اون مدل های بالاتره، مثلاً GT60 دوتا که نه، 3 تا اسلات msata داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Last.Surviver برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو مورد هست. اول اینکه رو همچین لپ تاپی همون یک عدد ساتا کافی هست، تو رندر و این چیزا پردازنده و رم به قدری قوی نیستن که سرعت حافظه گلوگاه ایجاد کنه ! البته بستگی به پروژه ایی که کار میکنید هم داره مثلاً کار روی ویدئوی 1080 با بیت ریت 25 مگابیت نسبت به یه 720 ئه 6 مگابیتی مسلماً سرعت ssd/hdd بیشتری می خواد.
البته نمیدونم میشه از ساتا هارد و msata رو حالت Raid0 استفاده کرد یا نه، ولی به خاطر همین دلیلی که گفتم نیزای به کار نیست کلاً .
*این مدل GE60 رو من خیلی سرچ کردم همشون تک اسلات msata هستن، ولی باز شما منابعتون رو چک کنید شاید اشتباه کنم.
والا به نظرم خیلی بعیده رو 1080 بخوادد بیشتر حجم رم بگیره مگر اینکه باگ باشه، دقیق یادم نیست یکی از همین بازی های این چند وقت اخیر، Fc4 یا cod aw همین مشکل رو دارن، به طور اتومات کل حافظه گرافیکی رو اشغال میکنن ! این موارد باگ رو کلاً باید جدا در نظر گرفت.
و موضوع دیگه گیمی که تکسچر هاش بخواد 3 4 گیگ حجم داشته باشه بدون شک 850 از پشس بر نمیاد ! پس فرقی نمیکنه 2 گیگ باشه یا 4 گیگ ! این اعداد روی کارت هایی مثلاً GTX770 یا GTX970 تفاوت ایجاد میکنن چون اون GPU توانای هَندل اون سطح جزئیات رو داره ...
بعد یه موضوع، شما اول باید از اجرای خوب همین بازی های روز مطمئن شی بعد به فکر آینده باشی، در واقع نقد رو بچسب نسیه رو ول کن ! خدا بزرگه، شاید ساله دیگه یهو 4 تا بازی اومدنُ GTX970 های الان رو به زانو درآوردن ! :D

Bookmarks