بابت نظرات و پیشنهادات و عکس هایی که گرفیتد بی نهایت ازتون ممنونم...
در مورد توقع بنده از لپ تاپ که اشاره کردین... قبول دارم حرفتون رو و انتظاری در این حد که گفتم ندارم صرفا جهت توان و تحمل لپ تاپ پرسیدم، هرچند نمایندگی msi که رفتم می گفت این لپ تاپ زیر فشار رندر بی وقفه ی چند روزه هم هیچ مشکلی نداره ( البته جریان ماست فروشه رو هم باید در نظر گرفت و همچنین طول عمری که تحت همچین فشاری به شدت پایین میاد)
من این لپ تاپو واسه کار اختصاصی مثل صرفا گیمینگ یا فقط واسه فیلم دیدن و ... نمیخوام، روزی یکی دو ساعت بازی، گاهی وقتا فیلم دیدن... و بقیه کارایی که قبلا اشاره کردم ولی نه در حد فوق حرفه ای!
در کل لپ تاپ صفحه تاپ مشکل ساز و رو مخ نیس؟ فیلم دیدن توش اذیت کن نیس؟ خیلیا تو بازیا خیلی از صفحه نمایشش راضی هستن!!!
سوالی که بخاطر حجم زیاد فک کنم یادتون رفت جواب بدین دما در حالت کابری معمولی و روزمره (وبگردی، فیلم دیدن و ...) هستش، لپ تاپ در این حالت تا چه حد گرم میشه؟ (زیر و روی لپ تاپ)
جایی نوشتید که : حالا دیگه نمیخوام راجب نکات مسخره کیفیتی این لپ تاپ حرفی بزنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب لطفا این موارد رو بگین... :دی راستش تصمیم رو msi هستش و فردا پس فرداست که ..... پس هر مشکلی که به ذهنتون میاد بگین
راستی وقتی فول شارژ بشه باتری از مدار خارج میشه؟! :دی سوال فوق فنی تخصصی و سرنوشت ساز :دی
در مورد اسلات mSATA مشکلی نیس وارد شده، و قیمت 120گیگ 300 تومنه! فقط سوالی که دارم اینه که قابلیت پیکربندی به صورت Super Raid رو داره؟ یه جا خوندم که این قابلیت رو نداره!!!
خلاصه اینکه هر نکته مثبت و منفی در ذهن دارید بگید که تصمیمم قطعی شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks