پاسخ: مباحث آنتی ویروس قدرتمند ایرانی Padvish End Point Security
سلام
میدونین چرا فایل جعل میکنن؟ (البته باز هم جعل فایل فکر نکنم کار خودش باشه . ایشون احتمالا صرفا نوچه ان . یعنی فایل killer پادویش را درست میکنن و بهش میدن و ایشون منتشر میکنه و همین طور اسناد جعلی را . احتمالا هم باید پشت اش سرویس های آمریکا و ... درمیون باشه . من که مطئنم killer کردن یه آنتی ویروس کار کسی مثل ایشون که اطلاعاتش برام مسجل شد ، نیست . اینکه جواب پست های اصلی شو رو هم بعد از مدتی میده ، احتمالا باید بتونه هماهنگ کنه باهاشون . البته خیلی از جواب ها را نمیده مثل لو رفتن جعل ایمیل قبلی و حتی شاید جواب این فایل جعلی کاسپراسکای رو)
یعنی اینکه میدونین مثلا با اونکه میدونن ایمیل پادویش رو که جعل کردن ، پادویش هم زود متوجه میشه و قطعا هم تکذیب میکنه و زود لو میرن ؛ یا قضیه ی این فایل کاسپراسکای هم زود لو میره ، با این حال چرا این کارها را انجام میدن تا پخش کنن؟
چون استراتژی شون همینه . چون میدونن با اونکه اگه متوجه ی جعل بشن و زود هم لو بره ، ولی بعضی ها هستن که اینا تونستن در پس زمینه ی ذهن شون این دید منفی را بکارن . دقیقا هم استراتژی شون ادغام راست و دروغ هه . مستقیما همه چیز را دروغ نمیگن چون کسی حرفاشون را باور نمیکنه اگه 100 در 100 دروغ باشه (مثل قضیه ی killer آنتی ویروس)
بعد جالبه میدونن تقریبا همه ی آنتی ویروس ها هم همین مشکل را دارن (اسناد cia که منتشر شد) و میتونن بهشون نفوذ کنن ولی با اونا کار ندارن و فقط با محصولات ایرانی کار دارن و باید تخریب کنن
دقیقا این استراتژی را برای سیاست مدارای صالح ما بکار بردن تا اونا را منزوی کنن و افراد صالح که کنار برن براشون بسه (حالا هر کس میخواد ، بیاد سر کار)
نقل قول:
سلام
میدونین چرا فایل جعل میکنن؟ (البته باز هم جعل فایل فکر نکنم کار خودش باشه . ایشون احتمالا صرفا نوچه ان . یعنی فایل killer پادویش را درست میکنن و بهش میدن و ایشون منتشر میکنه و همین طور اسناد جعلی را . احتمالا هم باید پشت اش سرویس های آمریکا و ... درمیون باشه . من که مطئنم killer کردن یه آنتی ویروس کار کسی مثل ایشون که اطلاعاتش برام مسجل شد ، نیست . اینکه جواب پست های اصلی شو رو هم بعد از مدتی میده ، احتمالا باید بتونه هماهنگ کنه باهاشون . البته خیلی از جواب ها را نمیده مثل لو رفتن جعل ایمیل قبلی و حتی شاید جواب این فایل جعلی کاسپراسکای رو)
یعنی اینکه میدونین مثلا با اونکه میدونن ایمیل پادویش رو که جعل کردن ، پادویش هم زود متوجه میشه و قطعا هم تکذیب میکنه و زود لو میرن ؛ یا قضیه ی این فایل کاسپراسکای هم زود لو میره ، با این حال چرا این کارها را انجام میدن تا پخش کنن؟
چون استراتژی شون همینه . چون میدونن با اونکه اگه متوجه ی جعل بشن و زود هم لو بره ، ولی بعضی ها هستن که اینا تونستن در پس زمینه ی ذهن شون این دید منفی را بکارن . دقیقا هم استراتژی شون ادغام راست و دروغ هه . مستقیما همه چیز را دروغ نمیگن چون کسی حرفاشون را باور نمیکنه اگه 100 در 100 دروغ باشه (مثل قضیه ی killer آنتی ویروس)
بعد جالبه میدونن تقریبا همه ی آنتی ویروس ها هم همین مشکل را دارن (اسناد cia که منتشر شد) و میتونن بهشون نفوذ کنن ولی با اونا کار ندارن و فقط با محصولات ایرانی کار دارن و باید تخریب کنن
دقیقا این استراتژی را برای سیاست مدارای صالح ما بکار بردن تا اونا را منزوی کنن و افراد صالح که کنار برن براشون بسه (حالا هر کس میخواد ، بیاد سر کار)
سلام سجاد جان
مسئله را وارد مواردی که برای انجمن و کاربران دردسرساز هست هدایت نکنید . من منتظر اصلاح این پست شما هستم . این طور برچسب زدن شوخی نیست به کسی نسبت داد . دوستان دقت کنند بعضی از نوشته ها بار قانونی دارد . در صورت شکایت شخص یا سازمان ها براشون دردسر میشه .
لطفا در انجمن شهر سخت افزار اینطور موارد را به این سمت هدایت نکنید .
نقل قول:
سلام سجاد جان
مسئله را وارد مواردی که برای انجمن و کاربران دردسرساز هست هدایت نکنید . من منتظر اصلاح این پست شما هستم . این طور برچسب زدن شوخی نیست به کسی نسبت داد . دوستان دقت کنند بعضی از نوشته ها بار قانونی دارد . در صورت شکایت شخص یا سازمان ها براشون دردسر میشه .
لطفا در انجمن شهر سخت افزار اینطور موارد را به این سمت هدایت نکنید .
سلام استاد امید
نمیدونم کدوم بخش از نوشته ام منظورتونه
کسی که باید درخواست ویرایش پست شون بشه ، کسی هه که فایل کسپراسکای و ایمیل پادویش و ... را جعل میکنه و هیچ هم برای این جعل های مسجل شده اش پاسخگو نیست .
در خواست قضایی اگه باشه ، فعلا در لینک زیر ، پادویش اولین کسی هه که باید ازش شکایت کنه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته به گفته ی خودشون ، ایشون در آمریکا هستن و دست کسی بهشون نمیرسه ولی به زودی خواهند فهمید چه اشتباهی مرتکب شدن
اینکه حامیان آمریکایی شون توسط ایشون بخوان شکایت کنن والا تا حالا دیده نشده . البته دیده شده که بیان ترور کنن کف خیابون ها عزیزای ما را و در برن ولی اینکه آمریکا بخواد از کسی شکایت کنه تا به حقوقش برسه ، اگه کسی دید ، منم دیدم
به هر حال ، من چیزی نگفتم که موردی داشته باشه و بخوام ویرایشش کنم . اگه خواستین ، صاحب اختیارین که بخواین حذف کنید یا نه
کلا موارد شامل اتهام هست و ارتباطی با شهر سخت افزار ندارد . اینطور موارد در همان انجمن مطرح کنید . کلا در انجمن شهر سخت افزار موارد ۳۰ یا ۳۰ ممنوع هست . نه من و نه شما نه شخص دیگه صلاحیت اتهام زدن به شخص دیگر نداریم . مملکت اسلامی قوه قضاییه و ... دارد نیاز باشد ورود میکنند .
در مورد شکایت هم خود شرکت میدونه با آقای رضوی .
پس دیگه اینطور موارد رو نبینم .
با تشکر
2 :تعداد فایل پیوست
سلام جناب مدیر ارشد
لازم می دونم برای دفاع از حق یکسری توضیحاتی ارائه بدم
_________
نکته اول این هست که آقا سجاد همون طور که خودتون بهتر می دونید فردی عاشق وطن و اسلام است و عاشق وطن و اسلام بودن سیاسی نیست و اگه باشه هم یک افتخاره چون پایه اسلام رو حضرت محمد(ص) پایه گذاری کرده
الان که تو هیچ سایتی کسی چیزی به کسی یاد نمیده آقا سجاد اومده اول کل زبان برنامه نویسی سی شارپ شاید 2 تا 3 سال یاد گرفته و از اردیبهشت تا همین حالا مشغول تهیه فیلم های آموزشی سی شارپ هست اون هم به رایگان و بدون هیچ گونه چشمداشت. این فرد نمونه کاملی از یک انسانه که انقدر از خود گذشته است که حاضره اطلاعات و دانسته های خودش رو رایگان در اختیار هموطنان خودش قرار بده و این کار ستودنی است. خیلی ها هستن که یا زبان انگلیسی بلد نیستن و یا در نقاط مختلف کشور پول رفتن به این طور کلاس ها رو ندارن یعنی ایشون نگاه ملی داره و دلش می خواد ایران در حوزه ای مثل برنامه نویسی بتونه پیشرفت کنه
الان ما تو خیلی از سایت ها می بینیم که نرم افزارهای شرکت های مختلف مثل microsoft ، adobe و آنتی ویروس هایی مثل kaspersky ، bitdefender و ... رو قرار میدن. پس آیا اینها دارن تبلیغ این شرکت ها رو می کنن؟
آقا سجاد یک تاپیکی برای خودش ایجاد کرده و دوست داشته آنتی ویروس پادویش رو معرفی کنه و کسانی که دلشون خواست این آنتی ویروس رو اول رایگان روی سیستمشون نصب کنن و بعد اگه دیدن درست کار می کنه اون رو بخرن و نه آقا سجاد و نه هیچ کس دیگه ای، کسی رو وادار به انجام یک چنین کاری نکرده و هر کس آزادانه می تونه این آنتی ویروس رو بخره و یا نخره
اما کسی که در اینجا داره مزاحمت ایجاد می کنه آقای رضوی هست چون این تاپیک ارتباطی به ایشون نداره و خودش رو الکی وارد این فضا کرده و پایه این درگیری ها از ایشونه
شما می بینی که در ساعت 12 و 15 دقیقه شب، جناب رضوی میگه داره میره ناهار بخوره در حالی که ما در اون موقع میریم که بخوابیم. پس ایشون اختلاف زمانی 12 ساعته با ما داره که نشون میده مثلا از آمریکا پست ارسال می کنه. پس می بینید که آقا سجاد اتهامی نمی زنه بلکه خود این فرد داره این رو میگه
در پایان یکی از ویدئو های ایشون ما به تصاویر زیر برخورد می کنیم. (با اینکه این عکسه ولی جهت راحتی خیال شما من اون رو توی یک سایت دیگه آپلود کردم)
معمولا یک ایرانی از این کلمه استفاده نمی کنه و با اختلاف زمانی که این فرد با ما داره این احتمال میره که فردی که این کلیپ رو تهیه می کنه فردی باشه که برای این کار پول گرفته و ایرانی نیست.
این عکس ها توهین بزرگی به ملت ایران و جامعه برنامه نویسی ایرانه و هر کسی که این رو ببینه باید این فرد و افراد حامی اون رو محکوم کنه
همچنین ایشون در پست 252 یک فایلی رو به اشتراک قرار داده که مدعی هست که این فایل رو شرکت کسپراسکی منتشر کرده و من جواب ایشون رو در پست 256 دادم و ما هنوز منتظریم که پاسخ ایشون رو بشنویم
چون من اکثرا می بینم که شما زحمت زیادی می کشید و مشغول جواب دادن به کاربرهای دیگه هستید شاید این پست ها رو به طور کامل مطالعه نکرده باشید و همچنین ویدئو ها رو موشکافانه نگاه نکرده باشید به دلیل مشغه ای که دارید ولی من دوست دارم که از حق دفاع کنم
ویدئوی ایشون هم از نظر علمی مردوده چون ایشون در یک محیط مجازی اقدام به این کار کردن و شرایط واقعی نبوده
ایشون باید به صورت عملی این فایل رو به سیستم یک کاربر حقیقی تزریق کنه در حالی که آنتی ویروس پادویش روی اون سیستم فعاله و از فایروال پادویس عبور کنه و بتونه خودش رو بارگذاری کنه و پادویش رو اول از کار بندازه و بعد فایل wannacry رو اجرا کنه و ما در ویدئو ها هیچ کدوم از این ها رو نمی بینیم
اصلا همه این موارد به وبسایت شهر سخت افزار ارتباطی ندارد .تاپیک قفل میشه تا ادمین محترم به این موضوع رسیدگی کنید . بحث من با سجاد جان شخصی نیست . اتفاقا از دوستان خوب من در این انجمن هستند .ولی برای من مجموعه شهر سخت افزار و رعایت قوانینش بسیار مهم و حیاتی هست . عقاید هر شخص هم محترم است .
اتهام زنی به هر شخص کاری اشتباهی است .چون هیچکدام ما صلاحیت و اجازه چنین کاری نداریم
بحث من صحت یا کذب بودن یا تایید یا عدم تایید یکی از شما کاربران نیست .
با احتمالات نمیشه به کسی اتهام زد . این موارد اگر قرار بر رسیدگی باشه خود این شرکت از مجرای قانونی اقدام میکنه .
تاپیک تا رسیدگی ادمین قفل میشود .
نقل قول:
اصلا همه این موارد به وبسایت شهر سخت افزار ارتباطی ندارد .تاپیک قفل میشه تا ادمین محترم به این موضوع رسیدگی کنید . بحث من با سجاد جان شخصی نیست . اتفاقا از دوستان خوب من در این انجمن هستند .ولی برای من مجموعه شهر سخت افزار و رعایت قوانینش بسیار مهم و حیاتی هست . عقاید هر شخص هم محترم است .
