پاسخ: مباحث آنتی ویروس قدرتمند ایرانی Padvish End Point Security
نقل قول:
یک سوال ؟ وقتی سرویس آنتی ویروس از لیست پروسه ها بیرون انداخته میشه آنتی ویروس با چی میخواد با درایورها و وقفه های تولید شده مکاتبه کنه ؟
و دوم اینکه من به شخصه ذی نفع نیستم ولی برام قانع کننده نیست که اکانت من باید حتما" غیر Admin باشه تا امنیت من تامین بشه ، پس اینجا نقش آنتی ویروس کجا است ؟ من مثلا" خودم روی سیستم خانگی خودم Panda Internet Security نصب دارم آیا باید تک یوزری که روی ویندوز خودم دارم رو limited بذارم تا از شر اینجور مشکلات در امان باشم ؟؟؟؟!!!!
اگر برای یک حمله سایبری بخواییم در نظر بگیریم ، کاربرهایی که یوزر Admin دارن نسبت به کاربرهایی که به صورت Limited به منابع دسترسی دارن ؛ دارای اهمیت بیشتری برای جاسوسی هستن ، در واقع یک مهاجم هیچ وقت نمیاد از سیستم کارمند درجه 5 جاسوسی کنه ، بلکه میره سراغ سیستم مدیر !
من با نظر باقی دوستان موافقم
یا خودتون رو کامل معرفی کنین که بشه ازتون سوال پرسید یا اگر میخوایین خودتون رو پشت نام کاربری ساده قایم کنین بهتره اظهار نظر نکنید چون منجر به تنش میشه
علاوه اینکه هیچ کدوم از دلایل شما برای من هم قابل قبول نبود چه ویدیو واقعی بوده باشه چه جعلی باشه ( دلایل با عرض پوزش کودکانه بودن )
به هر حال ...
موفق باشید
به نظر من حق با saman33 هستش و شما جناب رضوی صلاحیت لازم درباره صحبت کردن و نظر دادن درباره آنتی ویروس رو نداری مگر اینکه مدرکی ارائه کنی که تخصص های شما رو در این زمینه نشون بده
اگر این آنتی ویروس رو خریدی و فکر می کنی ضرر کردی می تونی با متخصصین پادویش تماس بگیری تا به مشکلت رسیدگی کنن و اگه کس دیگه ای این مشکل براش به وجود اومده به خاطر پولی که پرداخت کرده حتما خودش با شرکت مربوطه تماس می گیره
من خودم از آنتی ویروس های مختلفی استفاده کردم اونایی که یک نسخه free دارن همه ویروس ها رو شناسایی نمی کنن و چون free هم هستن شرکت مربوطه مسئولیتی قبول نمی کنه
حتی آنتی ویروس های قدرتمند هم بعضی وقت ها نمی تونن ویروس ها رو شناسایی کنن مثلا وقتی که یک ویروس جدید ساخته می شه و بسیاری از کامپیوتر ها رو درگیر می کنه بعد آپدیت های لازم ارائه می شه
هر وقت تونستی یک آنتی ویروس ساده بسازی که یک هزارم پادویش قدرت داشت اونوقت می تونی بیایی نظر بدی
شما سعی کن به جای تخریب کردن به این جوون های کشورمون افتخار کنی
ویندوز هم از شروع درست شدن تا همین الان که ویندوز 10 آخریش هست چندین هزار باگ داشته و هنوز هم با این همه متخصصین حرفه ای مایکروسافت هنوز هم باگ داره
نقل قول:
من خودم از آنتی ویروس های مختلفی استفاده کردم اونایی که یک نسخه free دارن همه ویروس ها رو شناسایی نمی کنن و چون free هم هستن شرکت مربوطه مسئولیتی قبول نمی کنه
حتی آنتی ویروس های قدرتمند هم بعضی وقت ها نمی تونن ویروس ها رو شناسایی کنن مثلا وقتی که یک ویروس جدید ساخته می شه و بسیاری از کامپیوتر ها رو درگیر می کنه بعد آپدیت های لازم ارائه می شه
سلام
ببخشید روی چه معیاری فرمودین من صلاحیت ندارم ؟ بنده رو میشناسید ؟ قبلا" با هم آشنا شدیم ؟! کمی کلیشه ای عنایت کردید
نقل قول:
هر وقت تونستی یک آنتی ویروس ساده بسازی که یک هزارم پادویش قدرت داشت اونوقت می تونی بیایی نظر بدی
عجب استدلالی کردین !
یعنی اگر من نتونم یک نمونه نرم افزار حسابداری بنویسم نمیتونم در مورد صحت عملکرد یا کاربری یا .... نرم افزارهای حسابداری نظر بدم ؟؟؟ عجب
بگذریم
بحث آسیب پذیری هست نه شناسایی ویروس که این دو مثل زمین و آسمون با هم فرق میکنن ( لطفا" مطالعه کنین )
من تخریب نمیکنم ، لینوکس کار هستم و نیازی به پادویش ندارم لذا اگر گفتم مشکلی هست واسه این بود که مشکلات رو حل کنن
ولی وقتی همه دوست دارن "خود گوید و خود خندد و عجب مرد هنرمندی" باشن دیگه کاریش نمیشه کرد
حرفای شما درست
پادویش نامبر وان آنتی ویروس هاست
ولی جواب جناب سامان فنی نبود ، حتی جوابی که نقل قول کرده بودن
نهایت امر ؛ حمله سایبری بعدی که کشور رو مورد تهدید قرار میده نشون خواهد داد که پادویش درست میگفته یا ... !
نقل قول:
سلام
ببخشید روی چه معیاری فرمودین من صلاحیت ندارم ؟ بنده رو میشناسید ؟ قبلا" با هم آشنا شدیم ؟! کمی کلیشه ای عنایت کردید
عجب استدلالی کردین !
یعنی اگر من نتونم یک نمونه نرم افزار حسابداری بنویسم نمیتونم در مورد صحت عملکرد یا کاربری یا .... نرم افزارهای حسابداری نظر بدم ؟؟؟ عجب
بگذریم
بحث آسیب پذیری هست نه شناسایی ویروس که این دو مثل زمین و آسمون با هم فرق میکنن ( لطفا" مطالعه کنین )
من تخریب نمیکنم ، لینوکس کار هستم و نیازی به پادویش ندارم لذا اگر گفتم مشکلی هست واسه این بود که مشکلات رو حل کنن
ولی وقتی همه دوست دارن "خود گوید و خود خندد و عجب مرد هنرمندی" باشن دیگه کاریش نمیشه کرد
حرفای شما درست
ولی جواب جناب سامان فنی نبود ، حتی جوابی که نقل قول کرده بودن
نهایت امر ؛ حمله سایبری بعدی که کشور رو مورد تهدید قرار میده نشون خواهد داد که پادویش درست میگفته یا ... !
نقل قول:
حرفای شما درست
با عذرخواهی فراوان اما شما در این مطلب خواسته یا ناخواسته مرتکب سفسطه حرف در دهان طرف مقابل گذاشتن شدید
نقل قول:
ولی جواب جناب سامان فنی نبود
هر وقت استاد موزیک سفینه فضایی و دلقک زودیاک راضی شد که فنی و نه با نمایش، غیرت و علاقمندی به سرزمینش رو نشون بده، من قول میدم مستقیم تماس تلفنی بگیرم و پرسنل امن پرداز رو مجبور کنم پاسخ کامل بدن
نقل قول:
اینو به سازنده کلیپ بگین(اگر خودتون نیستین) که اگر چیزی منتشر میکنه و اگر خیرخواه هست اول به شرکت سازنده اطلاع بده و بعد نمایش عمومی براش ترتیب بده. اگر هم قصد ضربه زدن داره که هر کشوری قوانین حقوقی و قضایی مربوط به خودش رو داره
من خودمم مشتاقم پاسخ امن پرداز رو با ریز جزییات ببینم.(البته بعد از ارائه جزییات اتفاق رخ داده که مشخص بشه شرایط چی بوده)
این پاسخ فکر میکنم از دوست خوبمون به اندازه کافی گویا و کافی هست بنابراین بحث رو همینجا خاتمه میدم
البته با توجه به تماسی که با شرکت امن پرداز داشتم و عدم تمایل اونها برای دریافت آسیب پذیری ؛ با اجازه جزئیات آسیب پذیری در اختیار فروم های مخفی قرار میگیره ؛ حالا میخوان مفید استفاده کنن یا مفید استفاده نکنن ! مسئولیت با شرکت امن پرداز هست
به جوابیه دقت کنید....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متن کامل جوابیه ....
