تشکرنقل قول:
به سوال دیگه ، برنامه رو چجوری امکان فارسی نویس بهش اضافه کنم ؟حروف الانش عربی یعنی یه دو تا نقطه برای ی
ی = ي
Printable View
تشکرنقل قول:
به سوال دیگه ، برنامه رو چجوری امکان فارسی نویس بهش اضافه کنم ؟حروف الانش عربی یعنی یه دو تا نقطه برای ی
ی = ي
نقل قول:
سلام
نمیدونم
من هم همیشه از همین نوع "ی" ای که زیرش نقطه داره استفاده کردم
بزارید بقیه ی دوستان بیان شاید بلد باشن
برای فارسی نویسی بهتره از فونتهای b nazanin یا کلا سری b استفاده کنین.
بافونت B هم تست شده ، بازم همینطوره شما تست کنید ببینید ی رونقل قول:يمینویسه یا نه
میشه یه راهنمایی کنید درمورد تغییر سایز برنامه ، یه نرم افزار آموزشیه نیاز به پخش داخل خودش داره که بعد از کلیک رویه لیست باکس پخش میشه و نیاز به تمام صحفه شدن داره ، این امکان رو داره پلیر رو بزرگ بشه ولی نوارش تنظیماتش (عقب و جلو بردن و کم و زیاد کردن صدا) رو نداره ، لگه بشه خود پنجره نرم افزار رو تغییر داده که پلیر هم باهاش تغییر کنه خوبه ریسایز بشه
عمل seeking رو پلیر در حالت fullscreen ندارهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من منظورتونو خوب متوجه نشدم
یه فیلم ای رو داخل یه کنترل (شی) ویدئویی گذاشتین ، حالا اون شی ویدئویی رو میخواین فول اسکرین کنین؟
اگه آره ، نوع شی ویدئویی تون چیه؟
اگه نوع شی ، ویندوز مدیا پلیر هست که با دابل کلیک کردن ، بزرگ میشه و نیاز به بزرگ کردن پروژه و اینا نیست!
ازپلاگین مدیاپلیراستفاده نکردم ، از video استقاده کردم میخوام سه تا دکمه درست کنم که رو هر کدوم کلیک شد دیالوگ تغییر اندازه پیدا کنه مثلا دکمه اول 480 در 360 دکه دوم 960 در 540 و............نقل قول:
خود پنجره دیالوگی که ویدیو رو توش قرار دادم
و دراخر مشکل کد زیر که نوشتم چیه ؟ خود برنامه فونت نصب میشه ولی در پوشه فونت ویندوز کپی نشده !!!!!!!!!!!!!! برای نصب فونت هم از کد ریجستری هم از کپی استفاده کردم ولی بازم کپی نمیشه
کد:B_Yekan = File.Find(Shell.GetFolder(SHF_FONTS), "BYekan.ttf", false, false, nil, nil);
A_Rezvan = File.Find(Shell.GetFolder(SHF_FONTS), "Rezvan.ttf", false, false, nil, nil);
if B_Yekan==nil then
Dialog.Message("ÎØÇ", "ÝæäÊ Èí í˜Çä ãæÌæÏ äíÓÊ ¡ ÈÕæÑÊ ÇÊæãÇÊ äÕÈ ãíÔå", MB_OK, MB_ICONEXCLAMATION, MB_DEFBUTTON1);
System.RegisterFont(_SourceFolder.."\\BYekan.ttf", "BYekan", true);
File.Copy("BYekan.ttf", Shell.GetFolder(SHF_FONTS), true, true, true, true, nil);
end
if A_Rezvan==nil then
Dialog.Message("Notice", "ÝæäÊ ÑÖæÇä ãæÌæÏ äíÓÊ ¡ ÈÕæÑÊ ÇÊæãÇÊ äÕÈ ãíÔå", MB_OK, MB_ICONINFORMATION, MB_DEFBUTTON1);
System.RegisterFont(_SourceFolder.."\\Rezvan.ttf", "Rezvan", true);
File.Copy("Rezvan.ttf", Shell.GetFolder(SHF_FONTS), true, true, true, true, nil);
end
سلامنقل قول:
دوست عزیز ، برای فول اسکرین کردن ویدئو در شی Video فقط کافیه از تابع Video.SetFullScreen استفاده کنین
همونطور که گفته شد ، نیازی به تغییر اندازه ی پنجره ی برنامه یا اتوران نیست و با کد بالا ، شی مورد نظر فول اسکرین میشه ولی اگه اصرار دارین ، با تابع Window.SetSize میتونین اندازه ی کلی پنجره رو تغییر بدیننقل قول:
نقل قول:
من با قضیه ی فونت ای که گفتین ور رفتم اما نمیدونم چرا فونت مورد نظر بعد از اجرای کد توی فونت پیدا نمیشه (کپی نمیشه) ولی با دستور File.DoesExist میگه فایل موجود هست!
من متوجه نشدم دلیل اش چیه
سلام.آقا سجاد من این برنامه دانلود کردم CyberLink PowerDirector
بعداز نصب این ارور میده
PDP.exe-Application Error
The appli cation was unable to start correcty(0xc000007b).Click OK to
close the application.ممنون میشم اگه بکین مشکلش کجاست.