كلا من يكي از مخالفين سر سخت hp هستم در زمينه لپتاپ . چون خرابي بيش از حدي ازش ديدم .
یعنی خریداران این تعداد لپ تاپ اچ پی در بازار دارن اشتباه میکنن؟

من که الان 3 روز بود برای خرید لپ تاپ به بازار میرم (البته بیشتربرای انتخاب!) خرابی یا کسی رو ندیدیم که ازش ناراضی باشه اما به فرض مثال چند مورد دیدم که لپ تاپ لنوو یا ایسر داشتن و برای گارانتی آورده بودن !

خواهشمندم اگه امکانش هست دلیلتون و به صورت منطقی و با ارائه سند و مدرک علمی! ارائه بدین نه به صورت علایق و نظرات شخصی !

امکانش هست افرادی هم باشن که جز اچ پی چیزی رو قبول داشته باشن !

:دی!
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
درضمن برند خوش تعميري نيست
سلام

باز هم در جواب شما هم مثل دوستمون من به چند تا فروشگاه که خدمات پس از فروش هم درکنارشون بود مراجعه کردم اما کمترین تعداد مراجعه برای تعمییر لپ تاپ های اچ پی دیدم !

(اما شاید این تعداد مراجعه ی کمتر دلیلش فروش کم این برند در بازار باشه اما مثل دوستمون لطفا نظر علمی بیان بفرمایین! سلیقه ی شخصی نه!)

سپاسگذارم

سلام

مهمترین پارامتر را نفرمودید. قیمت؟

این نوت بوک پردازنده و گرافیک خوبی داره ولی از نسل قبلیه

فکر میکنم یک سال پیش این نت بوک میتونست یک انتخاب خوب برای کارهائی با محاسبات بالا باشه ولی امروز با توجه به ورود دستگاهها با پردازنده هزول و گرافیک سری 7 زیاد دلچسب نیست

تا جائی که یادمه این نوت بوک قیمتی حدود 3 تومن داشت

به هر ترتیب اگر مورد استفاده شما کارهای محاسباتی سنگین است و دستگاه دارای گارانتی معتبر هستش بنظرم تا 2 الی 2.2 این دستگاه ارزش خرید داره

ولی اگر کارهای روزمره و بازی انجام میدید بهتره نوت بوک جدیدتر تهیه بفرمائید
سلام دوست عزیز

بنده در رنج قیمتی 3 تومن دنبال لپ تاپ هستم .

این لپ تاپ هم در بازار متاسفانه قیمت واحد و مشخصی نداره و از 2900000 تومان هست تا 3200000 تومان ! که یک اختلاف قیمت 300000 تومانی من در بازار دیدم اما جز تغییر گارانتی به 24 ماه و هدیه موس و کیف چیزه دیگه ای تغییر نکرد !

اگه امکانش هست لطفا قیمت به روز این لپ تاپ و بفرمایین چون واقعا این مسئله ی قیمت خودم و هم سردرگم کرده !

با تشکر از شما دوست عزیز