SajjadKhati (01-10-16)
پرشین گیگ هست بعضی وقت ها خوب کار نمیکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed.joor12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره تست کنید.
SajjadKhati (01-10-16)
دوباره تست کردم نشد چیکار کنم ممنون
SajjadKhati (01-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed.joor12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
25 تا 28 از پرشین گیگ رو حذف کردم
بخاطر اشکالات زیادی که داشتن (و از آموزش های سری اول بودن)
ادامه شون رو از اینجا دانلود کنین (سری دوم) :
فیلم آموزش کامل 8 Autoplay Media Studio + آموزشهای تکمیلی
قسمت 25 در پست ای که لینک داده شد (پست 305) ، در فیلم به عنوان قسمت 29 گفته میشه اما در واقع همون قسمت 25 (ادامه ی سری اول) هست که بعدا شماره ی قسمت اش از 29 به 25 تغییر کرد
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-10-16 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام خسته نباشید لینگ های 25تا40 فیلتر چیکار کنم ممنون
SajjadKhati (01-10-16)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed.joor12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من مشکلی نداره . الان تست کردم
لینک رو باز نمیکنه یا ارور قند شکن میده یا چیز دیگه؟
اگه تصویر ارور رو بزارین بهتر میشه نظر داد
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
سلام
پکیجی که آخر کتاب اتوپلی هست رو از اینترنت دانلود کردم
یه مشکلی برام پیش اومده موقعی که صفحه لود میشه یک لیبل وجود داره به انگلیسی نوشته هم صدا (hamseda)
خواستم بدونم چطور میتونم این لیبل رو حذف یا ویرایش کنم؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
SajjadKhati (02-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0613 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد مورد نظرش (کد مربوط به label) رو پاک کنین از توی startup یا preload و ...
ممنون بابت پاسختون
*زمانی که در لیست باکس-کمبوباکس و تری یک آیتم رو انتخاب میکنیم پس زمینه به رنگ آبی در میاد
خواستم راهنماییم کنید چطور میشه این رنگ تغییر داد؟؟؟
تشکر فراوان
SajjadKhati (03-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0613 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بصورت پیش فرض که نمیشه
شاید با استفاده از api ها بشه که کار کردن باهاش آسئن نیست در این حد
اینو فراموش کردم بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0613 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته میتونین بجای استفاده از لیست باکس و کمبوباکس و ... ، این اشیاء رو در DialogEx بصورت دستی طراحی کنین که زیباتر و اون چیزی که میخواین دربیاد ولی وقت گیرتر هه . از فتوشاپ هم برای قشنگ تر شدن میتونین استفاده کنین
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks