بله درست میفرمایید
گرافیک رو میتونم
ولی مطمئنا طراحی دستی نیاز به مهارت بالا در کد زنی داره
که در حال حاظر از دست من خارجه!
Printable View
بله درست میفرمایید
گرافیک رو میتونم
ولی مطمئنا طراحی دستی نیاز به مهارت بالا در کد زنی داره
که در حال حاظر از دست من خارجه!
فیلم آموزش کامل توی همین تاپیک هستنقل قول:
پیشنهاد میکنم برای یاد گرفتن برنامه نویسی ، روی کوتاه مدت (یکی دو ماه) حساب نکنین . حداقل 5 ماه تا یک سال (بسته به حجم آموزش و تمرینی که میکنین) برای یادگیری وقت در نظر بگیرین
سلام.چگونه چند برنامه در اتوران با همه نسب کنیم فیلم آموزش می خواستم ممنون
نقل قول:
سلام
منظورتون نصب پی در پی نرم افزارهاست؟ یعنی چند تا نرم افزار (فایل نصبی) رو در اتوران تیک بزنیم و بفایل ها یکی پس از دیگری ، وقتی که فایل قبلی بسته شد ، اجرا بشه؟
سلام .بله منظورم فایل نصبی) رو در اتوران تیک بزنیم و بفایل ها یکی پس از دیگری ، وقتی که فایل قبلی بسته شد ، اجرا بشه؟ ممنون
نقل قول:
قسمت 32 درباره کوروتین ها (فایل یا بخش دوم این قسمت) . منظور از فایل یا بخش دوم ، اینه که بعد از دانلود کل این قسمت 32 و بعد از اکسترکت ، دو فایل در پوشه میبینین که فایل دوم چیزی که میخواین هست (کوروتین ها)
البته قسمت 32 و مبحث کوروتین ها یه کم سنگین هست و نیاز به اولا دقت و توجه موقع نگاه کردن آموزش داره و دوما پیشنهاد میشه میاحث اولیه ی برنامه نویسی لوا مثل متغییر و آرایه و کار کردن حرفه ای با تابع و ... رو قبل اش خوب باید مسلط باشین (یعنی پیشنهاد میشه ابتدا قسمت های قبلی رو خوب نگاه و تمرین کنین) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام. ببخشیدمنظورم این بود که ما تو اتوران ده برنامه داریم و می خواهیم شیش تاشو نصب کنید و این شیش برنامه تیک بزنیم و بعد برای دوکمه نصب کلیک کنیم ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون
الگوریتم تیک زدن که کاری نداره . مهم الگوریتم اجرای پی در پی و سریالی هستنقل قول:
قسمت های قبلی رو خوب بررسی کنین ، با کمی فکر کردن بدست میارین
توی اینترنت هم پروژه هاش هست (توی مجموعه ی اول گفته شد که بعدا حذف کردم اون قسمت رو) . میتونین دنبالش بگردین
سلام ممنون از سایت خوبتون ببخشیداسم یک سایت که پروژهای تیک دار ساخت شده میشه بذارید متشکرم
اینجا لینک دادن ممنوع ههنقل قول:
توی پیام بهتون میدم