حق با شماست ما نباید تا ابد زیر سایه خارجی ها بمونیم اما دیگه نیاز نیست همه چیز رو از صفر اختراع کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با اینکه کشورمون باید پیشرفت کنه موافقم و حتی دوست دارم اگر بشه خودمم توی این موفقیت سهیم باشم اما با اینکه کل کشور های جهان رو در یه جبهه و خودمون رو در جبهه مخالف بدونیم و تافته جدا بافته بخوایم همه چیز رو از صفر بسازیم اصلاً موافق نیستم.
و متاسفانه چیزی که الان ما شاهد اون هستیم اقتصاد مقاومتی برای بعضی ها شده حتی اختراع چرخ از اول اما چرا؟ یعنی همون آمریکا که نمی تونه هیچ غلطی کنه انقدر قوی بوده که یه کشور دوست هم برای ما نذاشته؟ یعنی ایران مونده و حوضش؟
مسلماً هستن کشور هایی که با ما هم در شرایط تحریم رابطه اقتصادی داشته باشن سر این موضوع از نظر من همکاری و کار تیمی همیشه خیلی خیلی بهتر از تولید تکی و افتخارشه.
درباره دوستمون هم که گفتید ندونسته نظر میدن درسته ایشون خبر ندارن که دیتابیس و موتور و... آنتی ویروس پادویش چطوری و به چه نحو ساخته شده اما آیا شما خبر دارید که دفاع میکنید؟
وقتی آدم 100 درصد به قطع از چیزی خبر نداره پس نه باید دفاع کنه و نه مخالفت مثل نظریه وجودیت خدا می مونه که هنوز که هنوزه نه ادعای کافرا و عدم وجودش ثابت شده و نه ادعای متدین ها و وجودش.
پس تا چیزی رو به وضوح و شفاف و با دلیل و مدرک علمی و عینی که خودتون تخصص فهم و درک مستنداتش رو داشته باشید ندیدید نباید دفاع هم کنید به نظرتون درست نیست؟
همیشه بهتره تا از جوانب کامل هر موضوعی مطلع نشدیم دربارش نظر ندیم پس الان شما هم وجودیت اصلی موتور آنتی ویروس رو ندیده قضاوت کردید که 100 درصد بومیه.
اینکه آقا امید هم میگن که باید تاییدیه مثل تست و بررسی تخصصی داشته باشه برای اینه که حداقل یه نرم افزار کد بسته رو وقتی نمیشه کدنویسیش رو تجزیه و تحلیل کرد حداقل 4 تا متخصص و اهل فن بین المللی تاییدش کرده باشن.
مثلاً چطور فلان محصول میسازن میگن با تاییدیه فلان اتحادیه اروپا؟ اینجا اروپا بودنش مهم نیست مهم اینه که اون محصول تو جهان مطرح شده و حداقل 4 نفر از 4 جای مختلف دنیا تستش کردن نه اینکه فقط مختص یه کشور باشه.
وگرنه الان ما کد های آنتی ویروس های دیگه هم مسلماً نمی تونیم ببینیم اما وقتی اکثریت کشور های جهان ازش استفاده میکنن این اطمینان در یوزر معمولی پیش میاد که حداقل 4 تا کشور پیشرفته تر ازش استفاده میکنن پس بین جامعه جهانی مورد اعتماد قرار گرفته که این اتفاق افتاده.
کل حرف من اینه که از نظر من تافته جدا بافته بودن تو جهان خوب نیست و اگه محصول ایرانی واقعاً چیزیه باور کنید هستن کشور هایی که هنوز در تحریمات آمریکا هم با ما مبادلات اقتصادی دارن چرا نباید اونا هم استفاده کنن؟
ایرانی وقتی ببینه هم وطنش تونسته کاری کنه که مثلاً یه چینی با اون کشور پر ابهتش از محصول ایرانی استفاده کنه اون موقع است که به هم وطن خودش مینازه نه وقتی که محصولی که نه 100 درصد میشه تاییدش کرد نه ردش کرد رو به فقط هم وطن های خودش بفروشه.
Bookmarks