پاسخ: مباحث آنتی ویروس قدرتمند ایرانی Padvish End Point Security
تیم تحلیل بدافزار پادویش جاسوسافزار ایرانی جدیدی به نام Sirana را کشف کرده است که با پنهان کردن خود در قالب فرم پیوست یک احضاریه از طرف قوهی قضاییه از طریق ایمیل منتشر میشود. در این پیوست، بدافزار با استفاده از شکلک استاندارد پوشههای ویندوز روی فایل اجرایی خود، کاربر را فریب میدهد تا این فایل را اجرا کند. این جاسوسافزار پس از اجرا و نصب خودکار، از تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر از طریق صفحهی کلید لاگبرداری کرده و همچنین به سایتها و صفحات پرداخت و بانکهای ایران حساس میباشد و از کلیکهای کاربر در این صفحات نیز عکسبرداری میکند. از این طریق (حتی در صورتی که کاربر از صفحهی کلید ایمن سایتها استفاده کند) اطلاعات کارت بانکی و همچنین نام کاربری و کلمات عبور وی در سایتهای مختلف توسط این جاسوسافزار ذخیرهشده و در نهایت به نویسندهی جاسوسافزار ارسال میشود. این بدافزار در ۱۰ روز گذشته حداقل ۱۵۰ رایانهی مختلف را آلوده کرده و اطلاعات آنها را با موفقیت به نویسندهی آن ارسال کرده است.
اکیدا به تمامی کاربران توصیه میشود که قبل از باز کردن پیوست هر ایمیل از معتبر بودن فرستندهی آن مطمئن شوند و همچنین از ضدویروسهای به روز بومی استفاده کنند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
میگم امروز به روز رسانی جدید Avast اومدش ، از طریق سرور اصلی خود اوست هم که آپدیت کردم ، بعد از آپدیت نه تنها خودش بالا نیومد و کرش کرد ، باعث کرش نرم افزارهای دیگه (مثل IDM و ...) و حتی باعث بالا نیومدن برنامه های خود ویندوز مثل Program & Feature هم میشد ! مجبور شدم پاک کنم اونم با ابزار خود Avast و نسخه ی قبلی شو نصب کنم
حالا مثلا پادویش این خطا رو توی به روز رسانی اش میکرد ، فکر کنم ، خیلی هامون دیگه تا آخر عمرمون ازش آتو میگرفتیم
برام جای تعجب هه که یه شرکت ، 30 سال تو حوضه ی امنیت باشه ، به روز رسانی اش این چنین فجیع باشه
:1. (23):
جشنواره استقبال از بهار پادویش
کد:
https://padvish.com/contents.php/fa/243/%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D8%B4
شرکت نرم افزاری امن پرداز در «جشنواره استقبال از بهار» شرایط ویژه و استثنایی برای مشتریان محصولات پادویش در نظر گرفته است. این شرایط، شامل تمام مشتریان تازه وارد و قدیمی محصولات پادویش اعم از سازمانی و خانگی است. در این جشنواره مشتریان خانگی محصولات ضدباج گیر، آنتی ویروس و اندروید و بسته کامل محصولات پادویش می توانند ۴۵% تخفیف در زمان خرید دریافت کنند و مشتریان سازمانی از تخفیف ۳۵% برخوردار خواهند شد. این جشنواره از تاریخ ۱۵ اسفند ۹۵ تا ۱۵ فروردین ۹۶ بمدت یکماه برقرار خواهد بود. مشتریان سازمانی میتوانند برای ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان واحد بازرگانی شرکت با شماره تلفن ۴۳۹۱۲۰۰۰-۰۲۱ تماس حاصل کنند.
مشتریان خانگی پادویش میتوانند هماکنون محصول مورد نظر خود را از اینجا خرید نمایند. پادویش، آرزوی سالی خوش و نوروزی پر برکت برای همه شما عزیزان دارد!
سلام
امروز بعد از 2 ماه دوری ( فامیل دور که عیدی میده نه ها :Love-ssa~! (1): ) از پادویش دوباره خریدم و هم بسی خوشحالم :Love-ssa~! (1): و هم بسی ناراحت :1. (23):
هنوز نصب نکردم ولی قطعا از شر avast و اون کندی سرعتش موقع ریل تایم و اجرای فایل ها راحت میشم (من نمیدونم با اونکه 30 سال تجربه در زمینه ی امنیت دارن ، هنوز سرعت رو ولو اندکی توی ریل تایم نتونستن بهبود ببخشن)
ناراحتم چون بسته ی کامل پادویش (با ضد رمز) که خریدم ، توی سایتش نوشته ، لایسنس ضد رمز (و آنتی ویروس نسخه ی آندروید) ، رو بعد از تعطیلات عید ارسال میکنن! (لایسنس نسخه EPS ارسال شده) .
میگم اوستا سامان ، نمیدونی برای چی؟ توی عید نیازم بیشتره به ضد رمز و نسخه آندروید
نقل قول:
سلام
امروز بعد از 2 ماه دوری ( فامیل دور که عیدی میده نه ها :Love-ssa~! (1): ) از پادویش دوباره خریدم و هم بسی خوشحالم :Love-ssa~! (1): و هم بسی ناراحت :1. (23):
هنوز نصب نکردم ولی قطعا از شر avast و اون کندی سرعتش موقع ریل تایم و اجرای فایل ها راحت میشم (من نمیدونم با اونکه 30 سال تجربه در زمینه ی امنیت دارن ، هنوز سرعت رو ولو اندکی توی ریل تایم نتونستن بهبود ببخشن)
ناراحتم چون بسته ی کامل پادویش (با ضد رمز) که خریدم ، توی سایتش نوشته ، لایسنس ضد رمز (و آنتی ویروس نسخه ی آندروید) ، رو بعد از تعطیلات عید ارسال میکنن! (لایسنس نسخه EPS ارسال شده) .
میگم اوستا سامان ، نمیدونی برای چی؟ توی عید نیازم بیشتره به ضد رمز و نسخه آندروید
میگم اوستا جون. عید که میشه کل ایران تعطیل میشه!!!
قبلا هم وقتی نسخه ی 2 محصول میخریدی، لایسنس ضدرمز توسط کارمندان شرکت و در مدت 24 ساعت ارسال میشد(برخلاف امنیت پیشرفته که بصورت خودکار ارسال میشه)
الان یعنی تو عید قراره باج افزار بگیری؟!!!!!!!!
نگران نباش. خود امنیت پیشرفته هم رنسام ویر های شناخته شده رو دیتکت میکنه. ضد رمز یه لایه محافظتی اضافه هست که این شرکت ایرانی برای کاربرها در نظر گرفته.
نسخه اندرویدی هنوز اونقدر ها پیشرفته نیست(برخلاف نسخه ویندوزی پادویش که خیلی خیلی پیشرفت داشته) که بخاطر نداشتنش تو تعطیلات عید نگران باشی!!!
شنیدم دارن نسخه جدیدی تهیه میکنن که ضد رمز رو داخل خود eps داره. چیزی که همیشه دنبالش بودم.
نقل قول:
میگم اوستا جون. عید که میشه کل ایران تعطیل میشه!!!
قبلا هم وقتی نسخه ی 2 محصول میخریدی، لایسنس ضدرمز توسط کارمندان شرکت و در مدت 24 ساعت ارسال میشد(برخلاف امنیت پیشرفته که بصورت خودکار ارسال میشه)
الان یعنی تو عید قراره باج افزار بگیری؟!!!!!!!!
نگران نباش. خود امنیت پیشرفته هم رنسام ویر های شناخته شده رو دیتکت میکنه. ضد رمز یه لایه محافظتی اضافه هست که این شرکت ایرانی برای کاربرها در نظر گرفته.
نسخه اندرویدی هنوز اونقدر ها پیشرفته نیست(برخلاف نسخه ویندوزی پادویش که خیلی خیلی پیشرفت داشته) که بخاطر نداشتنش تو تعطیلات عید نگران باشی!!!
شنیدم دارن نسخه جدیدی تهیه میکنن که ضد رمز رو داخل خود eps داره. چیزی که همیشه دنبالش بودم.
به اوستا سامان
نیستی گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
سلام
راستی عید تو و کلیه ی بچه ها مبارک باشه:party:
میگم توی این 2 ماهی که نبودم (ولی از دورادور پادویش رو میپاییدم :Love-ssa~! (1): )، پادویش نسخه ی جدید نداد. درسته؟ آخه طبق روال ، معمولا هر دو ماه در میون آپدیت میکرد ! قرار بود موقع عیدی هم کلا نسخه ی جدیدی بدن (6 ماه پیش میگفتن)
ولی کلا خوشحالم :Love-ssa~! (1): خیلی هم خوشحالم برگشتم به پادویش
نمیدونی توی این 2 ماهی از اوست چه سرعتی رو تجربه کردم! از پادویش که به اوست کوچ کردم ، توی ریل تایم ، انگار اف 14 داشتم ، رسیدم به پراید :Love-ssa~! (1): سرعت بالا آوردن پوت پلیر برابر بود با سرعت بالا اومدن ویندوز (چون ویندوز میخواست بالا بیاد ، اوست نبود چکش کنه ولی بقیه ی نرم افزارها رو توی ریل تایم بسیار بسیار کند میکرد . شوخی نمیکنم ها . واقعا سرعت بالا آوردن یه نرم افزار نه چندان سنگین و حتی سبک برابر میشد با کل زمان بوت شدن ویندوز)
من نمیدونم خارجی ها چرا به آنتی ویروس های کشور خودشون اعتراضی ، چیزی در زمینه ی بهبود سرعت نمیکنن
قدر پادویش رو میدونستم ، الان بیش از پیش میدونم . الان پادویش 3 ساله که اومد و سرعتش اینه (از آنتی ویروسا با تجربه ی 30 ساله هم سرعت ریل تایمش بسیار بیشتره) ، این 20 سال دیگه چی میشه؟! اول دنیا میشیم توی هر قسمت از آنتی ویروس :Love-ssa~! (1):
نمیدونم . من 2 ماهی میشه از پادویش بی خبرم . در حال آماده کردن نسخه ی جدیدن؟ نسخه ی جدیدشون کی میرسه؟
میگم ویژال استودیوی 2017 هم اومد . اونم توی سرعت ، کولاکی انجام داد . پادویش هم که نصب کنم ، ویژال استودیو ام چند صد برابر سریعتر از قبل میشه :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
به اوستا سامان
نیستی گلپسر؟ :Love-ssa~! (1):
سلام
راستی عید تو و کلیه ی بچه ها مبارک باشه:party:
میگم توی این 2 ماهی که نبودم (ولی از دورادور پادویش رو میپاییدم :Love-ssa~! (1): )، پادویش نسخه ی جدید نداد. درسته؟ آخه طبق روال ، معمولا هر دو ماه در میون آپدیت میکرد ! قرار بود موقع عیدی هم کلا نسخه ی جدیدی بدن (6 ماه پیش میگفتن)
ولی کلا خوشحالم :Love-ssa~! (1): خیلی هم خوشحالم برگشتم به پادویش
نمیدونی توی این 2 ماهی از اوست چه سرعتی رو تجربه کردم! از پادویش که به اوست کوچ کردم ، توی ریل تایم ، انگار اف 14 داشتم ، رسیدم به پراید :Love-ssa~! (1): سرعت بالا آوردن پوت پلیر برابر بود با سرعت بالا اومدن ویندوز (چون ویندوز میخواست بالا بیاد ، اوست نبود چکش کنه ولی بقیه ی نرم افزارها رو توی ریل تایم بسیار بسیار کند میکرد . شوخی نمیکنم ها . واقعا سرعت بالا آوردن یه نرم افزار نه چندان سنگین و حتی سبک برابر میشد با کل زمان بوت شدن ویندوز)
من نمیدونم خارجی ها چرا به آنتی ویروس های کشور خودشون اعتراضی ، چیزی در زمینه ی بهبود سرعت نمیکنن
قدر پادویش رو میدونستم ، الان بیش از پیش میدونم . الان پادویش 3 ساله که اومد و سرعتش اینه (از آنتی ویروسا با تجربه ی 30 ساله هم سرعت ریل تایمش بسیار بیشتره) ، این 20 سال دیگه چی میشه؟! اول دنیا میشیم توی هر قسمت از آنتی ویروس :Love-ssa~! (1):
نمیدونم . من 2 ماهی میشه از پادویش بی خبرم . در حال آماده کردن نسخه ی جدیدن؟ نسخه ی جدیدشون کی میرسه؟
میگم ویژال استودیوی 2017 هم اومد . اونم توی سرعت ، کولاکی انجام داد . پادویش هم که نصب کنم ، ویژال استودیو ام چند صد برابر سریعتر از قبل میشه :Love-ssa~! (1):
اوست سبک هست اما فوق العاده نیست(تو سرعت)
نسخه جدیدی ندادن فعلا. احتمالا تو فروردین یا اردیبهشت نسخه جدید بدن
حدس میزنم چند سال دیگه اکثر آنتی ویروس ها به سمت نوعی از محافظت کلود مشابه وب روت برن. ای کاش امن پرداز هم روی این قضیه کار کنه و چند سال بعد مثلا پادویش رو که باز میکنی یه گزینه ببینی که میتونی بین حالت آفلاین و آنلاین(مشابه وب روت) تغییر مود بدی. خیلی عالی میشه نه؟
البته باید به تکنولوژیش برسن. نمیدونم امن پرداز چقدر شرکت با برنامه ای هست اما خب پیشرفتش به عنوان اولین تو ایران، واقعا خوب بوده تا حالا.
ولی واقعا سبکی اهمیت زیادی داره. الان درگیر شدن دیسک و سی پی یو تو پادویش واقعا عالی(کم) هست اما هنوز به نظر من رم بیش از حد مصرف میشه که البته به قول تو اهمیتش تو سبک بودن آنتی ویروس کمتر از مثلا دیسک هست.
لینک ها را به صورت کد بگذارید در غیر این صورت پست شما حذف میشه
------
پست حذف شد
یعنی خوشم میاد دو نفر هستین قشنگ برای این انتی ویروس درپیت هندونه قاچ میکنید :lol: انتی ویروسی که در هیچ تستی شرکت نکرده مطلقا ارزش خرید و حتی امتحان کردن هم نداره . فقط یه نگاه به سایت یک شرکت گویای همه چیز هست. من موندم این به اصطلاح نخبه های برنامه نویسی کشور ... که البته صد درصد نخبه های این کشور نیستند نمیتونن یک سایت مطابق استاندارد روز بسازند؟؟ بعد همین ها برای ما انتی ویروس درست میکنن. اونم با موتور بومی که خدا میدونه چه کیفیتی داشته باشه .. دیتابیس هم که مشخص نیست چقدر کامل باشه... امکاناتش هم که صد درصد در حد انتی ویروس های مطرح نیست و اگر هم باشه کارایی اش اونقدر نیست... ایران قدرت سایبری رو هم جایی نگین بهتون میخندن.
نقل قول:
یعنی خوشم میاد دو نفر هستین قشنگ برای این انتی ویروس درپیت هندونه قاچ میکنید :lol: انتی ویروسی که در هیچ تستی شرکت نکرده مطلقا ارزش خرید و حتی امتحان کردن هم نداره . فقط یه نگاه به سایت یک شرکت گویای همه چیز هست. من موندم این به اصطلاح نخبه های برنامه نویسی کشور ... که البته صد درصد نخبه های این کشور نیستند نمیتونن یک سایت مطابق استاندارد روز بسازند؟؟ بعد همین ها برای ما انتی ویروس درست میکنن. اونم با موتور بومی که خدا میدونه چه کیفیتی داشته باشه .. دیتابیس هم که مشخص نیست چقدر کامل باشه... امکاناتش هم که صد درصد در حد انتی ویروس های مطرح نیست و اگر هم باشه کارایی اش اونقدر نیست... ایران قدرت سایبری رو هم جایی نگین بهتون میخندن.
منم همیشه خواستم اینو بگم ولی چون می دونم تو کشور ما انتقاد مساوی است با انهدام هیچ وقت خودمو قاطی نکردم و میگفتم به من چه آخه مردم می خوان استفاده کنن می خوان نکنن.
متاسفانه آخه همیشه هستن افرادی که 100 تا دلیل منطقی هم بیاری باز روی حرف خودشون می مونن پس برای چی باید خودمونو عذاب بدیم به خاطر اینکه به مردم بفهمونیم مثلاً پادویش کجا Kaspersky که 20 سال سابقه داره کجا؟ یا گوشی سامسونگ و اپل کجا GLX ایرانی کجا؟
اما این قشر معمولاً در جواب میگن حتی اگه جنس ایرانی خراب و بلااستفاده هم باشه ما می خریم تا به گفته رهبر عزیزمون ازش حمایت کنیم بعد میری میبینی شاسی بلند خارجی زیر پاشه و تو خونه ماهواره نگاه میکنه :1. (23):
کاش ما هم پول برامون علف خرس بود که می تونستیم از همه جنس های ایرانی حمایت کنیم و الکی هم شده بخریم :lol: