برادر ارجمند اینطوری با هیچ شخصی صحبت نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اصلا کاری به درست بودن یا غلط بودن صحبت های شما یا کاربر رضوی ندارم .بحث درباره درست بودن مطلب شما یا رضوی نیست .
احترام به طرف مقابل شرط اول بحث های فنی هست .اینطور ادبیات در شان انجمن شهر سخت افزار نیست .
ولی یکی در میان صحبت های شما یا تهدید است یا تمسخر طرف مقابل
این آخرین اخطار من به شماست . چناچه پست با چنین محتوایی از شما ببینم شک نکنید بن میشوید .
اخطار بابت این پست شما داده شد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس اعتراف کردید که مشکل 2 روزه حل شده. آن هم در کمپانی ایرانی که به بخور بخور متهمشان کرده بودید!!! (دلیل حرفم هم این است که مجبور شده اید از ناکجا آباد، یک ادعا رو کنید که امسی سافت نیوزلندی!!! یک ساعته مشکلش را حل میکند. احتمالا اینکه 1 سال برای ارسال یک فایل هم زمان از دست دادید این بوده که میخواستید با امسی سافت مقایسه ای داشته باشید!!!!در مورد Emsisoft تمامی مشکلات کمتر از یک ساعت حل میشه
عجب!
هر جا که پاسخی ندارید که لزوما معنایش توهین طرف مقابل نیست.تمام خطوط قرمز رنگ شما رو من توهین تعبیر میکنم پس جوابی نمیدم
مثلا شما هم من را دروغگو خواندید و شریک جرم(با تحریک اینکه یالا فایلو بفرست!!!) اما من شما را به توهین متهم نکردم.
انتشار عمومی فایل چه صحیح چه غیر صحیح روش بنده هستش ، اگر کسی معترض هست بره شکایت کنه ( شاید شاخه برون مرزی قوه قضاییه کاری براشون بکنه نمیدونم )
(دوست ندارم در این مورد اذیتت کنم. چون هم وطنم هستی و البته جوان و جویای نام (که منم یل سیستان و.....) وگرنه در این مورد بالا میتوانم مطالب بسیاری بیاورم که خدا را خوش نمی آید استرست را زیاد کنم. پس سکوت میکنم)
سرزمین من به کمک افرادی مثل تو نیاز دارد نه فریاد هایی از روی جوانی که من 1 نفره همه شان را حریفم و.....
بنده ی خدا. از دانشت برای پیشرفت سرزمینت استفاده کن نه نابودی شغل جوان هایش
اینکه میگم انتشار عمومی یک آسیب پذیری میتونه با جان مردم بازی کنه(دلایلش رو هم گفتم) مسایل خصوصی شماست؟؟؟؟؟شما در مورد مسایل خصوصی از من سوال میکنید ، به اینها جوابی داده نمیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام مجدد
خیلی خوب شد که اینو منتشر کردی چون من ندیده بودم و در ادامه نظرم رو میگم
b.jpg
3- در تصویر زیر هم مشخصه که "جلوگیری از نفوذ" فعاله
c.jpg
پس تا اینجا اینترنت سکوریتی پادویش فعاله
4- حالا در این مرحله شما فایل wannacry رو اجرا می کنی و بلافاصله پادویش تشخیص میده و پاکسازی رو انجام میده
d.jpg
پس تا اینجا پادویش بسیار عالی عمل کرد
5- حالا در این مرحله شما یک فابلی رو اجرا می کنی و روی Kill Padvish کلیک می کنی و بعد اون رو minimize می کنی
e.jpg
6- بعد از اجرای فایل مورد نظر، می بینیم که تمام سرویس های پادویش غیر فعال شدن
f.jpg
7- در این مرحله با اجرای Wannacry می بینیم که سیستم آلوده شد
لینک
الان اگه من بهترین اینترنت سکوریتی دنیا رو داشته باشم و اون رو خودم غیر فعال کنم یه بچه ویروس هم سیستمم رو آلوده می کنه یعنی شما تنها کاری که کردی این بود که به جای اینکه به صورت دستی سرویس های پادویش رو غیر فعال کنی و بعد ویروس رو اجرا کنی ابتدا با اجرای یک فایل سرویس های پادویش رو غیر فعال کردی و عملا سیستم، با یک سیستم بدون آنتی ویروس یکی شد و بعد ویروس رو اجرا کردی و مدعی بودی که پادویش نتونست تشخیص بده یا اینکه پادویش آسیب پذیره به طوری که با یک فایل می شه سرویس هاش رو غیر فعال کرد
دقیقا مثل این می مونه که پلیس ها رو بخوابونیم و دزد ها رو بفرستیم خونه ها رو خالی کنن. اگه با حضور پلیس دزدی تونست کارش رو انجام بده درسته. یعنی دقیقا این مهمه که چطور کسی می تونه در حضور یک اینترنت سکوریتی چه پادویش یا غیر پادویش فایلی رو در سیستم کاربر بفرسته بدون اینکه آنتی ویروس بهش گیر بده و همزمان اون خودش رو بارگذاری کنه و در حین بارگذاری هم شناسایی نشه تا بتونه سرویس های آنتی ویروس رو غیرفعال کنه که بعدا بتونه کارش رو انجام بده
به زبان ساده تر خود عملیات مهم نیست روش انجام اون مهمه
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 02-02-18 انجام شده است
SajjadKhati (02-02-18), رضوی (02-02-18)
جناب سامان ، تا زمانی که ادبیات صحبتتون رو عوض نکرده باشین بنده پاسخی نمیدم لذا در واقع دارین با خودتون صحبت میکنید یا Spam میکنید ؛ هر جور دوست دارین رفتار کنین باقیش به عهده مدیریت انجمن هست.
دوست عزیز ، بذارید با یه سناریو برای شما مثال بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض کنید من پادویش روی سیستم خودم نصب دارم و یه فرد خاطی در نظر داره یه بدافزار که البته توسط پادویش شناسایی میشه رو روی سیستم من نصب کنه
این فرد دسترسی مستقیم هم نداره که پادویش من رو غیرفعال کنه ( به صورت دستی )
تو این حالت بهترین روش این هست که بدافزار بعلاوه ابزاری که در فیلم مشاهده میکنید رو به اصطلاح Bind کنه که خروجی اون میشه یه فایل اجرایی مجزا ؛ این فایل در اجرا ابتدا برنامه ای که قرار هست پادویش رو از کار بندازه رو اجرا میکنه و منتظر میشه تا پادویش دچار اختلال بشه و بعد از اون بدافزار رو اجرا میکنه
در واقع تو هیچ یک از آنتی ویروس های مطرح دنیا این مساله قابل قبول نیست که یه کاربر بتونه در شرایط عادی با یه برنامه ثالث آنتی ویروس رو متوقف کنه ، به طور عمومی به این روش ها antivirus evasion میگن
پیوست : واقعا" از پست فنی شما ممنونم ، امیدوارم برخی دوستان هم یاد بگیرن که بحث فنی یعنی چی.
Speed Racer (02-02-18)
میتونیم تو یه ویندوز جدیدتر، مثلا 7 این کار رو انجام بدیم؟؟؟؟ (در صورتی که این آسیب پذیری که میگی واقعی باشه)
xp خودش هزار تا باگ داره
فعلا که فایلی هم نداریم . چون فایلی که فرستاده بودی رو من روی آخرین نسخه تست کردم و اتفاقی نمی افته
آخرین ویرایش توسط saman33 در تاریخ 02-02-18 انجام شده است
در فیلم همیشه از ویندوز 7 همراه سرویس پک 1 استفاده شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Theme اون روی Classic تنظیم شده ، XP نیست
|
انتی ویروس ایرانی خوب هست
ولی بحث سر اینه که فعلا تو این برنامه کسایی دیگه از ما جلوتر هستن.
البته من چندتا انتی ویروسای مطرح رو امتحان کردم و حتی تو سایت ها هم نوشته بود رایگانن
ولی بعد نصب فهمیدم که پولی هستش.
شما میبینید که مثلا ESET پایین کنار ساعت علامت تعجب زده....
در واقع هیچ جلوگیری نمیکنه از ورود ویروس تا پول ندید و لایسنس نخرید
یا کاسپرسکی هی پیام میده میگه لایسنس بخر...
یا اواست بعد چند روز میگه برای ادامه باید لایسنس بخری
Bitdefender - norton - symantec که دیگه بزار و برو.... جدای از لایسنس خاستن سیستم قوی ای برا پردازش میخان...
پدر سیستمو در میارن
ولی خوب جز برترین ها هستن.
خوب فعلا یه انتی ویروسی هست که باید سرچ کنید و رایگانشو پیدا کنید
وتنها انتی ویروسی هست که رایگان هستش
AVIRA free که وقتی میخاین سرچ کنید حتما نسخه ی 2018 رو بگیرن.
تو تست های که کردم خوب کار داده و میتونه ویروسهای قدیمی رو به راحتی پاک کنه.
در مورد ویروس های جدید هم تا حالا به نورم نخوردن!!!
رایگان اپدیت میشه
با سرعت بالا هم اپدیت میشه
جدیدا یه کوچولو تبلیغ میکنه که مهم نیست.... مثل اپراتورهای ما نیست که دم و دیقه تبلیغ کنه!!!!
و مهمتر از همه همیشه رایگان میمونه....
این لینکو بخونید کمک میکنه بهتون...
بهترین نرم افزارهای امنیتی سال 2018 برای ویندوز 10 معرفی شدند؛ Kaspersky و McAfee همچنان درصدر
یه نکته ای وجود داره. روی پادویش تو آخرین فیلم که البته فایلش هم اصلا معلوم نیست وجود خارجی داشته باشه، رمز تنظیمات نمیذاری. چرا؟
Speed Racer (03-02-18)
تا زمانی که فایل برای عموم منتشر بشه و تیم امن پرداز بتونن (شاید) مشکل رو حل کنن توصیه میشه از آنتی ویروس پادویش با احتیاط استفاده کنید !
نکته : تکنیک مورد استفاده تزریق کد به فضای سرویس اصلی پادویش هستش که البته در گفتار ساده هستش ولی در عمل پیچیدگی های خاص خودش رو داره.
لینک ویدیو به سایت آپارات : https://www.aparat.com/v/p2OW3
لینک ویدیو به سایت یوتیوب : https://youtu.be/2uzHnbVoqpc
جزئیات در وبلاگ : https://padvish.wordpress.com
نکته : در ویدیو پسورد هم گذاشتم روی تنظیمات و میبینید که بعد از کرش کردن همه چی ! پسورد هم حذف میشه
البته با یه بار ریستارت ویندوز برمیگرده سرجاش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
شما در تصویر زیر وقتی روی فایل شماره 1 کلیک می کنی فایلی اجرا می شه که با کلیک بر روی یک دکمه نشون میده که تنظیمات پادویش از کار افتاده
n.jpg
ولی بعد شما فایل شماره 2 رو extract می کنی و اجرا می کنی و تصویر زیر نشون داده می شه
l.jpg
شاید وقتی فایل شماره 2 رو اجرا می کنی واقعا wannacry نباشه و مثلا حاوی کدی باشه که عکس background دسکتاپ رو تغییر میده (که از این جور برنامه ها زیاد استفاده کردم) و بعد با یک تاخیر یک عکس از wannacry نشون میده
یعنی شما می تونی دو تا عکس زیر رو با یک برنامه ساده روی تصویر(دسکتاپ) نشون بدی در حالی که واقعا اتفاقی برای سیستم نیفتاده و سیستم آلوده نشده و فقط یک تغییر عکسه
عکس background :
a.png
عکس wannacry
b.png
چون عکس واقعی wannacry ، وقتی فعال می شه به صورت زیره
d.jpg
شما باید در حضور یک جمع متخصص و اینکاره این آسیب پذیری رو اثبات کنی به این صورت که شما باید وارد سیستم یک کاربر آنلاین بشی که به روز ترین آنتی ویروس پادویش روش نصبه و شما فایل مورد نظر خودت رو به داخل سیستم کاربر تزریق کنی که آنتی ویروس کاربر رو بتونه غیر فعال کنه و فایل wannacry رو اجرا کنه و همه این مراحل در حضور آنتی ویروس پادویش و فایروال اون انجام بشه
اینطوری حرف شما رو همه ما قبول می کنیم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks