برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام مجدد
خیلی خوب شد که اینو منتشر کردی چون من ندیده بودم و در ادامه نظرم رو میگم
b.jpg
3- در تصویر زیر هم مشخصه که "جلوگیری از نفوذ" فعاله
c.jpg
پس تا اینجا اینترنت سکوریتی پادویش فعاله
4- حالا در این مرحله شما فایل wannacry رو اجرا می کنی و بلافاصله پادویش تشخیص میده و پاکسازی رو انجام میده
d.jpg
پس تا اینجا پادویش بسیار عالی عمل کرد
5- حالا در این مرحله شما یک فابلی رو اجرا می کنی و روی Kill Padvish کلیک می کنی و بعد اون رو minimize می کنی
e.jpg
6- بعد از اجرای فایل مورد نظر، می بینیم که تمام سرویس های پادویش غیر فعال شدن
f.jpg
7- در این مرحله با اجرای Wannacry می بینیم که سیستم آلوده شد
لینک
الان اگه من بهترین اینترنت سکوریتی دنیا رو داشته باشم و اون رو خودم غیر فعال کنم یه بچه ویروس هم سیستمم رو آلوده می کنه یعنی شما تنها کاری که کردی این بود که به جای اینکه به صورت دستی سرویس های پادویش رو غیر فعال کنی و بعد ویروس رو اجرا کنی ابتدا با اجرای یک فایل سرویس های پادویش رو غیر فعال کردی و عملا سیستم، با یک سیستم بدون آنتی ویروس یکی شد و بعد ویروس رو اجرا کردی و مدعی بودی که پادویش نتونست تشخیص بده یا اینکه پادویش آسیب پذیره به طوری که با یک فایل می شه سرویس هاش رو غیر فعال کرد
دقیقا مثل این می مونه که پلیس ها رو بخوابونیم و دزد ها رو بفرستیم خونه ها رو خالی کنن. اگه با حضور پلیس دزدی تونست کارش رو انجام بده درسته. یعنی دقیقا این مهمه که چطور کسی می تونه در حضور یک اینترنت سکوریتی چه پادویش یا غیر پادویش فایلی رو در سیستم کاربر بفرسته بدون اینکه آنتی ویروس بهش گیر بده و همزمان اون خودش رو بارگذاری کنه و در حین بارگذاری هم شناسایی نشه تا بتونه سرویس های آنتی ویروس رو غیرفعال کنه که بعدا بتونه کارش رو انجام بده
به زبان ساده تر خود عملیات مهم نیست روش انجام اون مهمه
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم
Bookmarks