بخاطر صحبت های خوبت ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کن منم تو این مدت که برای این شرکت تبلیغ کردم ، 1 ریال هم باباتش گیرم نیومده و اصلا برای پول همچین کاری نکردم. من فقط ویدیویی از این شرکت رو توی آپارات دیدم که 100 تا لیسانس و فوق لیسانس دارن شب و روز اونجا جون میکنن
این کمترین کاری بود که میتونستم انجام بدم
من پول خرید گرون ترین گوشی بازار رو دارم اما گوشیم گوشی مونتاژ شده تو خرمشهره!!( جایی که تو عمرم یکبار هم نرفتم)
تو این بیکاری شدید، تکلیف بچه هایی کوچیکی که الان دارن تو پارک محل ، بازی میکنن چی میشه؟ آیا اونا هم مثل من آدامس ترکیه ای میجون و آنتی ویروس آمریکایی میخرن؟!!! آیا اونا در آینده اصلا پولی یا نفتی براشون باقی مونده که التماس چینی ها کنن که بهشون فلان تکنولوژی رو بدن؟
چون قرار شد بحث رو ادامه ندیم بذار یه جمله از مالک کارخانه ی کره ای دوو برات بگم>>>
این جمله همیشه مغز من رو به فعالیت وادار میکنه که>>
چه لذت بخش است هنگامی که کودکی میوه درختانی را که پدربزرگش کاشته است میچیند(کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست نوشته ی کیم -وو-چونگ)
Bookmarks