موافقم کاش ما هم یه چیزی مثل Silicon Valley تو ایران داشتیم و از این همه جوون و بچه ای که وقتشون و عمرشون یا داره به الکی هدر میره یا اگه کار هم میکنن هیچ ربطی به دانشی که براش درس خوندن نداره استفاده میشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کنید ما نیروی انسانی کم نداریم خیلی هم داریم ولی محیط دلسوز برای این همه قشر که حاضر شدن حتی با فوق لیسانس کارگری کنن نداریم.
دیدم که میگم خودم دیپلم هم به زور دارم ولی میرفتم فرم برای انواع مختلف کارگری پر کنم بار ها فوق لیسانس ها و لیسانس های مملکت رو میدیدم که برای کار هایی مثل مامور BRT و فروشنده مغازه و... فرم پر میکردن.
بنده هم مثل شما و بقیه شیعه به دنیا آمدم و حتی تو خانواده ای هستم که به نماز و مسجد خیلی اعتقاد دارن ولی درسته قرآن و پیامبر سندیت بزرگی برای مسلمونا هست و ما مسلمونا اعتقاد داریم که حتماً یه سری چیزا حکمت بوده که ما ندونیم اما دانشمند های بزرگ خارجی که بعضاً علاقه ای به وابستگی به دین نداشتن و خودشونو آزاده معرفی میکردن برای هر چیزی دنبال دلیل علمی بودن و چون برای وجودیت خدا از بدو بشریت تا الان دلیل علمی نتونستن پیدا کنن و همینطوری برای عدم وجودیتش که برای اونم دلیل قاطعی ندارن این نظریه معمولاً برای دانشمندان (نه مسلمونا) مجهول حساب میشه و از این نظر گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگرنه بنده هم اعتقاد دارم که خالق هستی وجود داره و این جهان مسلماً خودجوش ساخته نشده ولی همونطور که شما نمی تونید بر علیه یه کافر دلیل مستند (به جز قرآن) بیارید اونا هم نمی تونن برای عدم وجودش بر علیه ما دلیل مستند بیارن و سر همین موضوع معمولاً بین ما مسلمونا و اونا دعواست و اسلام ستیزی و... که میگن شاید درصدیش به خاطر این جهل علمی باشه که ایشالا اگه اینم خدا بخواد انسان بتونه به علم یقین وجود خدا بر اساس مستندات علمی دست پیدا کنه و اونا هم دیگه دلیلی برای تکذیب نداشته باشن.
Bookmarks