جناب مشکل اینجاست که نه عمر ما کفاف رسیدن به اون موفقیتی که میگید رو میده و نه جیب ما امکان حمایت بیخودی رو میده.
من خودم به شخصه حتی لباس و پوشاک و مواد غذایی و... هم که دارم ایرانیه چون پول خارجی هاش رو ندارم.
ولی خب وقتی مثلاً بعد 10 سال پول گنده ای اونم با وام گیرم میاد که می تونم تلویزیون خوب بخرم شما جای من باشی بدونی شاید تا 10 سال آینده هم این پول گیرت نیاد خدایی میری تلویزیون صنام و اسنوا و شهاب بخری؟
مطمئن باشید انقدر میگن حمایت کنید حمایت کنید حمایت ما فقیر فقرایی که همه چیزمون غیر تلویزیون و کامپیوتر و موبایلمون ایرانیه رو نمی خوان بلکه حمایت اون گنده ها رو می خوان که حتی تی شرت تنشون مارک فلان برند خارجیه و صبحانشون خوردنی های خارجیه و...
وقتی گنده هامون که تازه فامیل های فلان اشخاص مهم تو ایران هم هستن حاضر نیستن حتی تی شرت تنشون رو ایرانی بخرن چرا مایی که پول یه موبایل 300 تومانی هم به زور گیر میاریم باید بیایم GLX بخریم؟
شما رو نمی دونم اما من خودم موبایلم J1 Mini Prime هستش که 350 تومان از بازار موبایل ایران غرفه مایکروتل چند ماه پیش خریدم قبلش 1 سالی Galaxy Grand Neo Plus رو داشتم که متاسفانه از دستم افتاد شکست اونم 390 تومان خریده بودم.
اما دیگه یخچال و کمد و لوازم آشپزخونه و بخاری و تلفن و پنکه و کولر و چرخ گوشت و آبمیوه گیری و... همه اش ایرانیه.
وقتی این همه جنس ایرانی حتی از چندین و چند سال قبل وقتی که هنوز رهبر عزیزمون بحث اقتصاد مقاومتی هم جلو نکشیده بودن داریم آیا حالا من به عنوان یه خانواده با درآمد متوسط مجبورم که از 3 - 4 تا آرزو جنس خارجی هم که دارم بگذرم چرا چون احیاناً جیب مدیر شرکت GLX و پادویش و... از من خالی تره؟ مطمئن باشید وقتی یه تولید کننده ایرانی هیچ وقت التماس مشتری رو نمیکنه و جنس ایرانی رو میگی چرا فلان اشکال رو داره اینطوری بدرد نمی خوره که میگن مگه زورت کردیم می خوای بخوا نمی خوای نخوا یعنی اینکه انقدری پول دارن که محتاج 4 تا مشتری نباشن.
وقتی موتور جستجوی ایرانی یه پروژه نرم افزاری 170 میلیارد تومان از دولت گرفته چرا باید محتاج مردم باشن؟
منبع:
کد:
http://www.khabaronline.ir/detail/419471/ict/comunication
مردم تو همه جای دنیا فقط باید پشتیبان معنوی یه تولید کننده هم وطن در درجه اول باشن که تازه اونم اگه کیفیت خوبی و برخورد مناسبی با هم وطنشون داشته باشن.مثلاً من اگه جنس ایرانی بخرم ببینم خوبه و برخورد پشتیبانیش هم مناسبه مسلماً به دوستان و آشنایانم معرفی میکنم این میشه پشتیبانی معنوی.مثل اپراتور های موبایل که اکثراً مردم ایرانسل رو پیشنهاد میکنن یا شرکت های ADSL که مثلاً اگه از یکیشون کیفیت خوب و در کنار پاسخدهی مناسب ببینید به آشنا ها هم معرفی میکنید.این میشه پشتیبانی معنوی مثل کاری که شما علاوه بر پشتیبانی مالی در 11 صفحه تاپیک زدن تو اینجا داری انجام میدی.
اما اصولاً این دولته که باید پشتیبانی مالی کنه ما نخبه داریم تو ایران یا فلان نخبه ایرانی تو ایران فلان چیزو ساخته آیا مردم بیچاره باید بیان دست نخبه ها هم بگیرن؟ مردمی که خودشون با 45500 تومان یارانه از شادی تو پوست خودشون نمی گنجن باید بیان به نخبه حمایت مالی کنن؟ اگر هم که شرکت خصوصی هست هر ارگان خصوصی معمولاً یه کله گنده خوب باید پشتش خوابیده باشه مسلماً اگه کاری آینده دار باشه سرمایه گذار های بزرگی براش هستن اما مطمئن باشید این سرمایه گذار ها مردم عادی نیستن.
پس یکی که میاد فلان کارگاه و فلان استارت آپ و فلان شرکت و... رو تو ایران میزنه این وظیفه خودشه که سبک سنگین کنه ببینه آیا امکان حضور در برابر بزرگان رو داره یا نه بعد وارد کار بشه نه اینکه مثل ازدواج جوونا بگه حالا ما با اندک پول شروع میکنیم باقیشو خدا از طریق مردم می رسونه.
خودتونم می دونید که ما از لحاظ مالی کشور غنی هستیم ولی چرا این نخبه های بیچاره باید محتاج حمایت مردم باشن رو کسی نمی دونه (بدونه هم جرات نداره بگه).
متاسفانه همینطوری شده که دولت و ارگان ها همه مردم رو به عنوان بلانسبت گوسفند می دونن که هر چی بگن اونا میگن چشم.
دست به نقد (تلویزیون) مسخره میکرد میگفت پنیر رو گرون کنیم 8000 هزار چوغ اون یکی گفت مطمئنید مردم می خرن؟ مرده در جواب گفت آره بابا 10000 چوغ هم کنیم مردم می خرن خب چرا باید اینطوری باشه؟
چرا همون تولید کننده ایرانی نباید به فکر آسایش و جیب مردم باشه؟ چرا گشادی جیب خودش و اعضای گروهش باید به مردم ارجعیت داشته باشه؟ مگه همه در کشور نمی کوشن برای آسایش یه ملت پس چرا تو کشور ما برعکسه؟
به هر حال این بحث رو هر چی ادامه بدی بازم سوال و ابهام توش هست و من و شما هم به عنوان یه عضو ساده که اصلاً تاثیری تو سیاست کشور نداریم فقط می تونیم حرف بزنیم که آخرش هم به هیچ جا نمیرسه.
متاسفانه تا بوده مردم فقط بازیچه تصمیمات سیاسیون و مسئولان کشورمون بودن و تنها جایی که اونم معلوم نیست درست باشه یا نه که ما چندرغاز تاثیر داریم همون انتخاباته که البته هر کی انتخاب بشه باز میره در جبهه مخالف مردم یعنی دولت :1. (23):