منم بعید میدونم بخوا زیر فشار بلایی سرش بیاد، چون اصولاً پردازنده و گرافیک که سیستم امنیتی دما دارن و نهایتش اینه که به مرز میرسن و سرعتشون میاد پایین همین، ولی دمای زیاد مدار تغذیه رو داغون میکنه، که خب به خاظر نحوه خاص هواکش های زیر لپ تاپ که تعبیه شده فکر نکنم مشکل خاصی بوجود بیاد. اکثر لپ تاپ ها کفش زیاد ورودی هوا نداره ولی این مدل کفش پره از منافذ به حدی که قسمت زیاید از مدار تغذیه پردازنده قابل دیدنه !
دمای معمولی خیلی به محیط کار بستگی داره، چیزی بین 40 تا 50 هست. ولی بعد از لود که به 95 رسیده بود، دیگه هر کار کردم زیر 60 نیامد ! و هر بار هم اینطوری بود یعنی بعد از یک ساعت لود دیگه دما میچرخه حدود 55-60 که خب تو این حالت روی کیبورد گرما کمی قابل احساسه و حتی هوای داغ زیادی هم از خروجی فن بیرون نمیاد و کف لپ تاپ به خاطر همون جریان هوای زیاد، چندان داغ نیست. در واقع تنها جایی که میفهمید دستگاه 60 درجه داره فقط تو نرم افزاره .
باز میگم دما به محیط کار خیلی بستگی داره که دمای محیط من کاملاً بالا محسوب میشد. دیروز که اتاق کمی خنک تر بود همون حدود 40 میچرخید، ولی چه رو 40 و چه 60، رویلپ تاپ به هیچ وجه اذیت کننده نبود .
سوتی های کیفیتی مثل تاچ پد، دیسک دریاو، موسی که تو بسته بندی گذاشتن که بیشتر فکر میکنم مدل جایگزین خاور میانه یا ایران باشه ! نوار قرمز رنگ دور لپ تاپ که من خوشم نیومد از کیفیتش، و لوگوی بدرنگ و بی کیفیت روی درب که خیلی بهتر از این میتونست باشه . این موارد همونطور که قبلاً اشاره کردم موارد نه چندان مهم و غیر ضروری هستن . این لپ تاپ روی موارد اساسیش م مهمش کار شده ولی خب برای هماهنگی قیمت از یه سری موارد نه چندان مهم هم زده شده .
والا دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم نحوه شارژ به صورت موازی هست و اصولاً این باتری ها مدار قطع کن دارن چون اگه جریان قطع نشه باتری منفجر میشه ! البته دقیق یادم نیست فکر کنم باتری لیتیومی بود که اینجوری بود یا شایدم همین ، زیاد مهم نیست، چیزی که خیلی خیلی مهمه، حتی اگه قصد یک ساعت بازی کردن دارید، باید باتری رو جدا کنید و با برق کار کنید، باتری در مقابل گرما مثل کره رو آتیش میمونه ! و ظرفیت باتری رو در عرض یکسال به طور کامل نابود میکنه. حالا باتری خودش یه سری نکات نگهداری داره که مقاله راجبش زیاد هست، ولی به طور کلی وقتی فول شارژ شد نیازی نیست که از برق در بیارید.
واسه این قابلیت باید دوتا اسلات mSata داشته باشه که خب نداره !
نکته خاصی دیگه ایی به نظرم نمیرسه، اگه به نکات ضعفش میتونید کنار بیاید خب انتخاب خیلی خوبی هست ! ولی من خودم نمایشگر IPS رو واقعاً ترجیح میدم ....

Bookmarks