سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید روی چه معیاری فرمودین من صلاحیت ندارم ؟ بنده رو میشناسید ؟ قبلا" با هم آشنا شدیم ؟! کمی کلیشه ای عنایت کردید
عجب استدلالی کردین !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اگر من نتونم یک نمونه نرم افزار حسابداری بنویسم نمیتونم در مورد صحت عملکرد یا کاربری یا .... نرم افزارهای حسابداری نظر بدم ؟؟؟ عجب
بگذریم
بحث آسیب پذیری هست نه شناسایی ویروس که این دو مثل زمین و آسمون با هم فرق میکنن ( لطفا" مطالعه کنین )
من تخریب نمیکنم ، لینوکس کار هستم و نیازی به پادویش ندارم لذا اگر گفتم مشکلی هست واسه این بود که مشکلات رو حل کنن
ولی وقتی همه دوست دارن "خود گوید و خود خندد و عجب مرد هنرمندی" باشن دیگه کاریش نمیشه کرد
حرفای شما درست
پادویش نامبر وان آنتی ویروس هاست
ولی جواب جناب سامان فنی نبود ، حتی جوابی که نقل قول کرده بودن
نهایت امر ؛ حمله سایبری بعدی که کشور رو مورد تهدید قرار میده نشون خواهد داد که پادویش درست میگفته یا ... !
Bookmarks