عزیز این لینک شرکت مادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HP ENVY dv6-7356se Notebook PC(E6Z90EA)| HP® Middle East
خود شرکت هیچ جا ننوشته 3d
رزولیشن مانیتور بسیار معمولی است 1366*768
عزیز با این بودجه پیشنهاد میکنم اینو بگیری
لپ تاپ Lenovo IdeaPad Y510
پردازنده 4700 گرافیک 750
سلام داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا همینجوره که شما میفرمایین ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دادا تو سایت خود ه اچ پی باز هم اصلا چیزی در مورد ارتقاء رم این لپ تاپ به 16 گیگ چیزی نتونستم پیدا کنم !!!
فک کنم باید از روزنامه ی دنیای اقتصاد بخاطر فریب دادن مردم شکایت کنم !!!
این لنوو واقعا فوق العاد ه اس اما حیف ویندوز اورجینال روش نصب نیست !!!
راستی یه سوال دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لپ تاپ های جدید (در نظر بگیریم همین 7356se) قابلیت اضافه کردن حافظه SSD رو دارن؟
چون اطلاعاته دقیقی در این مورد ندارم که بشه روی لپ تاپ هم SSD گذاشت یا نه !!!
متاسفانه تو بازار هم لپ تاپ های دارای هارد SSD قیمته به مراتب بالاتری دارن !
اگه بشه همین 7356se رو بگیرم و بدم یه متخصص یه هارد SSD هم وصلش کنه عالی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
این کار شدنییه اصلا یا من توهم زدم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دریچه تعویض هارد پلمب گارانتی نداشته باشه ( که معمولا داره ) به راحتی میتونید هاردشو با ssd تعویض کنید و نیاز به تخصص هم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خارج از کشور تشریف نمیبرید زیاد روی ویندوز ارجینال تاکید نداشته باشید
|
به نظرتون در آینده میشه با اضافه کردن رم کاراییش و افزایش داد یا نسبت به سایر قطعاتش رمش در حالت 8 گیگ هم جوابگو هست و نیازی نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا بعضی از تولید کننده ها همچین قابلیتی رو میزارن رو لپ تاپشون امید جان؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان یعنی هارد خودش و دربیارم جاش ssd بندازم؟
اینجوری که خیلی بد میشه نمیشه یه جوری باشه که هم هارد خودش باشه هم ssd اضافه کنیم؟
یا هاردش و در بیاریم یدونه 500 گیگ بندازیم روش (نصف هارد خودش) بعد کنارش هم یه ssd بندازیم ؟
والله نیما جان توی این چندین و چند سال این ویندوز های غیر اورجینال خیلی اذیتم کردن تا اینکه چند سال پیش تازه ویندوز 7 اومده بود یدونه اورجینالش و گرفتم و نصب کردم رو سیستم واقعا بسی کار باهاش لذت بخشه و مشکلی پیش نمیاد !!!
به همین خاطر چون الان بودجه ام محدوده دیگه پولش و ندارم یدونه هم ویندوز بخرم !
دیگه نیما جان به قول بابام هم خدا رو میخوام هم خرما رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به یه هزینه کم میخوام همه چی داشته باشم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله هارد باید تعویض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط x00t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها راه حل استفاده از هاردهای هیبریدیه که فعلا قیمتهای بالائی دارند
بیس ویندوز اورجینال و غیر ارجینال دقیقا یکیه
احتمالا شما ویندوز غیر ارجینال و دستکاری شده استفاده فرمودید که مشکل پیدا کرده
چندین ساله از ویندوز غیر ارجینال با اکتیویتور خوب استفاده میکنم و هیچ موقع هم مشکلی نداشتم
امروز این لپ تاپ و با قیمت 3 میلیون تومان تمام خریدم.
فعلا که در حال راه اندازی ویندوزشم :دی!
توکل به خدا ببینیم چی میشه !!!
با سلام من خودم 15 سال کارم فروش سخت افزار هست باور کنید لپ تاپ های hpخرابیشون خیلی زیاده کلا اگر دوست دارید لپ تاپ خوب بخرید acer - Lenovo - dell - apple
x00t (27-01-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farda255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز سلام
با تشکر از نظر شما ...
اما من دیگه چند ساعت پیش خریدمش :دی!
خرابم شد دیگه شد دیگه بیخیال حالا خدا بزرگه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یدونه نرم افزار داره به اسم hp support assistant که فکر بعد از اینکه لپ تاپ و راه اندازی کردم داره کار میکنه فکر کنم کارش پیدا کردن آخرین درایور های موجود برای لپ تاپ ه !!!
از دوستانی که با لپ تاپ های اچ پی کار کردن یه سوال داشتم با وجود نرم افزار hp support assistant دیگه نیازی برای نصب نرم افزار های آپدیت درایور نیست؟
یه توضیح کوچولو دوستان اهل فن در مورد این نرم افزار بدن یک دنیا سپاسگذار میشم.
درسته زیاد از سخت افزار سر در نمیارم ولی انشاءالله پس از بررسی کامل این لپ تاپ یه نقد و بررسی درست حسابی ازش در این فروم میذارم .
با تشکر از همه ی کاربران شهرسخت افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks