آدم هر 3 ماه بهتر میتونه بخره. 3 ماهه مثلا 12 تومن بشه
میگم تو بهشون بگی شاید گوش کنن :lol:
نقل قول:
بله مرد بزرگ
حق باتو هست. لایسنس های 6 ماهه یا 3 ماهه واقعا تکنیکی کمکی و خوب برای به خاک سیاه نشوندن آنتی ویروس های خارجی هست!!!!
باید پوزه آنتی ویروس غیر ایرانی به خاک مالیده بشه!!!
خیلی ترسناکه وقتی میبینی که یه محصول روسی پر استفاده تو ایران، به تنها شرکتی که موتورش رو فروخته(تو کل دنیا) زوم آلارم اسراییلی هست.
بعضی از مردم ایران به اشتباه تصور میکنند که چون روس ها در برابر آمریکا قرار گرفتن، پس قطعا محافظ خوبی هم برای ما هستن اما...