سلام
عملکرد پردازنده i5 9400f در بازی ها ، بهتر هست :
AMD Ryzen 5 3600 Review | TechPowerUp
پردازنده ی i5 9400f را در بازی ها ، نسبت به بقیه ی پردازنده ها در لینک بالا مقایسه کنید .
سلام
عملکرد پردازنده i5 9400f در بازی ها ، بهتر هست :
AMD Ryzen 5 3600 Review | TechPowerUp
پردازنده ی i5 9400f را در بازی ها ، نسبت به بقیه ی پردازنده ها در لینک بالا مقایسه کنید .
Speed Racer (14-12-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
لینکو چک کردم، بعدش چندتا سایت مشابه رو هم چک کردم... در اکثر مواقع، i5 9400F بهتر از Ryzen 2600X عمل میکرد. اونم در حد 10 فریم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نمیدونم چرا توی سایتای خارجی (حتی کامنتهای یوتیوب) رایزن رو ترجیح میدن؟
خب 9400F بهتره که. :|
SajjadKhati (14-12-19)
استاد سجاد واقعا کیف کردم از لینکی که گذاشتی. پردازنده 2 میلیونی اینتل ، پردازنده 3 میلیونی و نسل 3 AMD رو در گیم شکست داده. حتی دمای اینتل هم در گیم ها پایین تره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز پردازنده ای که من معرفی کردم 2600 است نه 2600Xبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Magnum97 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق مواردی که گفته شد انتخاب با خودته که چه پردازنده ای انتخاب کنی و برای ما هم تفاوتی نمی کنه.
آخرین ویرایش توسط Speed Racer در تاریخ 14-12-19 انجام شده است
SajjadKhati (14-12-19)
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Magnum97 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چه چیز را برای انتخاب مد نظر قرار دادن .
ممکنه فقط گیم نبوده باشه .
ممکنه هم گیم و هم نرم افزارهای رندرینگ و سنگین هم بوده باشه که در این صورت ، همینطور که آقا arshan گفتن ، حتما ryzen 2600 بهتر هه . چه برسه به 2600X و مخصوصا 3600 .
Speed Racer (14-12-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks