بعدشم من دیدم AMD r9 m375رتبه نودویک رو داشت
درحالیکه رتبه یک تا پانزده بیست فقط برای پی سی هاست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کاربر گرامی لپتاپ های که بتونند بازیها رو اجرا کنند همه دارای دو گرافیک هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid0856 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدشم من دیدم AMD r9 m375رتبه نودویک رو داشت
درحالیکه رتبه یک تا پانزده بیست فقط برای پی سی هاست
|
جزئیات این چیپ گرافیکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zalissan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Radeon R9 M375 - NotebookCheck.net Tech
zalissan (28-12-15)
ممنون اقای طرفدار AMDبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی ی سوال دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه این ایسر وی 5 چیه؟ میگن کارت گرافیکش 750m sli هست اونم با قیمت دومیلیونو سیصد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
zalissan (29-12-15)
نمیدونم یکی بود که کاربراش مدعین کارت گرافش جی تی 750ام اس ال آیی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم تو ایران اینه
Acer aspire v5 573g 74508g1takk ya 54208G50akk
فقط سی پی یوش قدیمی و از نسل چهاره ولی اینو حال کردم
Nvidia gt 750m sli 4GB
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 29-12-15 انجام شده است
zalissan (29-12-15)
|
عجب
پس همون لنوو زد5170 بهتر ازهمه هست تو این قیمت؟؟؟
هرکاری میکنم لنوو به دلم نمیوفته چون لپ تاپ قبلیم لنوو بود دیگه ازش خسته شدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks