اشکال نداره، سیستمو بگو. کارت صدا رو میذارم واسه بعدها...نقل قول:
و اینکه همونطور که توی پُست قبلیم گفتم، دیگه ته بودجهم 15 تومنه. 13 تومن نیس. :)
Printable View
اشکال نداره، سیستمو بگو. کارت صدا رو میذارم واسه بعدها...نقل قول:
و اینکه همونطور که توی پُست قبلیم گفتم، دیگه ته بودجهم 15 تومنه. 13 تومن نیس. :)
مادربرد: ASUS PRIME A320M-Kنقل قول:
پردازنده: AMD Ryzen 5 2600
رم: Corsair VENGEANCE RGB PRO TUF 16GB 8GBx2 3000MHz CL15
کارت گرافیک: GIGABYTE GeForce RTX 2060 GAMING OC PRO 6G
هارد دیسک: BarraCuda ST2000DM008
اس اس دی: Samsung 860 EVO 250GB
پاور: Green GP600B HP Plus
مانیتور: BenQ GW2270H
بقیه قطعات به انتخاب خودت مثل دی وی دی رایتر و کیس و این حرفا. سیستم وحی منزل نیست و بر اساس فکر شما قابل تغییره و می تونی هر کدوم از قطعاتی که خوشت نیومد با یکی دیگه جا به جا کنی
حدودا 16 تومن می شه
خیلی ممنون!نقل قول:
منم کلاً همینو میخواستم. اینکه یه سیستم ایدهآل بهم پیشنهاد بشه و اگه نیازی بود، خودم بالانسش کنم. :)
سلام
عملکرد پردازنده i5 9400f در بازی ها ، بهتر هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پردازنده ی i5 9400f را در بازی ها ، نسبت به بقیه ی پردازنده ها در لینک بالا مقایسه کنید .
لینکو چک کردم، بعدش چندتا سایت مشابه رو هم چک کردم... در اکثر مواقع، i5 9400F بهتر از Ryzen 2600X عمل میکرد. اونم در حد 10 فریم!نقل قول:
ولی نمیدونم چرا توی سایتای خارجی (حتی کامنتهای یوتیوب) رایزن رو ترجیح میدن؟
خب 9400F بهتره که. :|
استاد سجاد واقعا کیف کردم از لینکی که گذاشتی. پردازنده 2 میلیونی اینتل ، پردازنده 3 میلیونی و نسل 3 AMD رو در گیم شکست داده. حتی دمای اینتل هم در گیم ها پایین تره.نقل قول:
دوست عزیز پردازنده ای که من معرفی کردم 2600 است نه 2600Xنقل قول:
طبق مواردی که گفته شد انتخاب با خودته که چه پردازنده ای انتخاب کنی و برای ما هم تفاوتی نمی کنه.
خب 2600 معمولی که دیگه از جفت 2600X و 9400F ضعیفتره. :|نقل قول:
بعد اینا سهتاشون یه قیمتن.
ولی اونطور که فهمیدم، مادربردهایی که از 9400F پشتیبانی میکنن، پشتیبانی رم ضعیفتری دارن نسبت به مادربردهای همقیمت AMD. و اینکه 9400F توی پردازش چند هستهای کلاً یه لِوِل از 2600X ضعیفتره توی بنچمارکِ گیکبنچ:
2600X: 32,000
9400F: 24,000
فک کنم همین 2600X مدرنتر و بهتر و بهصرفهتر از 2تا گزینهی دیگه باشه.
به هر حال... مرسی بابت راهنمایی. برم سیستمو جور کنم! :)
ببین شما اینطوری سوال پرسیدینقل قول:
بودجه هم گفتی 13 تا 14 که بعدا گفتی تا 15 نهایتا. من هم دنیال سیستمی بودم که هم توی گیم قوی باشه و هم توی پردازش چند هسته ای که با توجه به بودجه من Ryzen 2600 انتخاب کردم. این فکر خودم بود. ولی استاد سجاد نگاه کردن که شما برای گیم می خوای که گفتن اون پردازنده اینتل برای گیم بهتره. اگه شما می گفتی هم برای گیم و هم برای پردازش چند هسته ای مطمئن باش پردازنده دیگه ای معرفی می کرد.نقل قول:
واسه گیمینگ چی رو پیشنهاد میکنین؟ لپتاپ یا دسکتاپ؟
الان هم که شما Ryzen 2600X بخری باز از بودجه بیشتر می شه که با سوال شما هماهنگ نیست. چون می شه بین 13 تا 17 میلیون چندین سیستم مختلف انتخاب کرد با کارکردهای مختلف.
پردازنده 9400F در گیم از 2600 فریم بیشتری میده ولی در پردازش چند هسته ای ضعیف تره.نقل قول:
خب 2600 معمولی که دیگه از جفت 2600X و 9400F ضعیفتره. :|
بعد اینا سهتاشون یه قیمتن.
اما منظور من طبق لینک استاد سجاد مقایسه 9400F و Ryzen 3600 بود که 9400F با قیمت پایین تر فریم خوبی در حد Ryzen 3600 و حتی در بعشی بازی ها بالاتر میده
به هر حال هر سیستمی خریدی مبارکت باشه فقط عکس از تک تک قطعات سیستمی که خریدی طبق عرف تاپیک مربوطه یادت نره
موفق باشی
سلامی مجددنقل قول:
نمیدونم چه چیز را برای انتخاب مد نظر قرار دادن .
ممکنه فقط گیم نبوده باشه .
ممکنه هم گیم و هم نرم افزارهای رندرینگ و سنگین هم بوده باشه که در این صورت ، همینطور که آقا arshan گفتن ، حتما ryzen 2600 بهتر هه . چه برسه به 2600X و مخصوصا 3600 .