SajjadKhati (12-01-16)
با سلام
من توی یک صفحه می خوام 3 تا سوال چهار گزینه ای بذارم و گزینه ها از نوع دکمه رادیویی باشد. بنابراین 12 تا دکمه رادیویی میذارم توی صفحه. اما وقتی سوال اول را پاسخ می دم یعنی یکی از رادیو باتن ها را انتخاب می کنم، وقتی گزینه سوالات بعدی را انتخاب می کنم، رادیوباتن های قبلی از حالت انتخاب خارج می شن.
چطور می تونم این دکمه های رادیویی را چهارتا چهارتا به هم مرتبط کنم؟
ممنون
SajjadKhati (12-01-16)
سلام
خاصیت رادیو باتن ها اینه که فقط یکیش انتخاب بشه
بجز اینکه طرفندی بزنی و مثلا هر دسته رو جداگانه توی دیالوگ ای بزاری
این جوری فک نکنم بشه . دقیق نمیدونم
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
ممنون از پاسخ سریعتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه در مورد ساخت کد فعالسازی
من یک اینپوت وارد کردم با نام input2 و کد زیر را در قسمت onshow صفحه قرار دادم:
اما کد سیستم ظاهر نمیشه. اشکال از کجاست؟؟PHP Code:
ID = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, “HARDWARE\\DESCRIPTION\\System\\CentralProcessor\”, “FeatureSet”, true);
Input.SetText(“Input2”, ID);
البته اینم بگم وقتی کد زیر را وارد می کنم :
ID = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, “HARDWARE\\DESCRIPTION\\System\\CentralProcessor \”, “FeatureSet”, true);
اررور می ده و باید اسلش \ بعد از CentralProcessor را بردارم یا دوتاش کنم تا ارور نده ولی بازم کد سیستم نمیاد
SajjadKhati (12-01-16)
فهمیدم وقتی رفتم تو رجیستری، دیدم تو شاخه centralProcessor پوشه های 0 و 1 و 2 و 3 وجود داره و یکی از شاخه ها را در ادامه گذاشتم
اما حالا یه مشکل دیگه
وقتی کد فعالسازی را در پروژه وارد می کنم با فشردن دکمه نمیره صفحه بعد...
SajjadKhati (12-01-16)
گلپسر ، سجاد ، با ضمیر "تو" صدام کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza536 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد قسمتی که فکر میکنی اشتبا هه و به صفحه ی بعد نمیره رو بزار؟
خواهشا مثل بعضی ها کدهای طومار نزاری ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حال و حوصله ی چک کردن کدهای طولانی رو ندارم . فقط اون جایی از کدها که فک میکنی اشتباه هه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 12-01-16 انجام شده است
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
فدای تو....
این کد توی قسمت on show صفحه :
این کدهای دکمه :PHP Code:
ID = Registry.GetValue(HKEY_LOCAL_MACHINE, "HARDWARE\\DESCRIPTION\\System\\CentralProcessor\\1","FeatureSet",true);
Input.SetText("Input2",ID);
بعید می دونم کدهای اشتباه باشه چون وقتی تو کد اولی به حای ID یه عدد میذارم مشکلی ندارهPHP Code:
-- Get serial number
SN = Input.GetText("Input1");
-- Get system code
Code = Input.GetText("Input2");
-- Get activation code
Act = Input.GetText("Input3");
-- Check not empty Code & SN
if Code ~= "" and SN ~= "" then
locked = (Act/2)-SN
-- Check activation code and jump to specific page
if locked == ID then
Registry.SetValue(HKEY_CURRENT_USER, "Software\\Reza536", "Lock", "1", REG_SZ);
Page.Jump("Page2");
end
end
فکر کنم وقتی کد سیستم را می گیره به عنموان عدد نشناسه!
SajjadKhati (13-01-16)
وقتی قبل از دستور شرطی اخر این کد را میذارم، دقیقا جواب میشه صفر :
یعنی مشکل از دستور شرطی اخره که این دوتا را مساوی نمیدونه!!PHP Code:
Label.SetText("Label1", locked-ID);
PHP Code:
if locked == ID then
Registry.SetValue(HKEY_CURRENT_USER, "Software\\Reza536", "Lock", "1", REG_SZ);
Page.Jump("Page2");
end
SajjadKhati (13-01-16)
متغییر ID برام درسته . منتها باید همه ی داده ها رو کامل داشته باشی تا بتونی چک کنی یعنی متغییر sn و act رو بهم بگی که کاربر چی وارد میکنه؟ یعنی خودت برای تست این دو متغییر رو چی وارد میکنی؟ کد که واضح هست که باید این دو متغییر رو در اختیار داشته باشن برای تست
کار ساده ای هه
|
من این اموزشو دقیقا از ص 21 همین پست برداشتم این لینکش:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%25D8%25B1%2F
SajjadKhati (14-01-16)
من که چیزی نگفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza536 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگفتم کدها اشتباه هستن که
گفتم دو متغییر sn و act رو به عنوان مثال برای تست چه اعدادی جایگزین میکنی؟ این دو عدد مهم هستن برای نتیجه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks