SajjadKhati (17-10-16)
بخشید می خوام با چک باکس 5نرم افزار نصب کنم به صورت تیک دار و یک دکمه نصب براش بزارم آموزش کدونویسی شو می خوام ممنون میشه بنویسید
SajjadKhati (17-10-16)
من پروژه رو از قبل داشتم بخاطر همین کداش رو میزارم (نوشتن اش کاری نداره دوست عزیز . شما فیلم آموزش رو شروع به یادگیری و تمرین از قسمت اول تا آخر کنین ، اینا کمترین چیزی هه که میتونین بنویسین)
4 تا چک باکس اضافه کنین (بخاطر داشتن 4 عضو از آرایه)
این رو در pre-load بزارین (مسیر نرم افزارها رو تغییر بدین) :
کد:AutoInstal = {} AutoInstal[1] = "AutoPlay\\Docs\\Autoshutdown 1.0 (khamosh kardane kampioter-potable)\\Autoshutdown 1.exe" AutoInstal[2] = "AutoPlay\\Docs\\f lux _ tanzim otomatic nore monitor\\f lux.exe" AutoInstal[3] = "AutoPlay\\Docs\\hjsplit (boresh file)\\hjsplit.exe" AutoInstal[4] = "AutoPlay\\Docs\\Mouse Clicker (click automatic mouse)\\Mouse Clicker.exe"
این رو در تایمر :
این رو در اون دکمه ی مربوطه :کد:if e_ID==4 then if SoftwareNum<=4 then SoftwareChecked = CheckBox.GetChecked("CheckBox"..SoftwareNum); if SoftwareChecked==true and InstalContinue=="true" then File.Open(AutoInstal[SoftwareNum], "", SW_SHOWNORMAL); end FileUsed = File.IsInUse(AutoInstal[SoftwareNum]); if FileUsed==true then InstalContinue = "false" else InstalContinue = "true" SoftwareNum = SoftwareNum+1 end end end
کد:SoftwareNum = 1 InstalContinue="true" Page.StartTimer(2000, 4);
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام من با این ارور مواجه میشم اعصابم خورد شده لطفا کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
SajjadKhati (17-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
احتمالا چون مسیر فایل طولانی هست این ارور رو میده
پروژه رو کات کنین و توی ریشه ی یه درایو بریزین (یعنی داخل پوشه های مختلف و تو در تو نریزین) و بعد پروژه رو build کنین ببینین درست میشه یا نه؟
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
salpc (18-10-16)
|
به همچین چیزی منم برخودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با همینکار درست میشه.
SajjadKhati (18-10-16)
آقا نشد میگم نرم افزاری از این بهترو قدرتمندتر وجود نداره که این مشکلاتم نداشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
SajjadKhati (18-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم مشکل از کجاست
نرم افزار بهتر فکر کنم دایرکتور باشه
آقا سجاد ببخشید این director که گفتید خیلی پیچیدست نرم افزار دیگه ای نیست بعد متونم با نرم افزار های دیگه رایت کنم مثل neroبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
SajjadKhati (19-10-16)
آره میشه رایت کرد
نرم افزار MMB هم هست
سلام آقا سجادمی خوام یکProgress به چهارتا چک باکس اعضافه کنم کدنویسی شو می خوام و کدشوکجا اعضافه کنم به اون کدهای قبلی
SajjadKhati (21-10-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks