سند مقایسه آنتی ویروس Kaspersky و Padvish از سوی خود کمپانی کسپرسکی
پاسخ خیلی از خودباوری های کاذب دوستان در این سند داده شده.
دانلود از لینک زیر
https://www.sendspace.com/file/5ugrj9
سند مقایسه آنتی ویروس Kaspersky و Padvish از سوی خود کمپانی کسپرسکی
پاسخ خیلی از خودباوری های کاذب دوستان در این سند داده شده.
دانلود از لینک زیر
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک سایت کاسپراسکای کو؟
ضمن اینکه تا حالا ثابت شده پای کذب و سفسطه درمیون باشه ، حرف اول رو شما با جعل ایمیل برای پادویش و مقایسه ی بچگانه ی کیلاگر و ... میزنید
بعد اینکه کی تا حالا مشکلات پادویش را انکار کرده که میگین "خودباور کاذب" ؟ همه ی ما هم خوبی هاش را میدونیم و هم به مشکلاتش واقف ایم . ولی مثل شما "غرب باور کاذب" نیستیم که همه ی آنتی ویروس رو میگین بدون مشکل ان (با اونکه ده ها سند معتبر ارائه شد) ، و گیر پادویش براتون لا ینحل شده
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
ببینید کار به کجا رسیده که یوجین کسپرسکی هم وحشت زده شده!!!!
البته قطعا محصولی که در روز آلوده شدن 150 کشور جهان به واناکرای جلوی این تهدید را با رفتارشناسی اش گرفت(بخش anticrypto پادویش) باید هم روس ها و نمایندگانشان در ایران را به وحشت بیاندازد.
بوجین وحشت نکرده ، بلکه با انتشار این سند مهر تایید زده به حرفهای من و البته پادویش رو که با بودجه میلیاردی تولید شده رو با خاک یکسان کرده
شما دقت کن ! حتی رفتار شناسی آنتی کریپتو رو هم درست و دمون نمیدونه ، یه بار از اول بخون بعد نظر بده برادر
AMD>INTEL (23-02-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب عزیز ، بجای این حرفا ، لینک این pdf را از سایت رسمی کاسپراسکای بدین
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
saman33 (23-02-18), Speed Racer (23-02-18)
پاسخ شما را در فروم خودشان دادم تا این فروم شهر سخت افزار هم دچار بی نظمی نشود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آنجا آرزویی هم برای شما داشتم که امیدوارم توجه فرمایید.
پیروز و وطن دوست باشید
|
@رضوی
درباره ی این ویدئو که ساختند و شما منتشر کردین :
https://www.aparat.com/v/p2OW3
منتظر فایل هستیم (فایل ها را چرا با تاخیر و اونم فایلی بجز فایلی که در ویدئو هستش را بهتون میدن تا منتشر کنین همیشه ؟ )
اون جمله ای هم که پایان اون ویدئو اون طرف موقع ساختن نوشت ، بهش بگین که فقط خودش و جامعه ی خودش لایق شه . چون آمار خودشون نشون میده که کمترین مقدار زنا زادگی در کشورهاشون ، 40 درصد هه
اگه شما این ویدئو رو ساختین و خودتون اون توهین رو کردین (که بسیار بعید میدونم همونطور که از اول هم حدس میزدم . اصلا علم تون به پای این چیزا نمیرسه) ، باز هم خودتون لایق شید
میخواین این پست را جواب بدین ، حتما پست قبلی ام (لینک کاسپراسکای) را هم جواب بدین
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 23-02-18 انجام شده است
اطلاعات اون فایل pdf ای که جناب رضوی منتشر کردن در تصویر زیر مشخصه ( در برنامه Acrobat reader باید ctrl+D رو فشار بدید و در سربرگ Description)
a.jpg
این فایل با نرم افزار Foxit Phantom ساخته شده و از همه جالب تر تاریخ ایجاد این فایله که برای 3 روز پیشه
حالا من به طور رندمی یکسری فایل pdf از سایت kaspersky دانلود کردم و دیدم که این فایل ها با نرم افزارهای word 2007 ، word 2010 ، word 2013 و نرم افزار Adobe InDesign و نسخه های مختلف اون درست شدن. البته تعداد فایل ها خیلی بیشتر بودن که من برای اینکه حجم بالا نره قرار ندادم ولی اصلا kaspersky از Foxit Phantom تو هیچکدوم استفاده نکرده بود)
لینک دانلود pdf های kaspersky
ولی باز منتظر لینک دانلود مستقیم فایل جناب رضوی از سایت kaspersky هستم. شاید هم اشتباه از من باشه
SajjadKhati (23-02-18), saman33 (23-02-18)
عجب قدرت نکته سنجی عجیبی داری arshan
SajjadKhati (23-02-18), Speed Racer (23-02-18)
جان من رفتارش رو توی این تاپیک ببینید :
https://forum.amnpardaz.com/viewtopic.php?f=51&t=1746
میره چند تا اکنت میسازه ، با مواضع های مختلف از پادویش ، میخواد بگه بقیه هم از پادویش دارن زده میشن
اینا را حالا ولش کنین . فقط اون پست آخرش را بخونید و مستقیما با نام رضوی خودش را نشون میده
هر انجمنی بود ، تا حالا اخراجش کرده بودن (چطور پادویشی ها صعه ی صدر دارن)
حیف بچه که آدم بخواد این نوع رفتار رو به بچه نسبت بده
-----------------------
البته تاریخ ایران پر بوده از همچین کسایی .
از قضیه ی نفت بگیر که آمریکا خیلی ها را از توی ایران داشت و اون نفر حرف عوامل خارجی را توی ایران با دلایل سفسطه کننده به کرسی مینشوند که یکیش رزم آرا بود و حتی قبل تر از اون تا به امروز که پادویش و گرین و فردا یه محصولی دیگه ای رو که ببینن برای ملت پیشرفت میخواد بیاره ، میکوبن
واسه من که دقیق توی تاریخ دارم زندگی میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks