پاسخ: مباحث آنتی ویروس قدرتمند ایرانی Padvish End Point Security
نقل قول:
عرض کردم دوست عزیز برای اکثر کاربران کار کردن با این فایل های مخرب مشکل میخورند .
باز هم تکرار میکنم . راه حل این موضوع پاسخ سازنده برنامه است .
صدالبته
من هم فقط فایل رو برای رفع ابهام و مجبور کردن شرکت تولید کننده به پاسخگویی منتشر کردم.
لینک 30 روزه فایل :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
صدالبته
من هم فقط فایل رو برای رفع ابهام و مجبور کردن شرکت تولید کننده به پاسخگویی منتشر کردم.
لینک 30 روزه فایل :
خب هزار بار که شرکت سازنده گفت فایل رو بفرست و محل نمیذاشتی و فیلم میساختی میگفتی بشینید تماشا کنید!
مگه با فیلم تماشا کردن میشه مشکل حل کرد؟ اونم مشکل فرضی یک نرم افزار رو
الانم که فرستادی انتشار عمومی کردی!!!!!!! که فکر کنم خودش یه جرم سنگین هست. الان اگر واقعا این یک آسیب پذیری باشه و کسی با سو استفاده از اون به یک بیمارستان مثلا که پدر خودت درش بستری هست حمله کنه، چه حسی پیدا میکنی؟
نقل قول:
صدالبته
لینک 30 روزه فایل :
نقل قول:
خب هزار بار که شرکت سازنده گفت فایل رو بفرست و محل نمیذاشتی و فیلم میساختی میگفتی بشینید تماشا کنید!
مگه با فیلم تماشا کردن میشه مشکل حل کرد؟ اونم مشکل فرضی یک نرم افزار رو
الانم که فرستادی انتشار عمومی کردی!!!!!!! که فکر کنم خودش یه جرم سنگین هست. الان اگر واقعا این یک آسیب پذیری باشه و کسی با سو استفاده از اون به یک بیمارستان مثلا که پدر خودت درش بستری هست حمله کنه، چه حسی پیدا میکنی؟
خطاب به دو دوست گرامی
روش هر دوی شما اشتباه هست . جناب رضوی با پابلیک کردن یک فایل مخرب که ممکنه باعث مشکل برای خیلی از کاربران غیر حرفه ای بشه .همچنین شما باید کانال رسمی برای پیگیری این مشکل پیدا کنید و با خود این شرکت صحبت کنید .
همچنین جناب سامان که واقعا متوجه نمیشم آیا سمتی دارید در مجموعه پادویش یا نه . بعد باید یاد بگیریم و با دلیل صحبت کنیم . این شکل ادبیات از هر یک از شرکت کنندگان در تاپیک ببینم .به دلیل تذکر های دفعه گذشت دسترسی کاربر خاطی برای مدتی به انجمن محدود خواهد شد .
در این تاپیک آقای نفیسی (از مدیران انجمن امن پرداز) قبول کردن که پادویش مشکل داشته و اقدام به رفع اون کردن ( اقدام به رفع در قبال چیزی که نبوده بی معنی هستش )
بنابراین نشون دهنده این مطلب هست ...
1.ویدیو ها و اظهارات من دروغ نبوده
2.آسیب پذیری در پادویش وجود داشته و البته هنوز هم وجود داره
در ضمن فایل آسیب پذیری باز هم در زمان لازم به صورت عمومی منتشر میشه
ویدیو در آپارات : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ویدیو در یوتیوب : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
در این تاپیک آقای نفیسی (از مدیران انجمن امن پرداز) قبول کردن که پادویش مشکل داشته و اقدام به رفع اون کردن ( اقدام به رفع در قبال چیزی که نبوده بی معنی هستش )
بنابراین نشون دهنده این مطلب هست ...
1.ویدیو ها و اظهارات من دروغ نبوده
2.آسیب پذیری در پادویش وجود داشته و البته هنوز هم وجود داره
در ضمن فایل آسیب پذیری باز هم در زمان لازم به صورت عمومی منتشر میشه
ویدیو در آپارات : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ویدیو در یوتیوب : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در آخرین نسخه پادویش که روی سایتشون هست که من تست کردم و فایل ادعایی این کاربر هیچ کاری نتونست انجام بده. هر کس شک داره میتونه تست کنه.
نقل قول:
در آخرین نسخه پادویش که روی سایتشون هست که من تست کردم و فایل ادعایی این کاربر هیچ کاری نتونست انجام بده. هر کس شک داره میتونه تست کنه.
فایلی که در سایت هست نسخه 3165 هست ، فایل فوق تو نسخه 3058 کار میکنه
اگر میخوایید نسخه 3058 رو براتون آپلود کنم ...
در ضمن نسخه 3165 هم همون مشکل رو هنوز داره ولی به شکل دیگه ای که فایل اون رو هم همونطور که عرض کردم به وقتش منتشر میکنم
نکته : اگر فایل کارایی مورد نظر رو نداشته و تهدید به حساب نمی اومده چرا امن پرداز نسخه اصلاحیه ارائه کرده ؟ فکر میکنم مشکل از فایل نیست مشکل از سمت شماست ( نحوه اجرا ، انتخاب اشتباه نسخه یا از این قبیل مسایل )
من مگه بیکارم برم نسخه 600 سال پیش امن پرداز رو تست کنم؟
مهم آخرین نسخه آنتی ویروس ها هست نه نسخه های قبلیشون
این فایل شما هم روی نسخه ای که روی سایتشون هست کار نکرد. شما مگه چند روز هست ادعا داری که فایل رو ارسال کردی؟
ویدیو هم مثل همه ی ویدیو های دیگه فاقد ارزش هست. میخوای 60 تا ویدیو اینجا قرار بدم که ثابت کنه نمایش و کلیپ ارزشی نداره؟
دوم اینکه مدام میگن به ایمیل bug@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]pardaz.com آسیب پذیری ادعایی ارسال بشه اما شما مدام در حال انتشار عمومی هستی که علتش اصلا مشخص نیست.
اگر امن پردازی ها واقعا با این سرعت (چند روزی که فایل رو منتشر کردی) میتونن مشکل حل کنن(که میگی روی نسخه ای که من دانلود کردم کار نمیکنه و باید نسخه قدیمی استفاده کنم!!!) خب چرا با انتشار عمومی باعث رخداد های غیرقابل جبران میشی؟(مثلا سوء استفاده از آسیب پذیری احتمالی روی سیستم های یک بیمارستان مثلا)
براشون بفرست تا با سرعت برق و باد(سرعت ادعایی شما که هنوز چند روز نیست فایل فرستادی و مدعی هستی در نسخه جدیدشون این فایل کار نمیکنه!!) مشکل رو حل کنن.
؟
سوال های خوب رو باید خوب جواب داد!! نه اینکه خوب پیچوندشون!
نقل قول:
من مگه بیکارم برم نسخه 600 سال پیش امن پرداز رو تست کنم؟
نقل قول:
مهم آخرین نسخه آنتی ویروس ها هست نه نسخه های قبلیشون
این فایل شما هم روی نسخه ای که روی سایتشون هست کار نکرد. شما مگه چند روز هست ادعا داری که فایل رو ارسال کردی؟
فایل شنبه ( به وقت انجمن امن پرداز ) ارسال شد
و طبق گفته آقای نفیسی روز سه شنبه نسخه جدید جایگزین شد
فایل همچین قدیمی هم نیست ....
نقل قول:
ویدیو هم مثل همه ی ویدیو های دیگه فاقد ارزش هست. میخوای 60 تا ویدیو اینجا قرار بدم که ثابت کنه نمایش و کلیپ ارزشی نداره؟
من تمایلی به دونستن عقاید شخصی شما ندارم لذا اهمیت داشتن یا نداشتن اون رو توده مردم تعیین میکنن نه شما و نه من و البته عقیده هر کسی هم برای خودش محترم هست ؛ اینکه شما 1000 ویدیو هم بذارید مدرکی بر عدم صحت صحبت بنده نمیشه چون قبلا" هم خیلی عنوان کردید که ویدیو های من دروغ هست و ... ولی با ارائه فایل دیدید که مسئولین امن پرداز اذعان به رفع مشکل کردند ( پس مشکلی وجود داشته که رفع کردند )
نقل قول:
دوم اینکه مدام میگن به ایمیل ..... آسیب پذیری ادعایی ارسال بشه اما شما مدام در حال انتشار عمومی (جرم) هستی که علتش اصلا مشخص نیست.
اگر امن پردازی ها واقعا با این سرعت (چند روزی که فایل رو منتشر کردی) میتونن مشکل حل کنن(که میگی روی نسخه ای که من دانلود کردم کار نمیکنه و باید نسخه قدیمی استفاده کنم!!!) خب چرا با انتشار عمومی باعث رخداد های غیرقابل جبران میشی؟(مثلا سوء استفاده از آسیب پذیری احتمالی روی سیستم های یک بیمارستان مثلا)
براشون بفرست تا با سرعت برق و باد(سرعت ادعایی شما که هنوز چند روز نیست فایل فرستادی و مدعی هستی در نسخه جدیدشون این فایل کار نمیکنه!!) مشکل رو حل کنن.
دنبال پیشرفتشون و پیشرفت کشورت هستی یا فقط از تخریب و تبلیغ علیه شون لذت میبری؟؟؟؟
سوال های خوب رو باید خوب جواب داد!! نه اینکه خوب پیچوندشون!
ببین دوست عزیز یه جمله معروف هست میگه صلاح مملکت خویش خسروان دانند
به نظر شما انتشار عمومی فایل گناه هست ؟ من که اعتقادی ندارم ولی اگر باشه هم شما هم شریک جرم هستین چون من رو تحریک میکنید تا به صورت عمومی فایل رو قرار بدم تا جلوی دروغ گویی های شما رو بگیرم وگرنه تا قبل از حضور پر افتخار شما همه مشکلات مستقیم گزارش میشد
آنتی ویروس پادویش ؛ محصولی هست که با بودجه دولتی سرپا شده ، یعنی با هزاران میلیارد تومان ؛ فکر کنم نهاد ریاست جمهوری پشتش بود
با خرج شدن این همه هزینه ( خوش بین باشیم ) همچین محصولی فاجعه است که در حد ClaimAV رفتار میکنه ؛ یعنی فقط بر اساس امضاء فایل شناسایی انجام میده نه بر اساس رفتار فایل ( منظورم ضدباجگیر نیست اون بحثش فرق داره ) به همین خاطر این وسط یه کم کاری صورت گرفته یا از طرف مدیران یا از طرف کارمندان که من حدس میزنم از سمت مدیران باشه بنابراین با توجه به تخصصی که دارم ( به جرات میتونم بگم یک نفره کل اون مجموعه رو حریف هستم ) این شرکت رو به چالش میکشم تا مگر دست از بخور بخور های حق مردم بردارن و دست به تولید محصولی در خور شان ایرانی بزنن نه اینکه بعد از 8 سال شاهد یه آنتی ویروس مثل شید باشم.
آقای سامان عزیز با توجه به تکراری بودن انتقادهای شما و تکرار مکررات من به سوالات تکراری پاسخ نمیدم ولی اگر سوال جدیدی مطرح کردید با کمال میل در خدمتم.
نقل قول:
فایل شنبه ( به وقت انجمن امن پرداز ) ارسال شد
و طبق گفته آقای نفیسی روز سه شنبه نسخه جدید جایگزین شد
خب اگر امن پرداز اینقدر غول هست که تو 2 روز میتونه آسیب پذیریشو حل کنه(ادعای شما که میگویید نسخه قبلی مشکل داشته و تو نسخه جدید به فاصله 2 روز مشکل حل شده. این ادعای خود شماست)
که باید گفت شرکت های اروپایی ! هم به گرد پاش نمیرسن. الان شما یه آسیب پذیری تو کسپر و بیت دفندر پیدا کن ببین چند ماه دیگه حللش میکنن؟
نقل قول:
چون قبلا" هم خیلی عنوان کردید که ویدیو های من دروغ هست
یک نمونه بیاورید که من گفته باشم ویدیوی شما دروغ است.
من فقط معتقد بوده و هستم که با ویدیو چیزی ثابت نمیشود و البته انتشار عمومی آسیب پذیری هم بسیار خطرناک میدانم(شاید فردی آسیب پذیری را برای بازی و باج گیری بخواهد اما آسیب پذیری میتواند با انتشار عمومی با جان افراد بازی کند. شما که دوست ندارید باعث مرگ فرد یا افرادی باشید؟ میخواهید؟)
نقل قول:
به نظر شما انتشار عمومی فایل گناه هست ؟ من که اعتقادی ندارم
وقتی فایل mri یکی از نزدیکان صدمه دیده، رمز شد، اعتقاد شما هم تغییر خواهد کرد!!!! و معنای گناه را به درستی فهم خواهید کرد.
نقل قول:
ولی اگر باشه هم شما هم شریک جرم هستین چون من رو تحریک میکنید تا به صورت عمومی فایل رو قرار بدم
مگر شما کودک 14 ساله هستید که با صحبت من تحریک شوید!!! و قدرت تصمیم گیری ندارید؟ و یا اصلا اگر قوه تحریک کردن من اینقدر بالاست، چرا 1 سال طول دادید تا یک فایل 3 مگی را برایشان ارسال کردید؟؟ (بعد از انتشار ساعت ها فیلم هالیوودی در آپارات و یوتیوب و غیره....)
نقل قول:
وگرنه تا قبل از حضور پر افتخار شما همه مشکلات مستقیم گزارش میشد
یکبار فایل برایشان فرستادی(همین فایل را) که خودت بعدا معترف شدی فایل خراب بوده
یا شاید منظورت از گزارش مشکل!!! همان کلیپ ها با موزیک جنگ ستارگان و پارک ژوراسیک است؟
تو چطور برنامه نویسی هستی که تصور میکنی با فیلم تماشا کردن میتوان آسیب پذیری رفع کرد؟!!!
باید فایل را ارسال کنی. مثل همه ی آنتی ویروس های دنیا
تا بررسی بشه و در صورت واقعیت داشتن، تلاش برای رفع صورت بگیره
یکبار سند از ارسال فایل گذاشتی که آن هم خودت اعتراف کردی خراب بوده. دیگر موارد چه بود؟؟؟ که مدعی هستی گزارش دادی؟
نقل قول:
بنابراین با توجه به تخصصی که دارم ( به جرات میتونم بگم یک نفره کل اون مجموعه رو حریف هستم )
آره 1 نفره کل مجموعشون رو حریفی که 1 سال فکر کردی و یک فایل ساختی و اونم تازه مدعی هستی تو 2 روز و نصفی بعد از ارسال مشکلش رو حل کردن!!!!!!!!!!!!! :lol:
یه وقت ضربه فنیشون نکنی تو اینقدر ابر قدرتی!!!
بالاخره بخور بخور دارن یا 2 روزه(فراتر از هر کمپانی در جهان) رفع آسیب پذیری میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه یه چیزی بگو با عقل و درک جور دربیاد
نقل قول:
نه اینکه بعد از 8 سال شاهد یه آنتی ویروس مثل شید باشم.
شید موتورش خارجی هست و بنابراین نمیشه اون رو با پادویشی که کاملا ایرانی هست مقایسه کرد.
نقل قول:
خب اگر امن پرداز اینقدر غول هست که 2 روز میتونه آسیب پذیریشو حل کنه(ادعای شما که میگویید نسخه قبلی مشکل داشته و تو نسخه جدید به فاصله 2 روز مشکل حل شده. این ادعای خود شماست)
که باید گفت شرکت های اروپایی ! هم به گرد پاش نمیرسن. الان شما یه آسیب پذیری تو کسپر و بیت دفندر پیدا کن ببین چند ماه دیگه حللش میکنن؟
یک نمونه بیاورید که من گفته باشم ویدیوی شما دروغ است.
من فقط معتقد بوده و هستم که با ویدیو چیزی ثابت نمیشود و البته انتشار عمومی آسیب پذیری هم بسیار خطرناک میدانم(شاید فردی آسیب پذیری را برای بازی و باج گیری بخواهد اما آسیب پذیری میتواند با انتشار عمومی با جان افراد بازی کند. شما که دوست ندارید باعث مرگ فرد یا افرادی باشید؟ میخواهید؟)
وقتی فایل mri یکی از نزدیکان صدمه دیده، رمز شد، اعتقاد شما هم تغییر خواهد کرد!!!! و معنای گناه را به درستی فهم خواهید کرد.
مگر شما کودک 14 ساله هستید که با صحبت من تحریک شوید!!! و قدرت تصمیم گیری ندارید؟ و یا اصلا اگر قوه تحریک کردن من اینقدر بالاست، چرا 1 سال طول دادید تا یک فایل 3 مگی را برایشان ارسال کردید؟؟ (بعد از انتشار ساعت ها فیلم هالیوودی در آپارات و یوتیوب و غیره....)
یکبار فایل برایشان فرستادی(همین فایل را) که خودت بعدا معترف شدی فایل خراب بوده
یا شاید منظورت از گزارش مشکل!!! همان کلیپ ها با موزیک جنگ ستارگان و پارک ژوراسیک است؟
تو چطور برنامه نویسی هستی که تصور میکنی با فیلم تماشا کردن میتوان آسیب پذیری رفع کرد؟!!!
باید فایل را ارسال کنی. مثل همه ی آنتی ویروس های دنیا
تا بررسی بشه و در صورت واقعیت داشتن، تلاش برای رفع صورت بگیره
یکبار سند از ارسال فایل گذاشتی که آن هم خودت اعتراف کردی خراب بوده. دیگر موارد چه بود؟؟؟ که مدعی هستی گزارش دادی؟
آره 1 نفر کل مجموعشون رو حریفی که 1 سال فکر کردی و یک فایل ساختی و اونم تازه مدعی هستی تو 2 روز و نصفی بعد از ارسال مشکلش رو حل کردن!!!!!!!!!!!!!
یه وقت ضربه فنیشون نکنی تو اینقدر ابر قدرتی!!!
بالاخره بخور بخور دارن یا 2 روزه(فراتر از هر کمپانی در جهان) رفع آسیب پذیری میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه یه چیزی بگو با عقل و درک جور دربیاد
شید موتورش خارجی هست و بنابراین نمیشه اون رو با پادویشی که کاملا ایرانی هست مقایسه کرد.
1.در مورد Emsisoft تمامی مشکلات کمتر از یک ساعت حل میشه
2.تمام خطوط قرمز رنگ شما رو من توهین تعبیر میکنم پس جوابی نمیدم
3.انتشار عمومی فایل چه صحیح چه غیر صحیح روش بنده هستش ، اگر کسی معترض هست بره شکایت کنه ( شاید شاخه برون مرزی قوه قضاییه کاری براشون بکنه نمیدونم )
4.شما در مورد مسایل خصوصی از من سوال میکنید ، به اینها جوابی داده نمیشه
5.ارائه فیلم برای نشان دادن وجود آسیب پذیری روشی مرسوم هست اگر شما ندیده این یا اطلاع ندارید دلیل نمیشه که این روش صحیح نباشه.