ازپلاگین مدیاپلیراستفاده نکردم ، از video استقاده کردم میخوام سه تا دکمه درست کنم که رو هر کدوم کلیک شد دیالوگ تغییر اندازه پیدا کنه مثلا دکمه اول 480 در 360 دکه دوم 960 در 540 و............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود پنجره دیالوگی که ویدیو رو توش قرار دادم
و دراخر مشکل کد زیر که نوشتم چیه ؟ خود برنامه فونت نصب میشه ولی در پوشه فونت ویندوز کپی نشده !!!!!!!!!!!!!! برای نصب فونت هم از کد ریجستری هم از کپی استفاده کردم ولی بازم کپی نمیشه
کد:B_Yekan = File.Find(Shell.GetFolder(SHF_FONTS), "BYekan.ttf", false, false, nil, nil); A_Rezvan = File.Find(Shell.GetFolder(SHF_FONTS), "Rezvan.ttf", false, false, nil, nil); if B_Yekan==nil then Dialog.Message("ÎØÇ", "ÝæäÊ Èí í˜Çä ãæÌæÏ äíÓÊ ¡ ÈÕæÑÊ ÇÊæãÇÊ äÕÈ ãíÔå", MB_OK, MB_ICONEXCLAMATION, MB_DEFBUTTON1); System.RegisterFont(_SourceFolder.."\\BYekan.ttf", "BYekan", true); File.Copy("BYekan.ttf", Shell.GetFolder(SHF_FONTS), true, true, true, true, nil); end if A_Rezvan==nil then Dialog.Message("Notice", "ÝæäÊ ÑÖæÇä ãæÌæÏ äíÓÊ ¡ ÈÕæÑÊ ÇÊæãÇÊ äÕÈ ãíÔå", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1); System.RegisterFont(_SourceFolder.."\\Rezvan.ttf", "Rezvan", true); File.Copy("Rezvan.ttf", Shell.GetFolder(SHF_FONTS), true, true, true, true, nil); end

Bookmarks