برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من حق با saman33 هستش و شما جناب رضوی صلاحیت لازم درباره صحبت کردن و نظر دادن درباره آنتی ویروس رو نداری مگر اینکه مدرکی ارائه کنی که تخصص های شما رو در این زمینه نشون بده
اگر این آنتی ویروس رو خریدی و فکر می کنی ضرر کردی می تونی با متخصصین پادویش تماس بگیری تا به مشکلت رسیدگی کنن و اگه کس دیگه ای این مشکل براش به وجود اومده به خاطر پولی که پرداخت کرده حتما خودش با شرکت مربوطه تماس می گیره
من خودم از آنتی ویروس های مختلفی استفاده کردم اونایی که یک نسخه free دارن همه ویروس ها رو شناسایی نمی کنن و چون free هم هستن شرکت مربوطه مسئولیتی قبول نمی کنه
حتی آنتی ویروس های قدرتمند هم بعضی وقت ها نمی تونن ویروس ها رو شناسایی کنن مثلا وقتی که یک ویروس جدید ساخته می شه و بسیاری از کامپیوتر ها رو درگیر می کنه بعد آپدیت های لازم ارائه می شه
هر وقت تونستی یک آنتی ویروس ساده بسازی که یک هزارم پادویش قدرت داشت اونوقت می تونی بیایی نظر بدی
شما سعی کن به جای تخریب کردن به این جوون های کشورمون افتخار کنی
ویندوز هم از شروع درست شدن تا همین الان که ویندوز 10 آخریش هست چندین هزار باگ داشته و هنوز هم با این همه متخصصین حرفه ای مایکروسافت هنوز هم باگ داره
Bookmarks