نقل قول:
ادمه اون روز تو پـی سـی ورلد من 3 صفحه با شما بحث کردم جواب هیچ کدوم سوالام رو هم قانع کننده ندادی. جواب چیو میخوای فنی بدی؟ این انتی ویرس پولی حتی ماژول انتی اکسپولیت نداره! تموم انتی ویروس های پولی این قابلیت رو دارن حتی رایگان هاشون! تو اون ویدئو نشون داره میده ک انتی ویروس پادویش در مقابل حمله Buffer overflow اسیب پذیره! به خاطر اینکه این انتی ویروس کلا توانایی مقابل با کد مخرب و اکسپولیت رو نداره این از این!
دومین مورد:
تموم شرکتای بزرگ امنیتی تو دنیا باگ بانتی دارن واسه محصولاتشون انتی ویروس توتال سکوریتی 360 ک رایگانه باگ بانتی داره پادویش حتی باگ بانتی نداره( همین حالت در مورد امسی سافت هم درسته و چند تای دیگه البته اگه در مورد امسی سافت کسی چییز میدونه بگه بهم) عموما اکثرا دارن همشون اونایی ک سرتهشون به هم می ارزه شرکت بزرگ و درست حسابین و پول دارن امکانات دارن تمومشون باگ بانتی دارن. هر جای دنیا باشه به این شخصی ک تونسه این کارو رو انجام بده جایزه میدن! در مورد 360 همینقدر میدونم ک اگه همچین بایپسی بتونی انجام بدی رو محصولاتشون چ سخت افزاری ا چ نرم افزاری ها تا 50 هزار دلار بهت پول میدن(بستگی به مقدار حساسیت اون بایپس و مهم بودنش داره) پادویش میاد ماسمالی میکنه!! اوست همینطور داره کسپر اسکای همشون میتونی سرچ کنی ببینی خودت ک دارن. انتی ویروسی ک باگ بانتی نداره اصلا ب درد نمیخوره! چون باید پول بده میزبانی کنه تا اون کسایی ک کارشون اینه بیان حفره های امنیتی تو نرم افزارشو واسش پیدا کنن البته در ازای پولهای کلان همین کاری ک گوگل داره انجام میده ب خاطر چی اینقدر امن مرورگرش؟ ب خاطر همین باگ بانتی ها و محققایی ک دور برش هستن حالا چ داوطلب چ اونایی ک واسه پول اومدن پادویش ترجیح میده ماسمالی کنه موضوع رو!ب جای اینکه برن اون طرف پیدا کنن یه چیزیم بهش بدن بگن مرسی بازم از اینکارابکن بیا پولتم میدیم! 50 هزار دلار نه بیا 5 میلیون تومنت میدیم؟!
سوم:
اصن یه سوال؟ چ تضمینی وجود داره پادویشی ک تحت قانون جمهوری اسلامی ایران شرکتش تاسیس شده و توی این کشوره! چ تضمینی داره ک این اطلاعات من رو نده مثلا به ی مرجع قانونی؟یا اگه دادگاه ازشون خواست بهشون نده؟ مسلما وقتی من از انتی ویروس روسی استفاده کنم یا اسلواکی یا چینی دست کسی به همین راحتی بهش نمیرسه ولی این موضوع واسه پادویش صادق نیست چون اگه هم بخواد در عمل نمیتونه عملیبش کنه!منظورم اینه حریم شخصی ای وجود خارجی نداره با نرم افزار ایرانی اصن بکار به پادویش ندارم من شخصا هیچ نرم افزار ایرانی رو قبول ندارم میخوااد موبوگرام باشه یا هر چیز دیگه! اون روز گفتم خیلی انتی ویروس های رایگان هستن ک در سطح جهانی اعتبار دارن چرا ما بخوایم پول بدیم واسه شرکتی ک سر تهش معلوم نیس؟! چ کاریه مگه پول مفت داریم یا عقلمون کمه ؟
چهار:
هنو سر همون حرف قبلمم هستم پادویش هیچ جایی تست نشده اصن از اعتبار اینکه من یا هر ادم دیگه ای بخواد در موردش بحث بکنه و صحبت کنه خارجه! اول برن صلاحیتشون رو تایید کنن بعد تازه میشه روش بحث کرد ک چ قدر خوبه یا بده؟ هنوز تو کنکور قبول نشده پادویش چ طوری اسم خودشو گذاشته انتی ویروس! تو هیچ تستی نیست گفتی ای وی تست و ... اینا امریکایین نمیزارن تحریمیم! خب چرا نمیرن پول بدن موسسه ای وی لب لهستان واسشون تست کنه؟VB100 certification رو هم حتی نداره همه دارن! دیگه ی چیز لازمیه تا نره ثابت کنه اگه واقعا ی چیزی تو چنته دارن برن با افتخار بگن ما هم میخوام شرکت کنیم! مشخصا نمیخوان خرج کنن!و همینطور خودشون هم میدونن ضعیفن.
پنج:پادویش تو تکنولوژی هایی های پیشرفته اصن خبری ازش نیست تموم شرکتای امنیتی داره کم کم محصولاتشون میره به صورت هوش مصنوعی(Artificial Intelligence) و ماشین لرنینگ شدن. پادویش اصن نداره عقبه از دنیا. مثلا همین 360 رایگان تکنولوژی ماشین لرنینگ استفاده میکنه تو انتی ویروسش!همینطوری فک کنی این یه چیز ابتدایی و الکیه نیست این. زحمت کشیدن وقت گذاشتن هزینه کردن حالا شده این. همین چینی ک من همیشه میبینم میگن نرم افزار چینی به درد نمیخوره(البته رو هوا میگن به درد نمیخوره )یا انتی ویروس چینیه به درد نمیخوره .همین چین همه جا پیشرو هست مخصوصا تو این زمینه!شرکتTencent چینی تمرکز کرده روی این موضوع بهترین دانش و محقق هارم داره تو این زمنیه! این موضوع مهمه! ایران اصن نیس تو این بحث نیست!! عقب افتاده ایم کلا.کارکردن خرج کردن زحمت کشیدن الان هم رسیدن به اینجا! بقیشونم همینطور کسپر اسکای داره ترند میکرو سوپوس اواست داره و...عموما دارن!
دوستان از نرم افزاری استفاده کنید همیشه ک ی شرکت درس درمون پشتش باشه ساپورتش خوب باشه پول پشتش باشه!پول نباشه فایده نداره انتی ویروسی ک باگ بانتی نداره فایده نداره.حفره ها و مسائلی وجود داره ک فقط با این باگ بانتی حل میشه و پول دادن! انتی ویروسی استفاده کنید ک تو محیط تجاری هم معروفه محصولاتش.اونی ک صلاحیت داره تو محیط تجاریم استفاده میش.خودتون بگردید بخونید جستجو کنید! وقتتونم تو اخبار ایران وسایتای ایرانی تلف نکنید چون ک ما خیلی عقب افتاده ایم.
نقل قول:
این پاسخ فکر میکنم از دوست خوبمون به اندازه کافی گویا و کافی هست بنابراین بحث رو همینجا خاتمه میدم
البته با توجه به تماسی که با شرکت امن پرداز داشتم و عدم تمایل اونها برای دریافت آسیب پذیری ؛ با اجازه جزئیات آسیب پذیری در اختیار فروم های مخفی قرار میگیره ؛ حالا میخوان مفید استفاده کنن یا مفید استفاده نکنن ! مسئولیت با شرکت امن پرداز هست
به جوابیه دقت کنید....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متن کامل جوابیه ....
جناب رضوی من از اصرار شما به آسیب پذیر بودن پادویش رو متوجه نمی شم ولی برداشت های خودم رو میذارم
1- شما یک هکر هستی و تو پادویش آسیب پذیری هایی رو پیدا کردی ولی چون برای رسیدن به این مرحله زحمت کشیدی دوست داری که پادویش یک پولی به شما پرداخت کنه و یا حتی شما رو استخدام کنه تا محصولات اونا رو از نظر میزان آسیب پذیری چک کنی
جواب: شرکت پادویش متخصصین خودش رو داره ولی اگه شما فکر می کنی حرفه ای تر از اونا هستی یا تحلیلگر هستی می تونی بری درخواست استخدام بدی و اگر به صورت آزاد کار می کنی اینجا دیگه شرکت پادویشه که تصمیم می گیره چیکار باید بکنه
2- شما نگران این هستی که پادویش از کاربرها جاسوسی کنه و اطلاعاتشون رو در اختیار مراجع قضایی قرار بده یا اینکه نگران هستی که سیستم کاربرها با این آنتی ویروس ضعیف آلوده بشه
جواب: به صورت فرضی میگم که مثلا 99 درصد کاربرهای ایرانی از پادویش استفاده نمی کنن و از این 99 درصد شاید 90 درصد هم از آنتی ویروس های رایگان استفاده می کنن.
از طرفی از قدیم می گن که " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است" یعنی 99 درصد کاربرها چیزی ندارن که بخوان ازشون جاسوسی بشه اونایی هم که احتمالا دنبال کاری هستن بلدن چطوری کارشون رو انجام بدن و برای این کارها آموزش دیدن پس نگرانی شما بی مورده
اگه شما نگران جاسوسی هستی تلگرام بزرگترین نرم افزار جاسوسی از کاربرهاست که تو همه خونه ها نفوذ کرده و ساخت روسیه هست و تمام اطلاعات هم تو دیتاسنترهاشون ذخیره هست و هر زمان که دولت بخواد می تونه به اونا دسترسی پیدا کنه
من چون خودم مدت کمی هست که برنامه نویسی رو شروع کردم و از سختی های اینکار با خبر هستم بنابراین می تونم بفهمم که درست کردن یک نرم افزار مثل پادویش چقدر سخته و نه تنها یک کار تیمیه بلکه باید علم اینکار رو هم داشته باشن و شما مطمئن باش که این شروع کاره و اون مواردی که شما گفتی کم کم اضافه می کنن ولی مثل همه نرم افزارهایی که در دنیا درست شدن اینکار زمان می بره و انتظار شما برای تبدیل یک شبه پادویش به Norton یا bitdefender غیر عقلانیه
اون تست هایی هم که شما گفتی به دلیل تحریم بودن ایران انجام نمی شه که فلان گواهینامه رو بهش بدن چون اجازه نمیدن یک آنتی ویروس ایرانی تو کامپیوتر های کاربرهاشون نصب بشه به فرض اینکه انقدر قوی باشه چون می ترسن که ازشون جاسوسی بشه. دلیل ترسشون هم این هست که خودشون دارن اینکار رو می کنن
از طرفی اگه به قول شما پادویش در پشت پردش چیزی هست که ما خبر نداریم و شما دوست داری تست بشه که مطمئن بشی در جریان باش که خوب پادویش می تونه یک نسخه کاملا امن رو برای بررسی بفرسته ولی برای کاربرهای داخلی یک نسخه دیگه رو ارائه بده. البته به نظر من پادویش اینکار رو نمی کنه ولی من سایت های مختلف رو که می خونم از این چیزها هم تو نرم افزار و هم تو سخت افزار زیاد دیدم
من نظرم اینه که شما فقط به فکر خودت باش و سعی کن که از آنتی ویروس هایی که قبولشون داری استفاده کن و نگران دیگر کاربرها هم نباش اونا هم به اندازه شما زرنگ و باهوش هستن و می دونن که چیکار کنن
ولی من دوست دارم که موفقیت ایران رو تو همه عرصه ها ببینم و خودم هم دوست دارم که بتونم یک برنامه درست کنم که همه قبولش داشته باشن و اینکه شما می گی من اصلا نرم افزارهای ایرانی رو قبول ندارم پس افرادی مثل من که داریم برنامه نویسی رو یاد می گیریم زحمت بی خودی می کشیم چون افرادی مثل شما میان و به دیگران القا می کنن که این نرم افزار چون ایرانیه خوب نیست
بالاخره باید از یک جایی شروع کرد
به نظر من کاملا حق با امن پرداز (جواب پستی که آقا سامان کپی کرده) و همینطور آقا سامان و آقا آرش هست
یه سئوال دیگه پیش میاد که اگه این طرف (که فعلا شخصیت اصلی شو نمیدونم کیه چون) که با 2000 نام مختلف و در 2000 انجمن مختلف (سافت گذر و p30download و اینجا و بسیاری جاهای دیگه) با 2000 پست مختلف ، این ویدئوها رو ارائه داده ، چرا یه بار هم این رو در انجمن امن پرداز و پادویش ارائه نمیده؟!
ضمن اینکه همونطور که آقا سامان از امن پرداز نقل کرده ، منتظر ارائه ی جزئیات فنی به انجمن پادویش (و احیانا کپی اون جزئیات در اینجا هستیم . نه اینکه فقط اینجا ارائه کنن)
نقل قول:
به نظر من کاملا حق با امن پرداز (جواب پستی که آقا سامان کپی کرده) و همینطور آقا سامان و آقا آرش هست
یه سئوال دیگه پیش میاد که اگه این طرف (که فعلا شخصیت اصلی شو نمیدونم کیه چون) که با 2000 نام مختلف و در 2000 انجمن مختلف (سافت گذر و p30download و اینجا و بسیاری جاهای دیگه) با 2000 پست مختلف ، این ویدئوها رو ارائه داده ، چرا یه بار هم این رو در انجمن امن پرداز و پادویش ارائه نمیده؟!
ضمن اینکه همونطور که آقا سامان از امن پرداز نقل کرده ، منتظر ارائه ی جزئیات فنی به انجمن پادویش (و احیانا کپی اون جزئیات در اینجا هستیم . نه اینکه فقط اینجا ارائه کنن)
آفرین
سوال بسیار بسیار خوبیه
چرا این فرد که تو 2000 جا این مطلب رو پخش کرده، حاضر نیست داخل فروم امن پرداز این مسئله رو پیش روی چشم برنامه نویسای پادویش بذاره؟
این نشون میده این فرد دنبال حل مشکل نیست و اصلا فرد خیرخواهی نیست.
حتی من به آقای رضوی هم گفتم که
همه ی بحث شما بر این است که تمام جزییات مشخص است و شرکت سازنده پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! خب اینکه کاری ندارد. شما که به همه ی جزییات آگاه هستید(حتی با این ویدیوی کوتاه) لطف کنید یک بار دیگر غیرت ایرانی تان بالا بزند(همانطور که بارها تکرارش میکنید این غیرت ایرانی رو و خیلی نگران حمله سایبری هستید!!) و با جزییات بفرمایید چه شده که من هم فروم شرکتشان را بترکانم!!! که پاسخ بگیریم
نقل قول:
حتی من به آقای رضوی هم گفتم که
همه ی بحث شما بر این است که تمام جزییات مشخص است و شرکت سازنده پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! خب اینکه کاری ندارد. شما که به همه ی جزییات آگاه هستید(حتی با این ویدیوی کوتاه) لطف کنید یک بار دیگر غیرت ایرانی تان بالا بزند(همانطور که بارها تکرارش میکنید این غیرت ایرانی رو و خیلی نگران حمله سایبری هستید!!) و با جزییات بفرمایید چه شده که من هم فروم شرکتشان را بترکانم!!! که پاسخ بگیریم
بله
منم همون سئوال بسیار جالب و به جای شما در انجمن دیگه رو دیدم و پرسیدم
ولی خاصا آقای رضوی منظورم نیست . کلا هر کی که این ویدئو رو پخش کرده منظورمه (چون طرف با بسیاری نام های مختلف و در بسیاری انجمن های مختلف این کار رو کرده جز انجمن پادویش!)
من که عرض کردم
اسمم مهران رضوی هست
باور ندارید بفرمائید تا اسکن کارت ملی خودم رو البته بدون عکس ( عکس رو بلور میکنم ) براتون ضمیمه کنم که از طریق پلیس+10 قابل استعلام هم هست که واقعی هست یا خیر
من جای دیگه پستی نذاشتم و اگرم هست به من ارتباطی نداره
تمامی مشکلات به شرکت امن پرداز اطلاع رسانی شده ولی از اون حایی که شرکت به هیچ وجه پاسخ مناسبی ندادن به صورت فیلم منتشر شده
تمامی متن ارتباطات بنده با امن پرداز از طریق ایمیل همینجا منتشر میشه
در کل من هم یک ایرانی هستم ،دلم میخواد محصول قابل رقابتی داشته باشیم ولی وقتی کم توجهی از مسئولین شرکت میبینم حق خودم میدونم که در مورد مشکلات عمیق این محصول اطلاع رسانی کنم