اتهام زنی به هر شخص کاری اشتباهی است .چون هیچکدام ما صلاحیت و اجازه چنین کاری نداریم
بحث من صحت یا کذب بودن یا تایید یا عدم تایید یکی از شما کاربران نیست .
با احتمالات نمیشه به کسی اتهام زد . این موارد اگر قرار بر رسیدگی باشه خود این شرکت از مجرای قانونی اقدام میکنه .
تاپیک تا رسیدگی ادمین قفل میشود .
موقتا باز شد تاپیک . فقط توجه داشته باشید . اگر اینطور بحث ها ادامه پیدا کند تاپیک با مسئولیت خودم حذف کامل خواهد شد و کاربری که دوباره این بحث ها را شروع کند از انجمن بن طولانی مدت میشود .
کد:
https://www.amnpardaz.com/contents.php/fa/1094/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF
نسخه جدید آنتیویروس پادویش اندروید ( ویرایش ۱.۴.۹۲۵.۱۰۲۸) منتشر شد. کاربران میتوانند این نسخه را از صفحه دانلود دریافت کرده و نرمافزار خود را ارتقاء دهند.
این نسخه از نرمافزار شامل تغییرات و بهبودهای کارایی زیر میباشد:
امکان مکانیابی بدون نیاز به GPS و اینترنت
کنترل ترافیک دستگاه و برنامهها در دیوار آتش
اطلاعرسانی تغییر سیم کارت دستگاه به شمارههای مورد اعتماد
سهولت در ارسال دستورات ضدسرقت
امکان رمز گذاشتن روی ضدسرقت
بهبود فرآیند پویش
این محصول به مرور از طریق Google Play و کافه بازار نیز بهروزرسانی خواهد شد. امیدواریم اعتماد و رضایت شما را در عرصه فضای مجازی جلب نماییم.
نکته مهم: استفاده از این نسخه تا ۲۰ روز برای کاربران رایگان بوده و برای ادامه نیازمند خرید مجوز استفاده میباشد. بنابراین برای کاربران فعلی که تمایل به ادامه استفاده رایگان از محصول را دارند، ارتقاء به این نسخه پیشنهاد نمیشود.
خبر کانال پادویش :
به گزارش پادویش نمونه جدیدی از بدافزار Killav مورد بررسی قرار گرفته است. Killavها اغلب به صورت bot یا backdoor عمل می کنند. رفتار آنها معمولا به این شکل است که ابتدا ابزارها و سرویس های امنیتی سیستم قربانی را از کار می اندازند و بعد با ارتباط مستمری که با سرور ریموت خود دارند دستورات مورد نظر هکر را از راه دور دریافت می کنند. این دستورات می توانند منجر به نصب ابزار یا اجرای فرامین خاصی در سیستم قربانی شوند. نمونه بررسی شده سرویس آنتی ویروسها و ابزارهای امنیتی زیر را از کار می اندازد:
• avp.exe
• 360tray.exe
• ravmonD.exe
• kvmonxp.exe
• 360sd.exe
• Mcshield.exe
• egui.exe
• kxtray.exe
• knsdtray.exe
• TMBMSRV.exe
• avgui.exe
• Avastsvc.exe
• avguard.exe
• QQ.exe
• Ayagent.aye
• AliIm.exe
• MsMpEng.exe
• bdnagent.exe
• spider.exe
همچنین پروتکل session جاری را بررسی کرده، در صورتیکه آن سیستم از پروتکل RDP استفاده کرده باشد با تنظیماتی که بر روی terminal service و Remote Desktop Service یا RDS انجام می دهد، بستر را برای آلودگی های ثانویه خود فراهم می کند. این بدافزار همچنین اکانت Guest را در سیستم قربانی فعال کرده، پسورد 123456 را برای آن ذخیره می کند. سپس به این اکانت دسترسی Administrator می دهد.
علائم آلودگی بدافزار : بالا بودن یک سرویس با نام رندوم و نامفهموم در لیست پردازه های جاری سیستم
✅جهت محافظت از دستگاه خود می توانید از آنتی ویروس پادویش استفاده نمایید.
������خبر را برای دوستان خود بازنشر دهید ������������
==============================================
کانال تخصصی پیرامون اخبار بدافزارها٬ ویروس ها و باج افزار ها
سلام
آقا سجاد کمی درباره ویژگی زیر توضیح میدی که کاربردش چیه چون قبلا بهش توجه نکرده بودم
"امکان مکانیابی بدون نیاز به GPS و اینترنت"