ببین شما اینطوری سوال پرسیدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Magnum97 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه هم گفتی 13 تا 14 که بعدا گفتی تا 15 نهایتا. من هم دنیال سیستمی بودم که هم توی گیم قوی باشه و هم توی پردازش چند هسته ای که با توجه به بودجه من Ryzen 2600 انتخاب کردم. این فکر خودم بود. ولی استاد سجاد نگاه کردن که شما برای گیم می خوای که گفتن اون پردازنده اینتل برای گیم بهتره. اگه شما می گفتی هم برای گیم و هم برای پردازش چند هسته ای مطمئن باش پردازنده دیگه ای معرفی می کرد.واسه گیمینگ چی رو پیشنهاد میکنین؟ لپتاپ یا دسکتاپ؟
الان هم که شما Ryzen 2600X بخری باز از بودجه بیشتر می شه که با سوال شما هماهنگ نیست. چون می شه بین 13 تا 17 میلیون چندین سیستم مختلف انتخاب کرد با کارکردهای مختلف.
پردازنده 9400F در گیم از 2600 فریم بیشتری میده ولی در پردازش چند هسته ای ضعیف تره.خب 2600 معمولی که دیگه از جفت 2600X و 9400F ضعیفتره. :|
بعد اینا سهتاشون یه قیمتن.
اما منظور من طبق لینک استاد سجاد مقایسه 9400F و Ryzen 3600 بود که 9400F با قیمت پایین تر فریم خوبی در حد Ryzen 3600 و حتی در بعشی بازی ها بالاتر میده
به هر حال هر سیستمی خریدی مبارکت باشه فقط عکس از تک تک قطعات سیستمی که خریدی طبق عرف تاپیک مربوطه یادت نره
موفق باشی

Bookmarks