برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب رضوی من از اصرار شما به آسیب پذیر بودن پادویش رو متوجه نمی شم ولی برداشت های خودم رو میذارم
1- شما یک هکر هستی و تو پادویش آسیب پذیری هایی رو پیدا کردی ولی چون برای رسیدن به این مرحله زحمت کشیدی دوست داری که پادویش یک پولی به شما پرداخت کنه و یا حتی شما رو استخدام کنه تا محصولات اونا رو از نظر میزان آسیب پذیری چک کنی
جواب: شرکت پادویش متخصصین خودش رو داره ولی اگه شما فکر می کنی حرفه ای تر از اونا هستی یا تحلیلگر هستی می تونی بری درخواست استخدام بدی و اگر به صورت آزاد کار می کنی اینجا دیگه شرکت پادویشه که تصمیم می گیره چیکار باید بکنه
2- شما نگران این هستی که پادویش از کاربرها جاسوسی کنه و اطلاعاتشون رو در اختیار مراجع قضایی قرار بده یا اینکه نگران هستی که سیستم کاربرها با این آنتی ویروس ضعیف آلوده بشه
جواب: به صورت فرضی میگم که مثلا 99 درصد کاربرهای ایرانی از پادویش استفاده نمی کنن و از این 99 درصد شاید 90 درصد هم از آنتی ویروس های رایگان استفاده می کنن.
از طرفی از قدیم می گن که " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است" یعنی 99 درصد کاربرها چیزی ندارن که بخوان ازشون جاسوسی بشه اونایی هم که احتمالا دنبال کاری هستن بلدن چطوری کارشون رو انجام بدن و برای این کارها آموزش دیدن پس نگرانی شما بی مورده
اگه شما نگران جاسوسی هستی تلگرام بزرگترین نرم افزار جاسوسی از کاربرهاست که تو همه خونه ها نفوذ کرده و ساخت روسیه هست و تمام اطلاعات هم تو دیتاسنترهاشون ذخیره هست و هر زمان که دولت بخواد می تونه به اونا دسترسی پیدا کنه
من چون خودم مدت کمی هست که برنامه نویسی رو شروع کردم و از سختی های اینکار با خبر هستم بنابراین می تونم بفهمم که درست کردن یک نرم افزار مثل پادویش چقدر سخته و نه تنها یک کار تیمیه بلکه باید علم اینکار رو هم داشته باشن و شما مطمئن باش که این شروع کاره و اون مواردی که شما گفتی کم کم اضافه می کنن ولی مثل همه نرم افزارهایی که در دنیا درست شدن اینکار زمان می بره و انتظار شما برای تبدیل یک شبه پادویش به Norton یا bitdefender غیر عقلانیه
اون تست هایی هم که شما گفتی به دلیل تحریم بودن ایران انجام نمی شه که فلان گواهینامه رو بهش بدن چون اجازه نمیدن یک آنتی ویروس ایرانی تو کامپیوتر های کاربرهاشون نصب بشه به فرض اینکه انقدر قوی باشه چون می ترسن که ازشون جاسوسی بشه. دلیل ترسشون هم این هست که خودشون دارن اینکار رو می کنن
از طرفی اگه به قول شما پادویش در پشت پردش چیزی هست که ما خبر نداریم و شما دوست داری تست بشه که مطمئن بشی در جریان باش که خوب پادویش می تونه یک نسخه کاملا امن رو برای بررسی بفرسته ولی برای کاربرهای داخلی یک نسخه دیگه رو ارائه بده. البته به نظر من پادویش اینکار رو نمی کنه ولی من سایت های مختلف رو که می خونم از این چیزها هم تو نرم افزار و هم تو سخت افزار زیاد دیدم
من نظرم اینه که شما فقط به فکر خودت باش و سعی کن که از آنتی ویروس هایی که قبولشون داری استفاده کن و نگران دیگر کاربرها هم نباش اونا هم به اندازه شما زرنگ و باهوش هستن و می دونن که چیکار کنن
ولی من دوست دارم که موفقیت ایران رو تو همه عرصه ها ببینم و خودم هم دوست دارم که بتونم یک برنامه درست کنم که همه قبولش داشته باشن و اینکه شما می گی من اصلا نرم افزارهای ایرانی رو قبول ندارم پس افرادی مثل من که داریم برنامه نویسی رو یاد می گیریم زحمت بی خودی می کشیم چون افرادی مثل شما میان و به دیگران القا می کنن که این نرم افزار چون ایرانیه خوب نیست
بالاخره باید از یک جایی شروع کرد

Bookmarks