برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم خیلی دوست داشتم شب که میخوابم و فردا صبح که پا میشم ببینم ایران قوی ترین و سریع ترین پردازنده جهان رو ساخته و تو اخبار ساعت 2 بعد از ظهر بشنوم که آمریکا از ایران درخواست کرده براش شاتل فضایی بسازه!!!!!!!!مثلاً پادویش کجا Kaspersky که 20 سال سابقه داره کجا؟ یا گوشی سامسونگ و اپل کجا GLX ایرانی کجا؟
اما باور کن شدنی نیست!!!
امکان پذیر هست؟
پس اگر امکان پذیر نیست باید از یه جایی شروع کرد دیگه، درسته؟
من و شما میتونیم تا ابد دمپایی ترکیه ای یا آدامس بادکنکی چینی بخریم!!!!!!!! خیلی هم مردم چین و ترکیه و کسانی که تو کارخونه هاش کار میکنن رو خوشحال میکنیم!!!
اما بالاخره که چی؟ تا کجا میشه نفت رو فروخت و آدامس بادکنکی رو از ترکیه وارد کرد؟ تا کی؟ تا چه زمانی؟









Bookmarks