بخشید می خوام با چک باکس 5نرم افزار نصب کنم به صورت تیک دار و یک دکمه نصب براش بزارم آموزش کدونویسی شو می خوام ممنون میشه بنویسید
Printable View
بخشید می خوام با چک باکس 5نرم افزار نصب کنم به صورت تیک دار و یک دکمه نصب براش بزارم آموزش کدونویسی شو می خوام ممنون میشه بنویسید
من پروژه رو از قبل داشتم بخاطر همین کداش رو میزارم (نوشتن اش کاری نداره دوست عزیز . شما فیلم آموزش رو شروع به یادگیری و تمرین از قسمت اول تا آخر کنین ، اینا کمترین چیزی هه که میتونین بنویسین)
4 تا چک باکس اضافه کنین (بخاطر داشتن 4 عضو از آرایه)
این رو در pre-load بزارین (مسیر نرم افزارها رو تغییر بدین) :
کد:AutoInstal = {}
AutoInstal[1] = "AutoPlay\\Docs\\Autoshutdown 1.0 (khamosh kardane kampioter-potable)\\Autoshutdown 1.exe"
AutoInstal[2] = "AutoPlay\\Docs\\f lux _ tanzim otomatic nore monitor\\f lux.exe"
AutoInstal[3] = "AutoPlay\\Docs\\hjsplit (boresh file)\\hjsplit.exe"
AutoInstal[4] = "AutoPlay\\Docs\\Mouse Clicker (click automatic mouse)\\Mouse Clicker.exe"
این رو در تایمر :
این رو در اون دکمه ی مربوطه :کد:if e_ID==4 then
if SoftwareNum<=4 then
SoftwareChecked = CheckBox.GetChecked("CheckBox"..SoftwareNum);
if SoftwareChecked==true and InstalContinue=="true" then
File.Open(AutoInstal[SoftwareNum], "", SW_SHOWNORMAL);
end
FileUsed = File.IsInUse(AutoInstal[SoftwareNum]);
if FileUsed==true then
InstalContinue = "false"
else
InstalContinue = "true"
SoftwareNum = SoftwareNum+1
end
end
end
کد:SoftwareNum = 1
InstalContinue="true"
Page.StartTimer(2000, 4);
سلام من با این ارور مواجه میشم اعصابم خورد شده لطفا کمک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
نقل قول:
سلام
احتمالا چون مسیر فایل طولانی هست این ارور رو میده
پروژه رو کات کنین و توی ریشه ی یه درایو بریزین (یعنی داخل پوشه های مختلف و تو در تو نریزین) و بعد پروژه رو build کنین ببینین درست میشه یا نه؟
به همچین چیزی منم برخودم .نقل قول:
با همینکار درست میشه.
آقا نشد میگم نرم افزاری از این بهترو قدرتمندتر وجود نداره که این مشکلاتم نداشته باشهنقل قول:
نقل قول:
نمیدونم مشکل از کجاست
نرم افزار بهتر فکر کنم دایرکتور باشه
آقا سجاد ببخشید این director که گفتید خیلی پیچیدست نرم افزار دیگه ای نیست بعد متونم با نرم افزار های دیگه رایت کنم مثل neroنقل قول:
نقل قول:
آره میشه رایت کرد
نرم افزار MMB هم هست
سلام آقا سجادمی خوام یکProgress به چهارتا چک باکس اعضافه کنم کدنویسی شو می خوام و کدشوکجا اعضافه کنم به اون کدهای قبلی