نقل قول:
حرفمون واضح بود
همون ایمیل رو در انجمن امن پرداز منتشر کنید نه اینجا
اگه خواستین میتونین لینک اون پست در انجمن امن پرداز رو اینجا بذارید
البته فکر نکنم کلیپ ها کار شما بوده باشه . منظورم به اون کسی هست که کلیپ منتشر کرده
Printable View
نقل قول:
حرفمون واضح بود
همون ایمیل رو در انجمن امن پرداز منتشر کنید نه اینجا
اگه خواستین میتونین لینک اون پست در انجمن امن پرداز رو اینجا بذارید
البته فکر نکنم کلیپ ها کار شما بوده باشه . منظورم به اون کسی هست که کلیپ منتشر کرده
متن ایمیل ضمیمه شد
من صحبت هام رو با امن پرداز کردم و بیش از این نیاز نمیبینم خودم رو کوچیک کنم
هر کسی هر برداشتی که مناسب میبینه میتونه داشته باشه.
نقل قول:
این قابل تقدیر هست. قطعا هیچ ایرانی دوست نداره کشورش فقیر و ضعیف باشهنقل قول:
در کل من هم یک ایرانی هستم ،دلم میخواد محصول قابل رقابتی داشته باشیم ولی وقتی کم توجهی از مسئولین شرکت میبینم حق خودم میدونم که در مورد مشکلات عمیق این محصول اطلاع رسانی کنم
اما حالا که خودشون دارن خودشونو به در و دیوار میکوبن که جزییات براشون مشخص بشه معنیش این هست که نمیخوان اگر هم باگی وجود داره بهش اهمیتی ندن. من به نظرم کمکشون کن. یا اگر واقعا فکر میکنی میتونی کمکشون کنی، ببین دوست داری برای استخدام تو اونجا تلاش کنی؟
نمیدونم چه برخوردی با شما داشته باشن اما همه چیز از این حکایت داره که مشتاق هستن مشکلات احتمالی رو حل کنن.
من شخصا روش پخش کلیپ رو نمی پسندم. این 100 نفر آدم که دارن اونجا روز و شب جون میکنن اونم برای محصولی که ما هیچ وقت ایرانیشو(به معنای واقعی) نداشتیم و این اولین بار هست واقعا نیاز به حمایت دارن نا ضربه زدن(به نظر من)
من کارم تو حوزه دیگه ای هست ( نصب و راه اندازی شبکه های مایکروویو ) و از روی تفریح برای این مجموعه وقت گذاشتم ولی با برخوردی که دیدم حداقل خود من که دیگه تلاشی برای بهبودش نمیکنم ؛ درسته که محصول ایرانی هست ( و همه باید پشتیبان اون باشیم ) ولی توسط افراد با اخلاق و امانت داری تولید نمیشه که علاوه بر محصول پادویش اعتماد ملی رو هم خراب میکنن ، در هر حال
امیدوارم که در وحله اول بپذیرن که مشکل دارن و بعد بخوان که مشکلاتشون حل بشه و شاهد پادویش بهتری باشیم
طبق ایمیلی که اینجا قرار دادید من باز هم به رفتار شما انتقاد دارم و انتقاد شدیدی هم هست.نقل قول:
1- فرض کنیم مسئولی که از امن پرداز به ایمیل شما اون پاسخ رو داده به اشتباه (بر اساس اصول فنی ) تصور کرده این آسیب پذیری نیست و با خودشون گفتن که خب >>>> متوجه شدیم داستان چی بوده و این آسیب پذیری نیست.
به شما در اون ایمیل کاملا مودبانه گفته شده>>>
ممنون که خبر دادید- بررسی کردیم و آسیب پذیری خاصی ندیدیم
فرض کنیم آن کارمند امن پرداز دچار اشتباه محاسباتی در بررسی مشکل شده و یا نکته خاص فنی را ناخودآگاه لحاظ نکرده
اما ببینم رفتار شما چطور بوده؟
1- پخش ویدیویی که در ظاهر از یک آسیب پذیری در پادویش میگوید حال آنکه در پاسخ امن پرداز مشخص است که با شما اختلاف نظر داشته اند(حداقل در بررسی اولیه) که این واقعا آسیب پذیری است و در پاسخ بعدی، درخواست جزییات بیشتری برای حل مشکل داشته اند(پاسخی که در فرومشان آمده و از همین فردی که به ایمیل شما پاسخ داده) در هر جایی که توانسته اید. از آپارات بگیرید تا انواع فروم ها و انجمن ها
یعنی در برابر پاسخ مودبانه این فرد و حالا بیایید فرض کنیم اشتباه فنی یا نا آگاهی از یک مسئله فنی که منجر به اشتباه محاسباتی شده است شما شروع به تخریبی کرده اید که با ایمیل شما که در آن گفتید میخواهید کمک کنم و غیره..... کاملا ناسازگار است.
2-
در همین جا هم شما آورده اید>>
نقل قول:
ولی توسط افراد با اخلاق و امانت داری تولید نمیشه
در صورتی که در تصویر ایمیل ارسالی کاملا مودبانه برخورد شده و پاسخشان هم مبنی بر آسیب پذیر نبودن این مورد هم کاملا مودبانه بیان شده
امانت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
:1. (26):
امانت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتان دقیقا چیست؟
منظورتان پولی است که از شما نزد آنان باقی مانده؟!!!!!!!!!!!!!!!! نکند شما هم درخواست باج داشته اید؟
:1. (27):
شما در برابر پاسخ مودبانه ولی اصلا فرض کنیم با اشتباه فنی .................................................. ... این ویدیو بدون جزییات را درسراسر وب پخش کرده اید و کسب و کار 100 نفر را(تعدادی که در مصاحبه ها آمده) را برای ویدیویی که هنوز در مورد داشتن پادویش با سازندگانش به تفاهم نرسیدید و نرسیدیم پخش کرده اید
حالا بفرمایید کدامیک اخلاقی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
یک اشتباه فرضی فنی را که کاملا مودبانه پاسخ داده شده را با پخش ویدیو در سراسر وب پاسخ داده اید
بچه ها مدیر سایت پادویش به عکسی که کاربر رضوی گذاشته پاسخ داد
متن پاسخ>>>>
نقل قول:
سلام
این تصویر کاملا جعلی است و ایشان هیچ مکاتبه ایمیلی با بنده نداشتهاند.
نه از ایمیلی که در تصویر فرستادند و نه از طریق هیچ ایمیل دیگری چنین مطلبی برای ما ارسال نشده است.
متاسفانه هدف ایشان از جعل تصویر را درک نمیکنم، ولی پیشنهاد من ساده است: میتوانند آسیبپذیری را به جای ایمیل بنده به ایمیل support@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]pardaz.com ارسال کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه پادویش بود ، همین آتو کافی بود تا پوست شو بکنن :Love-ssa~! (1):
بله ؛ همه چیز دروغه و جعلی و فقط و فقط شرکت امن پرداز درست میگهنقل قول:
اگر 4000 سال قبل بود شاید این شرکت ادعای پیامبری هم میکرد !!!
من دیگه نه میخوام اثبات کنم که پادویش مشکل داره و نه میخوام اثبات کنم که مدیران اون از بار مسئولیت شونه خالی میکنن
هر کسی که متن رو میخونه ، فیلم آسیب پذیری رو میبینه بالاخره برداشتی داره و این برداشت کاملا" قابل احترامه
هدف من اطلاع رسانی بود که کردم ، نه سودی برای من داره نه ضرری ، متاسفانه ضرر رو زیرساخت های کشور خواهد کرد.
بد نیست دوستانی که خیلی نسبت به علمی بودن بحث تولید پادویش اصرار دارن یه نگاهی به صحبت های مهندس حسینی مدیر عامل امن پرداز بندازن
ادامه تاپیک فکر میکنم دیگه بیهوده باشه.
همه دوستان موفق و موید باشید
نقل قول:
دوست عزیز ، آقا آرش و آقا سامان ، نمیدونم چه اصراری دارین که هر بار جواب آقای رضوی رو بدین
کاملا واضح هست
ایشون بجای 10 پست دادن در این انجمن ، میتونستن با یک پست در انجمن امن پرداز جواب این قضیه رو بدن
وقتی ایشون نمیخوان جواب بدن ، شما چه اصراری دارین که هر بار جواب شون رو میدین؟!
مطالبی که دوستان خواستند در خود فروم امن پرداز هم قرار گرفت
1.در مورد ایمیل من دروغ میگم و امن پرداز راست میگه
2.در مورد پادویش من دارم سیاه نمایی میکنم و امن پرداز مغبون هستش
3.من سطح علمی مناسب برای اظهار نظر ندارم و ...
همه اینا قبول ؛ درست ، هر چه گفتید و نگفتید هستم ولی این آقایان خودشان آنچه میگویند هستند ؟!؟!
فیلم نقد و بررسی علمی صحبت های مدیرعامل امن پرداز آقای عباس حسینی رو ببینید ؛ کسی که اینجوری تو برنامه زنده گاف بده و حتی یه درصد خودش رو مسئول ندونه من هیچ توقعی ازش ندارم
چون پشتش به قول خودش ، به حمایت های سازمان پدافند غیرعامل و پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات گرمه و عملا" نیازی به حمایت من و شما نداره و میتونه مثل پراید و ... هر جنس آشغالی رو خواست قالب کنه و کسی هم نتونه یقه اش رو بگیره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والسلام