سلام دوستان
سه تا لپ تاپ دو سیصدی پیش روی منه بنظر شما کدام یک از لپ تاپها تو بازیا قوی تر از دیگریه؟؟؟؟؟؟
Lenovo z5170
Asus k556uf
Acer e5 573g
البته اگه ایسر هشت گیگ رمی پیدا بشه
سلام دوستان
سه تا لپ تاپ دو سیصدی پیش روی منه بنظر شما کدام یک از لپ تاپها تو بازیا قوی تر از دیگریه؟؟؟؟؟؟
Lenovo z5170
Asus k556uf
Acer e5 573g
البته اگه ایسر هشت گیگ رمی پیدا بشه
|
طرفدار ای ام دی کجایید؟؟؟؟ چرا جواب نمیدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید![]()
من که از ای ام دی خاطره خوبی ندارم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
یعنی بخاطر پردازندش فقط؟ آخه کارت گرافش ی جوریه
لپ تاپ خوشگلیه ها فقط برا بازی کال اف بلک آپس تری و متال گیر مطمئن نیستم
البته کارت گراف آنبردش که اینتل اچ دی 520 هست رو می شناسم و اقلا از لپ تاپ فعلیم که لنوو جی 560 با رم دوگیگ و حافظه گرافیکی آنبرد 64 مگ هست خیلی خیلی قویه من با همین لپ تاپ کال اف شش و پس 2013 بازی میکردم و بقیه بازی هارو یا بازی میکردم یامداصلا بالا نمیاورد
حالا خودتون حساب کنید دیگه من چه جور ادمی هستم برامن اجرا کردنش مهمه![]()
آخرین ویرایش توسط zalissan در تاریخ 27-12-15 انجام شده است
|
پس لنوو زد 5170 بهتره دیگه؟؟؟
از قیافه ایسوس خوشم اومد ولی فاکتورنهایی برامن گرافیکه و ی چیز دیگم هست این ایسوس اصلا معلوم نیست سیاستش چیه میخواستم در مورداین مدلش تحقیق کنم هیچ جا پیدا نکردم فقط فهمیدم اسم واقعیش x556uf هست
اخه ی چیز دیگم هست سی پی یو زیادم برام مهم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط درحد نرم افزارای سمعکو اینا که بسشه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 27-12-15 انجام شده است
بله گرافیک قویتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zalissan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
zalissan (27-12-15)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داش من فقط دو گرافیکه نگیر ک تو بازی پشیمون میشی
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks